Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ja bych to povazoval za uspech tu hru, neni super dobra ale neni ani super spatna.

Obzvlast dneska, kdy maj spolecnosti ve zvyku vzit starsi znacku a totalne se na ni vykalet, poutirat si s ni zadnici a jeste ji nakopat do rozkroku. Viz takovej fallout.
  • maros.goc
    bohovská recenzia! :) Lukáš je Boh :)
    • Nerouhej se hříšný člověče!
      • maros.goc
        nah kámo, aj ty raz upadneš do večného zabudnutia ako taký Perun, Ra, či ...vidíš, už ani neviem :D
        • sem si jenom vzpomnel na kamenovaci scenu ze zivota briana :)
      • Jehova! Jehova! Jehova!
  • Nebývalo na konci videorecenze číselné hodnocení? Ne, že bych ho nutně potřeboval, ale byl jsem zvědavý...
    • Keyz
      Podle redakce je automaticky stejné. Tedy odpovídá to tomu které bylo v textu recenze.

Je to sice divný vzhledem k jiným názorům recenzentů ale tak to mají zavedené.
      • Je to kvuli metacritics aby na kazdou hru proste meli jenom jedno cislo.
        • Keyz
          To dává smysl. Ale proč se nepočítá pouze textová recenze?

Klidně bych tohle bral jako doplněk i s jiným číslem, které by pak bylo vidět v databázi. Lehce by to pak šlo spojit s autorem a lidé by měli přehled co si jejich oblíbený autor o nějaké hře myslí. Hlavně by zpětně nemuseli poslouchat celou videorecenzi.
    • Cislo je 7/10. Staci?
      • 6/10 max... 5/10 realně, protože to vetsine lidi laguje jak blázen... 6/10 po HW patchi
    • Inquisitor
      Poslechni recenzi a hodnocení si uděl sám podle sebe. To je nejlepší.
    • WhySoSad
      To je přesně ono, většina lidí, samozřejmě teď nemyslím tebe, přeskočí automaticky na konec aby se mohla podívat na známku a pak jde rovnou do diskuze metat blesky, jak je to moc a málo a samotnou recenzí se už vůbec nezabývá... Za mě je lepší když není číselný hodnocení, člověk si udělá dobrej obrázek o hře už z té samotné recenze *3*
  • nehorazna blbost ... kdyby to bylo aspon dobre jak posledni deus ex... doufal jsem :D
    • DX:HR tu dostal snad 10/10 pritom to je skoPičina jak blázen, fakt mě to nebavilo ani s premahanim
  • Amylee.Anderson
    Sice to není žádný nový hrdina, ale... Konečně zase nějakej fešák a ne generickej trouboid :)
    • no jo typicka holka co se orientuje jen podle vzhledu a bere na takove "zle chlapce". pak si stezuje ze ji partner mlati a chova se k ni zle
    • gesto
      :)))
    • Garret je typickej "generickej" frajírek. Takový ten egoista, rebel a hedonista, co mu na druhých vůbec nezáleží. Pak se něco zvrtne a nejednou je z něj hrdina, co zachránil svět. Když jsem hrál první díl, hned po první Garretově cynické poznámce jsem si řekl: "Ty vole, já jsem Han Solo."
      • martin.mares.984
        Rikej si co chces, ale se me prave v tom novem Thiefovi ten osobni presah Garrettova dobrodruzstvi libil. Bavilo me postupovat hlavne v posledni tretine hry, kde uz mas jasnou osobni motivaci a Garrett tak konecne dostava alespon najaky charakter. Bez spoileru (kdo hral), tak do toho i zapada dvoji moznost jak resit jeden bossfight tesne pred koncem hry a ta motivace, co zene Garreta k cili je taky uveritelna - zejmena po casti hry, ktera se odehrava v tom blazinci. Garreta podle me ukazali v takovem svetle, ze je schopen alespon nejakeho elementarniho citu a sebereflexe (vycitky svedomi), coz se mi osobne libilo vic nez ve starsich dilech, kde se Garrett nijak vyrazne neprojevoval.
      • Amylee.Anderson
        Mluvim o vzhledu, kdybych měla komentovat osobnosti hrdinů ve hrách, tak ztratim nervy. Ale podle toho, co píšeš, má Gerett alespoň nějakou osobnost.
        • janchor
          A já tu pod čarou podotknu, že osobnost poměrně zajímavější, než "egoista, hedonista, rebel" - ani jedno z těch slov mi na Garretta, ať už starého nebo fungl nového, vůbec nepasuje.
    • Nejvetsi chlapak byl stejne Dukem Nukem... Je to taky snad jedinej blondatej hrdina kteryho znam :D
    • nejcharismatičtější hrdina, s kterým jsem si v poslední době zahrál a vážně si ten herní charakter užil byl Riddick (tak ten má snad 1. místo vůbec) a Vito Scalleta.
    • Erien
      Máš divný vkus :D
      • Amylee.Anderson
        Každej jsme nějakej :3 Ten nos a... všecko.
  • Když vyšel první Thief, bylo mi 15 a oblíbil jsem si ho tak, že se pro mě stal kultem. Dvojka byla také výborná a dodnes jsem oba díly dohrál snad 8x. Nějak mě ta atmosféra neomrzela a stále si drží svole kouzlo. Od trojky už to ale začalo kulhat a čtyřka, kterou jsem před týdnem začal hrát mě také zklamala. Nemůžu si pomoct, ale i přes všechno to zpracování a detailní grafiku mi tam chybí taková ta atmosféra strachu proložená geniálním zvukem. Tady to prostě chybí a zatímco v např. v druhém díle jste měli husí kůži, když jste lezli do kobky s nemrtvým nebo jste slyšeli ten nepříjemný sykot pavouků, tady z těch subtilních stráží rozhodně respekt nemám. Recenzent má pravdu s těmi provazy i skoky, to mě dost štvalo. Také zdlouhavé otevírání oken i s načtením nové lokace. Naopak odemykání zámků se mi hodně líbí. Celkově mě čtyřka moc nebere a hraju jí spíše jen ze zvědavosti než z prožitku. Příště by vývojáři mohli ubrat z grafiky a hodně zapracovat na hratelnosti, více otevřených lokacích a zvuku.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit