Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Trisska
    Amaroun - Tím spíš, když je uměleckej, tak by měl jeho autor ukázat, že *umí*! Taky je dost divný, že mu vlaje plášť směrem od zdi...
  • Robotron3
    Ten artwork je strašně blbej. Dokonce tam vane silnej vítr přímo ze zdi :) Pevně doufám, že s kvalitou hry tahle práce nebude mít nic společnýho.
  • Něco na tom je, ale!!!! řešit umělecký obrázek je podle mně mimo. Je to prostě určitý druh vyjádření informací, který má poskytnout jednoduchý náhled co se ve hře zřejmě bude dít... A navíc možná jen skáče dolu na nějaký balkón ze zídky...
  • Trisska
    Napsala sem v podstatě to samý a mám -15 bodů! *15*
  • Trisska
    *15* *15* *15*

Uplně sem vyprskla smíchy!!! *15*
  • Já tohle obdivoval na Dishonored no. To skloubení pruského Biedermeieru a Viktoriánského slohu.

To se ti nedivím. Taky mám rád, když to dává takový řekl bych duchovní smysl. :-)
  • Trisska
    Magister_Peditum - Ale všimni si, že lidi v tom videu používaj obě ruce... Ten obrázek z Thiefa je už z principu nesmyslnej - nač viset za jednu ruku a ve druhý držet luk, když ho nemůže použít?
  • Robotron3
    No to teda sakra doufám. Ten artwork je tak trochu hloupej a to vůbec nesedí s tim, co bych si představoval od Thiefa :)
  • Doufám, že takhle ultracool nebude vypadat i samotná hra.
  • Pivko v kelímku prej stačí http://bit.ly/XUijTN
  • kubi-wan
    Lukáš Grygar tu zprávu teď musí někde zapíjet! *15*
  • Trisska
    Nevidím důvod, proč neříct jak to vypadá a co mi to připomíná... Jasně že je nejdůležitější jak se to bude hrát, v tom s tebou souhlasím...
  • Robotron3
    A ono se to hraje jako tohle, nebo tamto... *15*
  • misho8723
    No ja som si robil srandu :) však som tiež hral Thiefa o niekoľko rokov skôr ako Dishonored.. A je automatické zase, že ľudia pripomínajú teraz Dishonored, lebo ho majú ešte čerstvo v hlavách.. a napríklad ten screenshot, čo je asi z bordelu - môj odhad - pripomína aj mne Dishonored, pretože tam tiež bol bordel spravený celý v červenom a takisto ten chlapík čo má na tvári - asi masku či čo to má - pripomína zase misiu z plesu, ktorá bolav Dishonored... ja nehovorím vôbec, že okopírovali Dishonored alebo čo, len to, že ľudia budú DH často spomínať - ide mi o to ale, že sa objavia ľudia, ktorí vôbec nepoznajú sériu Thief a budú všade písať, že ako tento nový diel ide len kopírovať to, čo už spravil Dishonored - čo je už problém, ale čo už, ľudia sú už takí
  • Pisu bez zapreni, to znamena bez nohou.
  • shmeck
    V Battlefieldu máš v ruce AK47, takže je to Call of Duty - to si chtěl říct? Kdy už konečně lidi přestanou řešit, že něco vypadá jako tohle, a tohle zase vypadá jak tamto?... Důležitý je přece, jak se to hraje !! *16*
  • Magister_Peditum
    Lidi dokážou spoustu věcí: https://www.youtube.com/watch?v=HrX0ohmu1zw
  • Robotron3
    To se tomu Thiefovi určitě dobře šplhá po zdech s lukem v ruce *4* Ještě kdyby tak chtěl vystřelit *2*
  • Ronox
    a nebo trollů :D
  • Ronox
    O to jim docela šlo v Dishonored díky tomu světu, který vytvořil. Navíc když na něm dělal Harvey Smith, který dělal na Thiefovi: Deadly Shadows a k tomu milovníka viktoriánského stylu Antonova. To oni si brali inspiraci z Thiefa a ne, že by si teď nový Thief bral inspiraci od nich ;-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit