Přejít na výpis diskuzí
The Walking Dead: Epizoda #1 - recenze
8.5.2012 | Pavel Dobrovský
92 příspěvků
-
luxusni zalezitost :)
-
Je to moje prvni hra tohoto charakteru, jsem skoro na zacatku pribehu. Na cem se zasekavam je cim na PC ovladat v akci se zombie to zamerovadlo a potom ikonku boty. Diky za radu, pokud nekdo vite
-
-
Já osobně s ovládáním taky bojuju. Vůbec si spolu nerozumíme, hlavně s ovládáním myší. Je vidět, že je to designované tak, aby to fungovalo i na gamepadu...
-
Klávesnice (WSAD) pohyb a myč (kolečko a tlačítka) akce.
-
-
Predava sa to samostatne nebo ne? Vsetko co sa ponuka samostatne za peniaze by malo byt znamkovane osobitne. Este i blbe DLC`s.
-
-
Nikde jsem to samostatně ke koupi neviděl. Ofi stránky autorů i Steam to prodává jako balíček.
-
-
Na XBLA se to prodává samostatně, první epizoda je za 400MP (cca 100 Kč). Doufám, že další nebudou dražší...
-
Moment, ja myslel ze sa kazda episoda preda zvlast, alebo su uz ostatne hotove? Ja myslel ze je k predaju iba tato a ostatne dokoncia neskor.
-
-
Máš to napsané na steamu.Za 25 euro dostaneš postupně 5 episod.
-
-
Ah, ok mas pravdu, dik.
-
-
-
-
-
je dobre ze dialogy a pribeh se povedly pac na tom vse stavi takze az bude cestina tak hned sem s tim. jinak me rozesmalo jak si nejakej uzivatel dole stezoval ze to je anglicky a pak v tom komentari zminil ze maturuje.... *7*
jen by me zajimalo jak probihaj ty akcni sceny? to si tam muzu v tom koridoru chodit jak chci nebo jen tak ze musim klikat ve "spravnym poradi" jak je v adventurach zvykem. to samy o tom plizeni jak bylo zmineno. -
-
Po některých lokacích můžeš chodit. Klikatelné předměty jsou "vyznačeny" (lze nastavit jak moc viditelně) a na některé kliknout musíš, některé jen vedou k dalším dialogům, ale v celkovém průběhu podstatné nejsou. A co se akce týče, dám příklad na první takové scéně, nejdřív klávesou S couváš, pak se musíš myší otočíš, kliknutím sebereš brokovnici, znovu se otočíš, sebereš náboj, zamíříš a vystřelíš. Všechna akce je kompletně předskriptovaná což ji ale dělá velice intenzivní. Někdy jsou přítomny i klasické Quick time eventy (všechny se ale ovládají stejně, takže nemusíš na klávesnici hledat, kterou že klávesu máš mačkat).
-
-
jasne dik. ja jen ze z toho popisovani z recenze kdy se hrac musel dostat k sekere mi to prislo jako kdyby tam byla otevrena lokace a ja si mohl vybrat jak zneskodnim zombie. treba jako v Arham City
-
-
Je tam lokace kde musíš zneškodnit zombie, domnívám se ale, že je zde jen jedna cesta (nezkoušel jsem) jak je sundat.
-
-
-
-
Nevíte prosímvás někde, kde bych našel song z traileru v recenzi? :)
-
Škoda,že to má tento grafický styl.Nedokážu si představit,že si bych se v takové hře bál z prostředí.Krom klasických lekaček kde grafika roli moc nehraje.
-Z podobných her jsem hrál Fahrenheit.Jak se to dá porovnat?
-Píše zde i o bojích.Mohu například sekeru tahat sebou anebo prostě reaguji na vzniklé situace a vyžívám toho co je po ruce? -
-
Primárně to vůbec není horrorovka! A o klasických bojích se také mluvit nedá (ostatně v celé první epizodě zabije hráč osobně cca 5-6 zombie). Všechny souboje jsou předskriptované a hráč pouze kliká na předměty, případně mačká dané klávesy. Doporučuji nějaký ten gameplay na youtube (WTF is...). Zdá se mi, že lidé si tu představují úplně něco jiného než čímž hra skutečně je. Jde spíše o interaktivní seriál než hru jak je známe. Atmosféra tam ale určitě je, zvlášť později je celé prostředí trochu temnější (protože je noc *1*).
-