Přejít na výpis diskuzí
The Walking Dead: Epizoda #1 - recenze
8.5.2012 | Pavel Dobrovský
92 příspěvků
-
To bol ale nezmysel nedat ciselne score, to mozte rovno pockat aj na vsetky hry ktore slubuju sequel a akekolvek pokracovanie. *16* *16* *16*
-
Presne to isté ma napadlo....osobne som proti číslam v recenziach...zbytočne to "škatuľkuje" hry a mnoho návštevníkov si ani recku neprečíta.....len tak ďalej.
-
Bohužel si myslím,že bez čísel bude bordel v databázi her.Proto si myslím,že se ty čísla také používají,aby se dalo nějak jasně porovnávat.Když se pak dívat na hodnocení tak snadno vyhodím z mého okruhu zájmu hry které nechci.Takto nevím jak by se to pak dalo řadit.
-
Nojo, utekla nam jedna z nejklasictejsich herne-filmovejch chybek :) uz je to opraveny, diky za upozorneni.
-
Jsem jedinej kdo si všimnul, že tam maj chybu v Romerově jméně? :D je to George Romero a ne John Romero!!
-
Ono chybí číselný hodnocení? Páni. Už jsem nevěřil, že na to někdo bude kdy mít koule. Dobrý hoši *3*
Seriál se mi líbí. Fajn atmoška a střety se zombíky jsou dost lahůdka. Sice se mi vůbec nelíbí, jak prostředky obou sérií připomínaj spíš telenovelu, než zombie apokalypsu, ale těch pár dílů, kde se něco skutečně děje za to stojí. Hru jsem viděl círka hodinový video a tak nějak jsem z toho rozpačitej. Technologicky je to brak, i když se to snaží maskovat komiksem. Já si počkám. Třeba až budou za hezkou cenu všechny epizody najednou, tak do toho půjdu. Takhle riskovat, že zbylý epizody budou stát co ta první... To se mi fakt nechce. -
Tak nám pojď pomoct *3*
-
Jako čtenář komiksu musím uznat, že první episoda The Walking Dead se mi hodně líbila. Nejenom, že se autorům podařilo do hry vecpat i hutnou atmosféru, která je v komiksu, ale i dialogy jsou příjemně živé. Zač musíce pochválit dobrý dabing. Komiksová grafika ve hře vypadá poměrně dobře a to i přesto, že jsem ji moc nevěřil. Nejlepší na celé episodě jsou asi dialogy mezi Leem a Clementine. Možnosti volby, co jsou ve hře dělají hru trošku akčnější a jelikož člověk jen tak nemůže nahrát hru, tak se musí vyrovnat i s jeho rozhodnutími. Každopádně první episodě bych dal tak 80+ %. Uvidíme jak si na tom budou další episody TWD.
-
Po některých lokacích můžeš chodit. Klikatelné předměty jsou "vyznačeny" (lze nastavit jak moc viditelně) a na některé kliknout musíš, některé jen vedou k dalším dialogům, ale v celkovém průběhu podstatné nejsou. A co se akce týče, dám příklad na první takové scéně, nejdřív klávesou S couváš, pak se musíš myší otočíš, kliknutím sebereš brokovnici, znovu se otočíš, sebereš náboj, zamíříš a vystřelíš. Všechna akce je kompletně předskriptovaná což ji ale dělá velice intenzivní. Někdy jsou přítomny i klasické Quick time eventy (všechny se ale ovládají stejně, takže nemusíš na klávesnici hledat, kterou že klávesu máš mačkat).
-
Škoda,že to má tento grafický styl.Nedokážu si představit,že si bych se v takové hře bál z prostředí.Krom klasických lekaček kde grafika roli moc nehraje.
-Z podobných her jsem hrál Fahrenheit.Jak se to dá porovnat?
-Píše zde i o bojích.Mohu například sekeru tahat sebou anebo prostě reaguji na vzniklé situace a vyžívám toho co je po ruce? -
tak delejte *10*
-
Tak jsem rozchodil ten Twitter, máš mě tam jako rancor1223. Čekám na instrukce.
-
je dobre ze dialogy a pribeh se povedly pac na tom vse stavi takze az bude cestina tak hned sem s tim. jinak me rozesmalo jak si nejakej uzivatel dole stezoval ze to je anglicky a pak v tom komentari zminil ze maturuje.... *7*
jen by me zajimalo jak probihaj ty akcni sceny? to si tam muzu v tom koridoru chodit jak chci nebo jen tak ze musim klikat ve "spravnym poradi" jak je v adventurach zvykem. to samy o tom plizeni jak bylo zmineno. -
takhle nejak by vypadala moje recenze Deus-Ex 3
-
waatata vavra tatssa kadibudka sghahahh - asasgag gayrim awassas carr of nuty asess
-
J taky jsem se zarazil na tom, jak dostat texty ze hry :D Já bych určitě rád pomohl. Kontaktovat mě můžete na luke[at]ltm3.eu.
-
Sociální sítě, ty já nevedu, ale nevadí, možná mi Twitter můj účet ještě nerušil *1*
-
zatraceně redakce kde je čiselné hodnocení OMG to tu zasahoval vavra a kadibudka team ?
-
Jo, texty sem ven dostal. Teď mám problém s fontama. Bohužel nástroje na jejich úpravu jaksi nefungují, takže zatím nevím, jak to bude s diakritikou. Pomoct bys mi mohl, je tam cca 4000 řádků textů a to není úplně málo. Přidej si mě na FB nebo Twitteru (GlaDOSik). Poslal bych ti texty a rady, co přeložit a co ne.
-
luxusni zalezitost :)