Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jonatan.hanzlik
    Ačkoliv souhlasím s většinou věcí v recenzi a myslím si, že především celková hratelnost a leveldesign jsou skvělé...otřesná kampaň, Origin padající snad při každé příležitosti, chybějící možnost private serverů, nulová podpora skupin lidí co chtějí hrát spolu (klanů - chcete-li - obzvlášť vhodné když chtějí zamířit na esporty), Season pass (kterej se navíc dá koupit, ačkoliv nikdo neví co dostane, protože Respawn se ani nedostal k tomu, aby řekl co v něm bude obsažené)...žádný anti-cheat, 50GB instalace, kde přes polovinu tvoří zvuky? (WTF?)
    Tohle si 8 nezaslouží jakkoliv dobře se jim povedl multiplayer.
  • Miserius
    Tak, co se místním expertům nelíbí na týhle recenzi?
  • BTW: jestli si to chceš opravdu koupit nekupuj to se season passem muze se ti stat ze te to nebude bavit a vyhodis zbytecne prachy... ten si dokup treba casem kdyz te to chytne....
  • Jak jsem psal ta hra je neuvěřitelně rychlá než COD... spíš si představ COD s Unrealem a máš z toho TITANFALL
  • i když to teď koupíš tak furt ti to vydrží dýl než nějaká singl hra nebudeš to hrát sice 300hodin ale třeba jen 20hodin a pak te to prestane mozna bavit a kdyz si to vemes kolem a kolem tak porad to je dost slusny narozdil od ostatnich her kdy das mnohdy 1k za 6hodinovou kampan...
  • Vyplati se to koupit na originu se season passem? Jo a je to akcnosti podobne teda tem cod po cod mw1? Jako jde mi o to jestli to jde videt na hre ze to delali tito typci? Diky
  • Jojo je to opravdu dobrý něco jako Unreal ... Je to opravdu někdy zběsile a rychlé :D (Pak si všímejte grafiky v tu chvíli je mi to u chlupatého zadku hlavně že to běží svižně i na "kalkulačce".)
  • Hra jako taková nevypadá špatně, viděl jsem teda jen gameplay z twitch.tv, možná až zbytečně moc akce. Ale ta cena je přepálená, skoro litr a season pass pokud chci víc než pár map.
  • Zrovna instaluju *4*
  • Hraju a spokojenost! *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit