Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ucho
    podle popisu to zní jako hra plná rébusů bez zbytečného příběhu, přičemž některé rébusy jsou snad hodně těžké. pro mě jako milovníka hlavolamů to zní velmi dobře a veselé, barevné prostředí je pěkný bonus.
  • maros.goc
    nuz tak toto som teda vazne necakal taketo zhodenie hry :D

uz len prvy odstavec to pochovava: "Ovšem tato logická hra opravdu nepřináší nic jiného než jen puzzly a zase puzzly. " ....čo čakať od puzzle hry že :D

na obranu Ondreja musím povedať, že The Talos Principle napálil 9/10, čiže ak The Witness porovnáme s Talosom, tak to hlavne po stránke myšlienky a "deja" skutočne prehráva. The Witness totiž vždy mal byť o tom, že tam budú len puzzly, a puzzly...
  • Chachá, ne že bych nesouhlasil s rozhodnutím recenzenta, ale líbí se mi, jak se ostatní média předhánějí v devítkách a desítkách a Games tomu napálí šestou :D Vzpomněl jsem si na The Legend of Zelda: Skyward Sword.
  • kdo chce zrelaxovat hraje radsi darkest dungeon *5*
  • Ja souhlasim s recenzi, Witness me po fenomenalnim Braidu fenomenalne zklamal, poprve jsem vyuzil steam refund, protoze 37 eur se mi zda absurdne premrstenych. Dukazem budiz i podpora steam achievementu, pricemz jsou tam zatim vsehovsudy jen dva...
  • Mě atmosféra uhranula. Absence vyprávěného příběhu mi vůbec nevadí, je tak spousta příležitostí abych zapojil vlastní fantazii. A nepřítomnost nápovědy kam jít beru jako plus, s ní by se vytratilo to pozorné prozkoumávání světa a bylo by to jen o těch hádankách.

Za mě ohromně příjemná "odpočinková" hra.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit