Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kozy
    Tohle jsou nesmysly. Interakce tam je, co třeba to srdce, díky kterýmu se dozvíš spoustu informací. Na mě to teda působilo dost živě, někdy snad až moc.

Jak by sis to tedy představoval?
  • Sami vseznalci tady *1* hra jeste nevysla a pro 90% zde pritomnych je hrozna *15* je mi vas lito *2*
  • To mi přišlo na Thiefovi zajímavé a podle mě to tam dodělávalo tu atmošku, protože místy opravdu tuhla krev.
  • Takže pokud si chci zahrát hru, tak mám čekat půl roku po vydání, abych si ji ale stejně musel koupit, i když levněji. Není vina hráčů, že už nikdo nedělá dema. Může to znít jako pirátské obhajování, ale věř, že u her jako je třeba Zaklínač, kde věřím, že se nespálím, tak kupuju bez stažení. Ale u her jako je třeba právě Thief, ze kterého jsem na vážkách, jsem nejdřív pro vyzkoušení a až potom po případnou koupi. A recenzím se v poslední době opravdu nedá věřit. Jediný, komu věřím, že hru zhodnotí opravdu od srdce je AngryJoe.
  • XXHUGOXX
    Dishonored je výborná hra. Sa aj pozri na všetky tie vysoké hodnotenia na internete od recenzentov a ľudí. Len málokedy tie hodnotenia klesli pod 80%. Takže zlá hra to byť nemôže. Alebo boli všetci tí ľudia a recenzenti na drogách ? Nechápem prečo na to dishonored furt každý nadáva, spočiatku keď to vyšlo tak sa vám tá hra úplne ľúbila a každý kdo napísal, že je to zlá hra bol zamínuskovaný. A teraz sa zarazu objavil nejaký nový trend nadávať na tú hru. Už ste trápny. Je to skvelá hra.
  • Svět? To nemá žádný svět. Žádné prohloubení a interakce se světem. Vše je to nalajnováno a naskriptováno. Svět tam v podsatě není. Je to taková iluze ničeho. Zustáli jen u nákresu a na detaily zapomněli a proto ta hra působí až směšně trapně.
  • Kozy
    A pro mě to byla jedna z nejlepších her za poslední dobu, i když pravda, víc mě bavil ten svět a výtvarná stránka hry než samotná hratelnost.
  • Jen blbec koupí zajíce v pytli. Něco na těch demech tenkrát bylo... To by mě zajímalo, jestli by na tohle šla uplatnit reklamace. Lživá reklama...
  • MidnighT91
    Díval jsem se na gameplaye a nechápu, že se pod tohle někdo dobrovolně podepíše. Stráže už nemůžou bejt blbější. Sakra i Dark Mod dělanej pár lidma doma v garáži na unreal enginu je lepší nástupce než tenhle miliónovej AAA odpad. Hanba autorům za prznění značky...

Btw: když řekl že byl duch celej život, tak to na mě zapůsobilo jako že autoři vůbec neměli tušení co by měli postavy říkat, tak tam dali tu největší kravinu co je napadla. Poprskal jsem si z té věty monitor písmenkama...
  • misho8723
    http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=772097.. tu je cez 400 príspevkov od ľudí čo videli rôzne streamy, a skoro ani jeden pozitívny príspevok ku hre.. a tú ich slávnu AI je pekne vidieť aj v ich oficiálnych videách... ja streamy vôbec nesledujem, ale Thiefa by som si chcel kúpiť, ak by dobre dopadol, ale tak radšej si pozriem ako hra skutočne vyzerá, a nie ako ju propagujú ľudia z PR, nie?
  • Stream expert. Takové lidi by měli střílet... Takový spam a to jsi viděl jeden youtube letsplay
  • Ja jsem si rikal, ze je to jakesi divne, ze je Thief nejak moc hypovany, na to jake byly predchozi dily celkem hardcore kousky a ze snaha prodat to co nejvice hracum povede ke zjednoduseni az na nehratelnou uroven. Nu, tady to vidim na try before buy a pokud to AI bude mimo, moje penize neuvidi, dokud nevyjde nejaky patch, ktery to zasadne vylepsi.
  • misho8723
    Už sú na svete prvé streamy celej hry, a napriek tomu, že je hra hraná väčšinou na Normal obtiažnosti, tak AI je katastrofálna.. ako je možné, že už v Thiefovi 3 z pred desiatich rokov si stráž všimla otvorených dverí, ktoré hráč otvoril alebo že si všimla chýbajúcich predmetov, ktoré hráč ukradol.. v tomto novom Thiefovi stráž pozerá do vitrínky, z ktorej hráč zobral všetky predmety a všetko je podľa nej v pohode.. alebo sa postava priamo pred očami stráže schová do skrine a žiadna reakcia stráže? čo to sakra je? .. hry sa nikde neposunú ak AI bude na takej istej úrovni ako spred 15 rokov.. ktorá FPS hra prekonala napríklad AI z FEARu, ktorý vyšiel v 2005 ? taktiež nereagujú na zvuky, ktoré vychádzajú z toho, po čom postava kráča, čo predstavovalo v minulých Thief hrách jeden z najdôležitejších znakov a prvkov... takisto strašne malé levely v novom Thiefovi, ktoré sú dokonca menšie ako v trojke, a o Dishonored nehovoriac.. strašne a nezaujímavé dialógy, ktoré sa veľmi rýchlo začínajú opakovať (to je v každej hre, ale takto rýchlo sa začať opakovať a to ešte v Thief hre?).. Deus EX HR je výborná hra (ešte viac vo vylepšenej verzii), ale tu vidno, že Thief mal počas vývoja veľké problémy a veľa ľudí sa pri ňom vystriedalo a robia na ňom iný ľudia ako na DEHR..
    strašne rád by som chcel, aby práve táto hra dopadla dobre, ale vďaka tým streamom, no, vyzerá to fakt hrozne.. fakt dúfam, že čím vyššia obtiažnosť, tak AI nedostane len pár čísiel naviac v zdraví, ale že sa jej zvýši a to dosť, IQ... veľa ľudí vďaka tým streamom zrušilo svoje predobjednávky, čo ma neprekvapuje, ale stále dúfam, že to aspoň dopadne dobre ako stealth hra, keď už nie ako Thief hra
  • Takže v Thiefovi to bude jako v pacmanovi...
  • fallanga
    Taky jsem se divil *1*
  • Tak a ted' se všichni co mají o Thiefa zájem, podívejte do bleskovek na novou zprávu o něm *1* *1*
  • to by byl teda pekne nezabavny trailer kdyby se celou dobu za nekym plizil trailer je paradni na hru se tesim bude to pecka
  • Tak sis to užil, ale mě to vůbec nezajíma. Hra toho slibovala tolik a splnili to ho tak málo, že se to dalo považovat za klamavou reklamu něco jako Bioshock:I
  • fallanga
    Dishonored byla skvělá hra, ale nebyla moc náročná. Byl to takový stealth pro zabavení a ne pro skill.
  • Já jsem si Dishonored strašně užil. Pro mě to byla výborná hra. Ale proti gustu ...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit