The Witcher: Blood Origin má obsazenou hlavní roli
-
Jestli tím myslíš, že "pokřivený světonázor" znamená to, že se mi líbili jiné hry než tobě (např. Cyberpunk2077), tak to je fakt vtipné 😛
Jinak odhady ukazují, že Netflix nebude mít dominantní pozici na moc dlouho. Na paty mu silně šlape konkurence, obzvlášť kombo Disney+ a Hulu (vlastní to stejní lidé).
Navíc Netflix má problém v tom, že mu v brzké době skončí pronájem spousty seriálů a filmů a přesunou se exluzivně na jiné streamovací služby. Všichni větší hráči si zakládají vlastní streamovací služby a nebudou nadále pronajímat Netflixu jejich vlastní obsah. V poslední době jsem třeba zaregistroval přesunutí skvělého seriálu Parks and Recreation (taková parodie na americkou kulturu a byrokracii).
Netflix se sice snaží předejít zmenšení jeho galerie velkýma investicema do nových seriálů, ale všichni víme, jak to dopadá. 9 z 10 nových seriálů a filmů je přinejlepším průměr (spíše brak).
-
Glukhovského oslovili i ruští producenti a s nima se taky původně nedomluvil kvůli tomu, že neměli dostatečný rozpočet. Chápu, že tohle nepřilákalo tvoji pozornost stejně jako americká nabídka, ale je to fakt.
U současné nabídky od Ruského mediálního giganta se zdůrazňuje hlavně ty ambice se pokusit udělat "world-class blockbuster" a velký rozpočet. Do filmu investují, cituji, "unprecedented sum".
-
Hele teď jsem narazil na Lupin od Netflixu a hlavní roli hraje Omar Sy (Afro-francouz - ani nevím jak se mají korektně nazývat 🙂). Hele proč ne.. Odehrává se to v moderní době. V moderní době je pestrá společnost normální. Takže se dají najít různé podoby...
No upřímně to podle mne stejně dopadne postupným oddělováním Anglosaské kultury od Kontinentální. I progresivní Francouzi (Macron) mají své limity a nejsou na všechny aktivistický záležitosti zvědaví...
-
ne, nesouhlasil s verzí od amíků, kdy měl být film zasazen do ameriky, teď to dělaj přímo rusáci... alespoň si k tomu něco prvně zjisti pls
-
"po glukhovském taky chtěli práva na metro, ale když mu řekli jejich
vizi, tak to odmítl, protože okamžitě poznal jaký to bude škvár"Od tebe to fakt sedí, protože ty sám nevíš o čem mluvíš.
Glukhovsky primárně nesouhlasil, protože mu nenabídli dost peněz (samozřejmě to tak do médií nepodal, ale nedostatek peněz v rozpočtu byl asi největší problém). Ale už se s producenty domluvil. Dali mu více peněz, zvětšili rozpočet na film a sestavili lepší (dražší) produkční tým. Metro 2033 bude mít filmovou adaptaci v roce 2022.
-
GoT měli tu výhodu, že mohli celkem jednoduše následovat lineární děj v knížkách. A všichni víme, jak to pak dopadlo, když R.R.Martin nedodal poslední 2 knihy, že? 😂
Problém Zaklínače je v tom, že první 2 knihy jsou sbírky povídek a z toho se scénář dělá trochu obtížněji. Myslím si, že kvalita může jít akurát tak nahoru, protože od 3. knihy bude Zaklínač následovat lineární děj a z toho už bude mnohem lepší scénář.
-
bla bla bla, zase tě něco triggnulo co? NEtflix je největší streamovací služba, proto se mluví hlavně o ní... navíc začali chrlit nepřeberný množství braků jaký nemá obdoby.
Samozřejmě že zdegenerovaná je celá US produkce v posledních letech, ať už jde o hollyweird, NEtflix, nebo jiné streamovací služby.
Witcher je ovšem od NEtflixu, který je svými špatnými adaptacemi tak známý, že se z toho stalo dokonce meme
a pokřivený světonázor tady v každé diskuzi předvádíš hlavně ty....
-
samozřejmě nevíš o čem mluvíš, po glukhovském taky chtěli práva na metro, ale když mu řekli jejich vizi, tak to odmítl, protože okamžitě poznal jaký to bude škvár...
sám sapkowski řekl, že ho kromě jeho knih nic nezajímá a jde mu hlavně o ty prachy... ten by prodal práva na witchera i firmě dělající p2w čínské mobilní hry, pokud by mu to hodilo další money na chlast.
No pokud se ti ten škvár od netflixu líbíl, tak enjoy, ale neúcta k originálu to rozhodně je. Pokud to nepoznáš po první episodě, asi nejsi moc fanoušek lore a knih witchera...
-
A opět klasický zakomplexovaný GGG neschopný akceptovat myšlenku, která se neshoduje s jeho pokřiveným světonázorem.
Já ti to zopakuji ještě jednou: Amerika prasila adaptace dávno před tím než Netflix začal vůbec existovat.
Ty žiješ v iluzi jenom díky masivní mediální komerční kampani. O Netflixu se totiž v médiích mluví skoro pořád. Je na to tobě krásně poznat, jaká jsi ovce a necháváš se ovlivnit tou propagandou. Zatímco o těch starších zprasených adaptacích před X lety se zase až tak moc nemluví.
-
že zkonzumuješ každý globalistický mainstreamový brak co streamovací služby vyprodukují je jen a jen tvoje starost. Někdo si rád potrpí na kvalitě, úctě k originálu a dobrém zpracování. To samozřejmě takový nenávistný rasista jako ty nemůže pochopit....
-
Ale byl to aspoň poctivý řemeslný produkt ve všech ohledech. O tom se Zaklínačovi ani nesní.
-
Z našeho pohledu jsou ty kvóty barevných herců dost trapné, ale je potřeba se zamyslet nad tím, co se děje v zámoří.
Bohužel v USA poslední roky panují rasové nepokoje a tak se velcí šéfové snaží uchlácholit nespokojenou lůzu. Tajně doufají, že lůza zaleze zpátky do baráků a začne se koukat na TV či hrát hry, které jsou plné postav z etnických menšin.
-
No vzhledem k tomu jak leje můžeme být rádi i za holou větu : "Cavill se mi líbí".
-
netflix je v tom mrvení kvalitních značek expert...
-
Nevím, proč tak násilně ukazuješ na Netflix. Ten trend málo kvalitních adaptací je problém celé USA. Američani jsou v tomhle ohledu střelení. Z hlavy mě nenapadá žádná adaptace, která by příběhově či výpravou byla lepší než originál.
Jediné plus, co ty jejich americké adaptace přináší, je maximálně tak vizuál (klidně nacpou 100mega $$ do kostýmů a triků) a obsazení slavnými herci, kteří umí dobře hrát a mají velké charisma. To je vše.
-
Taky bych to viděl podobně. První série GoT taky nebyla žádný filmařský zázrak.
-
serial jsem už viděl a byl v pohodě. Zadnej problem jsem tam nezaznamenal, pravé naopak seriál překvapil. Docela se těším na další sérii. :)
A podobně to vidi i lidi, co viděli původní seriál od Poláků.
Menecenni rasisti jako GGG se nesmí brát vážně. Typická ukázka odepřené pozornosti od rodičů.
-
Jsem zvědavý kdy Netflix nafilmuje historickou sérii o Songhajské říši (Mali) nebo Nubijském království a hlavní roli dostanou bílí herci...
Vadí někomu, že v království Wakanda (nebo jak se to jmenuje) není ani jeden běloch aby to splnilo kvóty? Ne... Já jsem aspoň nic neslyšel.
Co kdyby se začali dělat ne-ideologicky zatížené historické/fantasy filmy/díla (aspoň ne tak povrchně). Já se ani nedivím, že ta společnost je tak polarizovaná když se vše začíná tak uměle přetvářet. A to Zaklínač by v základu měl řešit problematiku rasismu a místo toho ho podle mne kontraproduktivně podporuje. Z tohohle scénáristického trendu si Coeni v Ave, Ceásar docela dobře dělají srandu.
Za mne Zaklínač vychází ze slovanské kultury, měl by se tomu v základu věnovat a ne z toho dělat míchanici (Pokud se nejedná zrovna o Zerikánii)
-
Vzdávám hold 40 a více letému pánovi za konstruktivní kritiku.
-
Abecedně, děkuji.