The Witcher: Blood Origin má obsazenou hlavní roli
-
Klasickej argumentační faul. Aneb, to, že Sapkowski prodává prává pro prachy nijak nesouvisí s výslednou kvalitou. Oni se jako obecně práva nikdy neprodávají s ohledem na to, jaká bude výsledná adaptace, protože jaksi nikdo nevidí do budoucnosti... Takže to, co píšeš, nedává ani trochu smysl. Maximálně ti mohou slíbit, že udělají vše pro to, aby to dobře dopadlo, ale jak známo, slibem nezarmoutíš...
-
sapkowski (narozdíl např. třeba od glukhovskeho) prodá práva komukoliv, kdo mu zaplatí, bez ohledu na to, jaká bude kvalita adaptace... to je problém alkáčů obecně..... pro penízky cokoliv
-
Chceš to abecedně, nebo chronologicky?
-
Z řemeslného hlediska je to prostě sra.ka. Nejsem žádný umělecký kritik, ale po dvou dílech to došlo i mě. Kostýmy, výprava, scénář, obsazení rolí, ty prapodivné střihy v čase (proč?). Přítelkyně je Sapkowským nepolíbena a měla z toho stejný dojem. Já jej kdysi četl, takže jsem byl v obraze, ale jak jsem předeslal, byla to z filmařského hlediska celkem hrůza. Ano, jsem už 40+, takže jsem toho viděl a četl megatuny a máloco mě už dokáže uchvátit, ale i tak to nestálo za nic a znovu si to rozhodně nepustím. V koutku duše jen tajně doufám, že nějaká schopná společnost ztvární Stevena Eriksona a pak budu mít veškeré sny splněny.
-
Sapkowski na ničem nespolupracuje, to je jen po netu šířený omyl, protože se tím jednou chlubila Hissrichová.
Ve skutečnosti se tam Sapkowski párkrát stavil na natáčení, myslím, že jednou prohlásil, že se mu líbí Cavill, a tím jeho spolupráce skončila a v následujících hovorech naopak opakovaně zdůrazňoval, že jim do ničeho nemluvil a do tvorby seriálu nijak nezasahoval.
-
Knihy jsem četl a nechápu, proč by to měla být urážka knih? To by na tom asi Sapkowski nespolupracoval.
-
to co produkuje US netflix se už delší dobu nedá brát vážně.... jeden odpad za druhým. Když netflix zafinancuje např. nějaké k-drama a nijak do toho korejcům nemluví, je to ok, ale jak začnou muricáni dělat nějakou svou adaptaci je to škvár. Witcher na netflixu byl nekoukatelný a stejně tak dopadne i hraná verze resident evil.
Netflix měl nalít prachy polákům a nechat je to natočit... pak by to možná nebyla bezduchá urážka knih.
-
Jestli bude stejná osoba režírovat a dělat scénář, jako Zaklínače, ale tentokrát bez otěží předlohy, tak opravdu potěž prd*el
-
Částečně, lidé připluli do nového světa, po zničení vlastního, a začali mastit gnómy. Elfové a trpaslíci už tam byli a také mezi sebou válčili.
Mě spíš trhá oči tato věta: "... Ten se má odehrávat 1200 let před událostmi knih a jeho příběh vyvrcholí Konjunkcí sfér, při níž do běžného světa vstoupila monstra a magie a došlo ke zrození prvního zaklínače." Ta věta do sebe smíchala vše, ale nechutná to. Hlavně to zrození prvního zaklínače. Zaklínači se přece začali objevovat až daleko později. V knihách Hlas rozumu a Krev Elfů se vznik Vědmáků datuje přibližně na 10. století. Nebo máte někdo jiné info?
-
no bohuzel lide meli taky dost odlisny nazor na prirodu nez treba mistni elfove ;]
-
😱😱😱..ooch to bude zase prešľááááp...😬
-
Jestli si to pamatuju tak svět kde se odehrává zaklínač neměl ani lidi ani příšery. Lidé přišli ze zničeného světa na nový.
Upíři a podobní přišli ze světa s jinou přírodou a proto nemají takový vztah k zemi jak lidé,elfové a trpaslíci.
-
som optimista, stále verím, že seriál porastie v kvalite tak, ako Game of Thrones vo svojich začiatkoch. ale toto drobenie pozornosti a financií mi moju dôveru dosť narúša.tak uvidíme, môžem byť len milo prekvapený :)
-
No az na to, ze to bylo tak nejak naopak...pri konjunkci sfer byl lidsky svet pravdepodobne znicen a oni naopak vstoupili do sveta starsich ras - elfu, trpasliku atd...