Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • V obecné rovině je samozřejmě každá šestka pro indie srágoru dobrá a lze ji chápat jako nadějné znamení ústupu indie epidemie... ale zrovna v případě Witness si myslím, že autor recenze prostě jen není cílovka té hry a Witness by si zasloužil hodnocení vyšší.
    • maros.goc
      kedze Ondrej recenzoval aj The Talos Principle, tak myslím si, že The Witness nemohol mať lepšieho recenzenta
    • Vždyť to není o tom, aby to recenzovala cílovka. Cílovka je parta nerdů žijících ve sklepě. Pro průměrného člověka ta hra možná vypadá hezky, ale má jen jeden typ puzzlů, který se mě ohraje za 2 hodiny.
  • Chachá, ne že bych nesouhlasil s rozhodnutím recenzenta, ale líbí se mi, jak se ostatní média předhánějí v devítkách a desítkách a Games tomu napálí šestou :D Vzpomněl jsem si na The Legend of Zelda: Skyward Sword.
  • No je videt, ze autor trochu nepochopil zanr open world rpg. Jasne, jsou tam puzzly. Jasne, jsou tam dungy. Jasne, nikdo te nevede za rucicku. Ale to neznamena, ze je prece hra spatna. Skyrim, coz je v podstate duchovni predchudce The Witness byl dost podobnej a taky to byla hra jen pro to nejtvrdsi jadro PC hracu.
  • Mart9
    Takové GTA Sudoku

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit