-
Kdyby to bylo podle reality.
Tam to zapneš, spadne tam bomba a dohrál jsi. *4* -
Myslím, že by tě mohla bavit. Určitě vyzkoušej :)
-
Okopírovanej koncept z BF3/4 a to včetně UI odemykání zbraní a doplňků...
-
To je dobrý.
Jen škoda toho sdílení. -
Asi je to fakt jenom "něco jako" Unreal. Protože pro mě zůstává Unreal Tournament jednou z nejlepších MP FPS her, které kdy vyšly a tohle není ani z daleka konkurence.
-
žádnej skill jako v CSku nebo COD až tak ne... Je to spíš jak Quake arena... jedina teamová spolupráce kde je třeba je u zabíraní bodu...
-
To jak jsi se dostal až na 819 dolarů. To už není moc k tématu této hry, řešíš konzoli samotnou. Hra i se season passem je do dvou tisíc Kč. A to je běžná cena takové AAA hry v dnešní době. Singleplayerových her je dost a bude, třeba nový Wolf. Tak na to si taky nestěžuj. Titanfall je dobrá hra ve své kategorii a na nic jinýho si nehraje.
-
Nenarazil jsem za celou dobu na chetera a jestli tam byl tak o tom opravdu nevím...
-
Srovnávat se to asi fakt nedá. Zatím co UT a Quacke 3 zůstává neporažen, kvalitám PS2 to taky nikdy nedosahne.
-
tak proč resite u zavodnich her jizdni model?
-
Ještě, že jsi nebyl v anglii, tam řádí krvelačnej králíček. Zabít se dá jedině s holy-granade.
-
zvláštní že mě ta hra absolutně nesedla a beta mě spíš odradila, ale to byl asi moc velkej hype( že to bude ohromná revoluce) a moje preference singlu: Podle mých cca 7h v betě je to taková jemná evoluce CoD namixovaná s mechama a AI fooderama z moba her - ale zas doufám že takováhle konkurence nakopne tvůrce FPS k větším inovacím než jen nekonečný tuneloidní klony cod
-
Prima, já zase na Slovensku.
-
Hra? (mech je sám o sobě dost nesmyslný koncept)
-
Jak jsem řekl. DLC není špatné, když je solidní poměr cena/obsah.
-
válka vypadá jinak a i v budoucnu bude vypadat jinak. tohle má logicke a dizajnove chyby. btw byl jsem v iraku
-
zdôvodni.
-
Sice je špatný že neni zadna anti-cheat obrana. Ale na druhou stranu mi to alespon nebude cist spusteny procesy jako VAC
-
Bohuzel jsem naletel na medialni masaz.
Asi ma neco do sebe, Titanove vypadaji cool, skakani po budovach taky, ale omrzi to neskutecne rychle. Pro cloveka, ktery nechtel dalsi tuctovku, obrovske sklamani.
Kampan v podstate neexistujici a normalni hra v podstate neprinasi nic noveho. Hral jsem to vseho vsudy 5-6h a uz mne to prestalo bavit.
Proste medailni masaz je medialni masaz. -
Jako fanda Quake-a a podobných dynamických akcí, by mě zajímal názor někoho kdo hru již hrál, jeslti se jedná o akci typu CoD, nebo i zde potřebuje hráč k postupu nahoru získat nějaký skill a v různých modech se naučit týmové spolupráci atd. Pokud ne, tato hra mne mine velkým obloukem.