Přejít na výpis diskuzí
Thief 4 vyjde příští rok na PC a next-gen konzolích
5.3.2013 | Aleš Smutný
107 příspěvků
-
To je možný, ale nohama stojej na zemi...
-
Podle mě je takový přirovnání zcela na místě, stačí se kouknout na obrázky v článku...
První obrázek - prostředí v pozadí stejné jako v Dishonored
Druhý obrázek - nepřítel zblízka jako vystřižený z Dishonored
Čtvrtý obrázek - speciální vidění jako v Dishonored
Pátý obrázek - v Dishonored měl v ruce svítivé srdce, taky svítivej kompas -
Záleží. Hlavně se mi líbí, když to tam není naplácaný jen tak pátý přes devátý, protože se grafikovi líbí gotika a programátor byl na dovolený v Římě.. v Thiefovi se to přelejvalo i do toho světa, kterej v danejch kulisách žije.
(ale pravda, mám vlastně velkou slabost pro všechny tři jmenovaný období, takže jsem o to víc zvědavej, co namíchají teď) -
Zvláštní, před vydáním i v recenzích všichni přirovnávali Dishonored k Thiefovi. Teď všichni přirovnávají Thiefa k Dishonored. Někdo snad dělil nulou?
-
Ty máš tohle docela rád na hrách, co? :-) Takovou tu historicky reálnou kulturní stránku, která je nějak implementovaná do fiktivního světa... A do jaký hloubky se inspirovali tím reálným světem.
-
Ty vole, však to je okopírovaný Dishonored ! To hádam nemyslia vážne toto.. mali by prísť s dačím originálnym a nie kopírovať veci od iných - takisto ako lukom sa chcú pridať k modernej vlny hier s lukom (Crysis 3, Tomb Raider, atď) ....
ok, som sa trochu pobavil :D Som veľmi ale veľmi šťastný, že Thief sa vracia na scénu a dúfam, že dopadne trošku lepšie ako Dishonored - ktorý je stále pre mňa najlepší herný titul roku 2012 - aspoň čo sa týka scenára.. síce som z Thiefa celú hru hral a prešiel len trojku, ktorá je podľa mnohých považovaná za najslabší diel série, ale pre mňa to bol fakt parádny herný zážitok .. tak zatiaľ mňa v roku 2014 čakajú Zaklínač 3 a Thief 4 - paráda... ale aj tak si neodpustím, ale fakt niektoré screenshoty mi pripomínajú Dishonored a to hovorím z hľadiska dizajnu mesta a atmosféry, ale to je len dobre - stále je to starý dobrý Garrett a stále ide o sériu Thief.. oni majú svoj štýl a Dishonored má svoj
P.S. vidím, že niektorí ľudia si z môjho príspevku prečítali asi len prvé vety... no mohol som to čakať :D -
Nejsi to ty, "Trissko"? http://bit.ly/14JLMFR
-
Spíderman nemá mechový šípy. :-D
-
Neber mi moje iluze!
-
Podle mě Thief není tak profláklej jako jiný tituly, takže věřím, že by si původního ducha zachovat mohl, ne jako třeba v případě Splinter Cellu. Aspoň v to doufám, Thief je vlastně jediný oznámený titul, který by mohl být konečně zase stealth... Je teda fakt že vzhledem k minimu informací to je naprostá spekulace.
-
Výborně! Tuhle klasiku dlouho vyhlížím..hlavně ať to má co nejvíc thiefovský gameplay a budu spokojen.
-
Alespoň jsou jeho schopnosti nějak vysvětleny, na rozdíl od jiných herních hrdinů. *2*
-
Zajdi se nekdy podivat na horolezeckou stenu a uvidis frajery, co se drzi i bez zapreni za clanky prstu na jedny ruce.
-
No doufám, že tam bude zase nějaký Ten level. :-D Jinak jsem zvedavý, jak se s tím popasujou. :-D
-
rendery mixovane s biednymi screenmi. urcite by som necakal nejaku zasadnu next gen grafiku
-
Eh... Ono není třeba hrát moc dlouho, vlastně kterýkoliv díl, aby si člověk všiml nadpřirozených věcí... Pokud mě pamět nešálí, v Thiefu 2 byli zombíci už někdy kolem třetí mise.
K tomu ještě poznámka bena, jo, měl speciální rukavice :D
Proč vlastně doufáž že to bude kdovíco když sérii Thiefa neznáš?:O -
Thief se odehrává ve fiktivním světě, kde máš zamíchanou renesanci, baroko i secesi, takže století to nemá představovat žádný.
-
Ty seš mimo *1*.
-
Tak já tam Dishonored nevidím, vidím tam Thiefa *14* Kéž by to bylo v duchu starých her. Ať tam děckám klidně daj možnost zabít všechno co se pohne nějakou skvělou fatalitou, ale ať tam pro fanoušky nechají možnost projít to nepozorovaně tak jako v těch starých hrách. A za doprovodu ironizujících poznámek od Garretta :)
-
Působí to na mě až moc podobně jako Dishonored, akorát tomu chybí jeho zajímavá vizuální stylizace, grafika celkově působí poněkud slabším dojmem, zvlášt když vemu v potaz že se má jednat o next-gen hru.