Přejít na výpis diskuzí
The Walking Dead: Epizoda #1 - recenze
8.5.2012 | Pavel Dobrovský
92 příspěvků
-
Tak vykonávat potřebu jde i bez navštěvování toalety, můžeš si to zkusit, ale nevím co by na to říkalo tvé okolí :)
Tak ten vir může být třeba víceúrovňovej: 1. úroveň zajišťuje "okysličování" těla nějakym mechanismem, protože nebije srdce tak se pohybujou jinak třeba tunou mikrochloupků 2.úroveň řídící z mozku svaly a posílající dálkově impulzy do oddělených částí těla (třeba to řídí přes kosti, že to nahradí jejich vnitřek něčim ala svalem). No jakože by to vytvořilo bytost uvnitř bytosti se všim všudy. -
Akorát že ten další díl Starcraftu vyjde za delší dobu, než všech 5 epizod TWD dohromady. Můžete být rádi, že tu vůbec nějaké shrnutí Pavel udělal. Taky si klidně mohli počkat 5 měsíců a recenzi napsat pak.
-
sw0rdfish@seznam.cz
-
To jsem si také říkal s tím pohybem.Možná je někdo tahá jakou loutky :)
Jak ale může dodávat energii virus když aby mohl proudit tělem tak musí fungovat krevní oběh.Takto se šíří například jed od hada.Díky krevnímu oběhu.Tedy srdce musí fungovat a logicky po zásahu do srdce by měl byt zombie hotovej.
Zase ale,co vím tak bez kyslíku mozek odejde.Pak by ten virus tam nemohl nijak fungovat,neměl by kde fungovat.
Kdyby jedli aby doplnili energii tak by museli chodit také na hajlz.Zombie na hajzlu co vykonává potřebu..Heh.Na to jsou tuším moc blbí.í.Anebo se prostě nudí no :)
-Takové známé téma a já nevím jak to vlastně je :) -
elite : dobry no :D takze jsi presne zopakoval to co jsem ti napsal o komentar vejs :DD A i presto trvas na necem co nakonec sam uznas ,ze neni smerodatne .
-
Mel jsem moznost si to zahrat a po cca 40 minutach me to prestalo bavit.
Nejsem fanda interaktivnich filmu a tohleto podle me nic jineho neni.
Daleko vice zabavy a hrani si uziju treba u Dead Islandu.
Na druhou stranu nekomu se to libit muze, tak proc ne. -
To je dobrá otázka, tyjo! Třeba existuje nějaký hard zombie (jako hard sci-fi) kde je to ošetřený :D I by mě zajímalo, proč jedí maso? Jenom instinkt a zároveň potřeba šíření viru, nebo je to fakt vyživuje? A co bych jedl já jako vegetarián? Taky lidi?
-
Asi si si nevsimol ze v minulosti casto text nezodpovedal ciselnemu score. Kolko krat recenzent popisal same dobre veci len aby nenasral fanboys a nakoniec dal 6, inokedy recenzia kriticka skoro v celom texte a score 8. Fakt je ze score ti da celkovy odhad co si recenzent o hre mysli bez ohladu na to co napise. Tiez to pomaha filtrovat na ktore hry sa zamerat, hry s 6- ani nemusim citat, 7 u dobre ocakavanej hry moze dat signal si zistit viac v com je problem, no a 9+ to mi vacsinou staci len kuknut na obrazky a typ hry.
-
Pro ty, kterým chybí absence hodnocení je to 5/10 dle recenze. Podle mě je to odpad...
-
Peckou bych to rozhodně nenazval, je to spíš koukatelná nuda. Číselné hodnocení mi taky chybí, když to jde do prodeje po jednom, pak nemá smysl čekat na celek. To je jako čekat s hodnocením Starcraft II na kompletní vydání všech dílů (částí?). Číselné hodnocení umožňuje srovnání a šetří čas. Osvícené bytosti, které ho chtějí zakázat, si recenzi stejně vždy přečtou a ty ostatní to akorát odradí a donutí kouknout na něj jinam :).
-
V té knize je vysvětlen jeden z pohledů, těch teorií je samozřejmě víc a každý si může vytvořit svou.
Jinak já osobně si myslím, že Brooksova příručka není zrovna moc extra kvalitní čtení. Kdysi jsem to už někde psal, vzhledem k tématu je tam málo humoru a bere se to moc vážně. To by bylo možné ale v případě, kdyby ty rady tam byly opravdu dobré a užitečné. Jenže nejsou. Je to snůžka neoriginálních a zřejmých rad pro přežití vytažených z příruček SAS apod. v nepříliš valné kvalitě a rad naprosto stupidních. -
Ty jsi vážně imbecil. Přečíst si celou recenzi ti dá mnohem více, než jedno číslo zastávající subjektivní názor JEDNOHO člověka. Takový vocase jako jsi ty tenhle průmysl potřebuje.
-
Podle mě by se to dalo vysvětlit tak, že mozku dodává energii ten virus, který mu proudí tělem. Potom už sám o sobě na kyslíku a krvi závislý nebude. Problém vidím ale jinde: jak může fungovat sval, který nemá napojení na kostru a spřetrhané šlachy? Většina zombíků je v tom seriálu i hře dost potrhaná a hýbou se asi s pomocí magie nebo co...
-
Vše je v této knize:
http://www.kosmas.cz/knihy/153136/zombie/ *4* -
no nvm ale pokud si autor mysli ze jsou zombie mrtvoly sexy - je cas navstivit lekare... :D
-
Tak nevim... hledal jsem na netu aspon nejake vysledky pitvy nebo tak neco, ale nic... nevim co si mam o tom myslet... *13*
-
Jak vlastně takovej zombie funguje?Nikdy jsem to moc nepochopil.
V seriálu se ukazovalo,že mu funguje pouze část mozku a zemře pouze poškození mozku.
Nechápu jak se vysvětleno,že je tak odolný?
Co vím,tak aby i část mozku mohla fungovat tak musí fungovat zcela určitě srdce a plíce.Ve filmu vydrží zásahy to těchto částí jako nic.Je to vůbec někdo vysvětleno,anebo to tak prostě je :) -
Pokud sem dobře slyšel v podcastu, tak číselný hodnocení bude až po všech pěti epizodách.
-
Nevíte prosímvás někde, kde bych našel song z traileru v recenzi? :)
-
Pecka to byt móže, to máš pravdu. Přečti si recenzi a dozvíš se to *5* Nevidím problém.