-
Se stealth prvky jsem taky problém neměl. Hra při noční akci neodpouští chyby ale to je v pořádku. Sims mi to tedy nepřipomíná vůbec, jíst a spát potřebuje každá postava, to že se tyto dvě nutné potřeby do her jaksi dávají jen výjimečně je věc druhá. (jen ten vávrovský záchod by v This war of mine mohl někomu chybět *3* ).
Repetetivnost se po určité době dostaví, ale to platí snad u každé hry. Nebo snad existuje hra, po které byste po x-odehraných hodinách mohli říct, že se tam herní prvky neopakují? Hru jsem dohrál zatím třikrát a i když je herní systém pořád stejný, pokaždé jsem se k "výhře" musel dopracovat trochu jinou strategií a pokaždé jsem dostal trochu jiný příběh a trochu jiný typ "zábavy". A s chutí se zase brzy pustím do čtvrtého pokračování.
Co mi ve hře trochu chybí, je možnost vytvořit si vlastní postavu (postavy). Uvítal bych taky možnost podnikat noční výpravy ve větším počtu osob. Díky tomu, že v noci můžu hrát jen s jednou postavou, nevidím moc smysl mít v "základně" víc než 3 nebo 4 lidi.
Na závěr... takhle nějak si představuju správnou indie hru. -
Já nechápu co mají všichni se Sims? Jíst a spát potřebujete v každé v survival hře. A to je tak jediné co to má se Sims společného. To určitě zmínil někdo z prvních recenzentů a teď to všichni papouškují.
Stealth systém funguje jak má. Jediný kdo se umí opravdu plížit je Arica. Stejně jako jediný kdo umí spolehlivě bojovat je Roman. To by snad mělo dojít každému. -
Nesouhlasím s výtkami ke stealth prvkům. Neměl jsem se stealthem žádný problém. Zcela spolehlivě jsem neviděn likvidoval nepřátele.