Přejít na výpis diskuzí
The Walking Dead: Epizoda #1 - recenze
8.5.2012 | Pavel Dobrovský
92 příspěvků
-
to číselné skore fakt chybí když se kouknu na nějakou hru ktará mi moc nesedí a nechce se mi číst recenze tak se to číslo hodí
-
no už se nemůžu dočkat dalších epizod, fakt za málo peněz hodně muziky
-
Nebudu tady sepisovat někdo dlouhýho. BOMBA HRA S VÝBORNOU ATMOSFÉROU (příběh jakbysmet)
-
-
Příběh a atmosféra super, jako hra to trošku pokulhává. Je to spíš interaktivní film (nemyšleno nijak hanlivě).
-
-
To bol ale nezmysel nedat ciselne score, to mozte rovno pockat aj na vsetky hry ktore slubuju sequel a akekolvek pokracovanie. *16* *16* *16*
-
-
evidentne jsi to nepochopil . Vhledem ktomu ,ze kazdej mesic vyjde jedna episoda . Prijde ti v poradku cekat rok nebo dva az to bude mit ciselne hodnoceni a nebo jsi tak linej a sprostej ,ze si neprectes CELOU recenzi ?
-
-
No a co! Stale by mala byt kazda hra samostatne hodnotena. Tato episoda moze byt super pecka ktora stoji za to i ako samostatna cast a dalsia zase uplna blbost, mna zaujima momentalna hra(a jej ciselne score) ktora je aktualna teraz, je mi jedno ci to bude vychadzat treba i kazdy tyzden. Ked tak mohli dat dodatocne "extra score" celemu baliku az bude komplet.
-
-
Pecka to byt móže, to máš pravdu. Přečti si recenzi a dozvíš se to *5* Nevidím problém.
-
-
Peckou bych to rozhodně nenazval, je to spíš koukatelná nuda. Číselné hodnocení mi taky chybí, když to jde do prodeje po jednom, pak nemá smysl čekat na celek. To je jako čekat s hodnocením Starcraft II na kompletní vydání všech dílů (částí?). Číselné hodnocení umožňuje srovnání a šetří čas. Osvícené bytosti, které ho chtějí zakázat, si recenzi stejně vždy přečtou a ty ostatní to akorát odradí a donutí kouknout na něj jinam :).
-
-
Akorát že ten další díl Starcraftu vyjde za delší dobu, než všech 5 epizod TWD dohromady. Můžete být rádi, že tu vůbec nějaké shrnutí Pavel udělal. Taky si klidně mohli počkat 5 měsíců a recenzi napsat pak.
-
-
-
tim jsi potvrdil co jsem psal vejs . Jsi proste linej precist si text o hre a NEDOKAZES si udelat obrazek jinak nez ciselnym hodnocenim . Nemyslis ,ze to je ponekud kratkozrake se spolehat na nejake cislo ktere vubec nemusi korenspondovat s celkovou recenzi ? Posledni dobou se to deje dost casto . Spolehat se jen na to jak hra dostala jake cislo a neprecis si recenzi CELOU tak mam doma dost casto nemila prekvapeni jakej to bulshít jsem si ZASE koupil :D A zrovna tady na TGames se to deje dost casto . A na jinem nejmenovanem webu ,kterej je s timhle dost provazanej.
-
-
Asi si si nevsimol ze v minulosti casto text nezodpovedal ciselnemu score. Kolko krat recenzent popisal same dobre veci len aby nenasral fanboys a nakoniec dal 6, inokedy recenzia kriticka skoro v celom texte a score 8. Fakt je ze score ti da celkovy odhad co si recenzent o hre mysli bez ohladu na to co napise. Tiez to pomaha filtrovat na ktore hry sa zamerat, hry s 6- ani nemusim citat, 7 u dobre ocakavanej hry moze dat signal si zistit viac v com je problem, no a 9+ to mi vacsinou staci len kuknut na obrazky a typ hry.
-
-
elite : dobry no :D takze jsi presne zopakoval to co jsem ti napsal o komentar vejs :DD A i presto trvas na necem co nakonec sam uznas ,ze neni smerodatne .
-
-
-
-
-
-
Žádný číslo? Jak se teď ale bude rozhodovat, jestli upirátit nebo ne? Asi se to prostě bude muset risknout, kdyť to přece nic nestojí *3*
-
-
Se tu jako vytahujes ze jsi trapna socka co stahuje hry ? Meli by ti napalit pokutu za poruseni prav...to bych se smal
-
Ty jsi vážně imbecil. Přečíst si celou recenzi ti dá mnohem více, než jedno číslo zastávající subjektivní názor JEDNOHO člověka. Takový vocase jako jsi ty tenhle průmysl potřebuje.
-
Číselný hodnocení zakázat! *16* *16* *16*
-
to doopravdy tak záleží na čísle? se nedivim, že lidi prskaj nad tím, že 7/10 je už průměrná hra... ke zbytku se nebudu vyjadřovat, protože znám tvoje prasácký výroky :D
-
-
Začnu od konce. Deridona bohužel neznám, ale jsem rád, že je fanouškem mé práce.
Dál. Si piš. Co když chudáci autoři taky mají tak všivou smlouvu jako Obsidian na New Vegas a číslo z games recenze na metacritic by je přehouplo k nasmlouvané odměně?
A čísla mám velice rád, protože poslední recenze které se daly číst, přinášelo duo bohů Andrew a Ice.
-
-
-
Chci se zeptat, to je k dispozici ke koupij jen skrze Steam a stranky autoru, neni v planu vydani krabicovky, at uz samostane v ramci jednotlivych episod nebo pak celou kolekci vsech tech peti? Nevi nekdo?
-
Zajímalo by mě jestli vzniká čeština, jestli ne rád bych se do toho pustil, ale to až asi po zkouškovém období nebo kdyby někdo pomohl *3*
-
-
Na češtině už dělám. Ruka navíc by se sakra hodila. Textů je dost, času díky zkouškovymu málo.
-
-
Pokud by šlo jenom o přeložení textu bez nějakého programování, tak se hlásím.
-
-
Jasny. O technicky záležitosti se postarám já. Buď sem hoď mail a nebo si mě přidej na FB či Twitteru (GlaDOSik).
-
-
sw0rdfish@seznam.cz
-
-
Jak to vypada s prekladem? Asi jste to zazdili ze?
-
-
-
-
A nechceš helpnout? Času na rozdávání sice nemám (za měsíc dělám FCE z ájiny), ale jak píšeš, každá ruka dobrá. Sám jsem nad tím přemýšlel, ale když jsem zjistil, že nemám tušení jak dostat texty ze hry, natož jak je pak dostat k hráčům, vykašlal jsem se na to...
-
-
J taky jsem se zarazil na tom, jak dostat texty ze hry :D Já bych určitě rád pomohl. Kontaktovat mě můžete na luke[at]ltm3.eu.
-
-
waatata vavra tatssa kadibudka sghahahh - asasgag gayrim awassas carr of nuty asess
-
-
Jo, texty sem ven dostal. Teď mám problém s fontama. Bohužel nástroje na jejich úpravu jaksi nefungují, takže zatím nevím, jak to bude s diakritikou. Pomoct bys mi mohl, je tam cca 4000 řádků textů a to není úplně málo. Přidej si mě na FB nebo Twitteru (GlaDOSik). Poslal bych ti texty a rady, co přeložit a co ne.
-
-
tak delejte *10*
-
-
Tak nám pojď pomoct *3*
-
-
Tak jsem rozchodil ten Twitter, máš mě tam jako rancor1223. Čekám na instrukce.
-
Sociální sítě, ty já nevedu, ale nevadí, možná mi Twitter můj účet ještě nerušil *1*
-
-
-
-
-
Pro ty, kterým chybí absence hodnocení je to 5/10 dle recenze. Podle mě je to odpad...
-
Tady je moje recenze:
Po hodine hrani odinstalovano.
verdikt: NUDA -
-
takhle nejak by vypadala moje recenze Deus-Ex 3
-
-
Mel jsem moznost si to zahrat a po cca 40 minutach me to prestalo bavit.
Nejsem fanda interaktivnich filmu a tohleto podle me nic jineho neni.
Daleko vice zabavy a hrani si uziju treba u Dead Islandu.
Na druhou stranu nekomu se to libit muze, tak proc ne.