-
Tak hlavně srovnávat Titanfall a PS2 mi přijde zcestný a to mám obě hry rád.
Ale jestli soudíš jenom podle videí, tak to chápu. Titanfall má v sobě něco co CoD ne, těžko to popsat. Akorát se mi nelíbí praktikovaní season passu, zajíce v pytli kupovat nehodlám. -
Tak to je pěknej blábol ten tvůj komentář :)
-
Statistiky tu jsou hodně, hodně detailní, ta hra trackuje vážně první poslední. Ale podíváš se na ně jenom ty, sdílet ze hry na web myslím nejdou.
-
Chválím TISCALI. Koukám, že jste poslední dobou pořádně šlápli do vydaných recenzí. SUPER! Díky!. H. *1*
-
Tak to má být
-
Řešit velikost hry v dnešní době terových disků a rychlého internetu je blbost.
-
Njn to je vzájemný já slovákům nerozumím též....
-
To čo ma najviac odradilo od tohto cod klonu nie je práve to, že to vyzerá a hraje sa to ako cod ale, že to nemá žiadnu single player kampaň...ale okrem iného aj to, že respawn oznámil season pass, kde vydajú 4 dlc balíčky, ktorých hodnota je 25 dolárov, čiže v podstate kupujete len multiplayer hru za 59.99, DLC za ďalších 100 dolárov a ešte k tomu si musíte prikúpiť xbox live gold za skromných 60 dolárov pokiaľ to hráte xboxe poprípade ak na xboxchuan tak si pripočítajte ešte ďalších 599 dolárov. To je dokopy 819 dolárov, za to sa dá kúpiť už slušný herný počítač a môžete si zahrať trebárs nejakú zábavnú hru, ktorá obsahuje aj sp kampaň.
Dúfam, že vývojári nezanevrú na sp kampaň a nebudú sa vyrábať len multiplayerovo orientované fps hry. -
A hrál jsi tu hru?
-
Asi to odemne bude hloupé, ale zkusím vyjádřit svůj názor. Na hru jsem byl zvědavý, ale vida na youtube mnou otřásly a hodnocení "recenzentů" již dávno moc velkou váhu nepřikládám.
Tato hra svým gameplay na mě působí skutečně jako další nemastný neslanný CoD. (freneticky akční, minimální prostor pro skill, malá variabilita interakce hráče s prostředím - kupříkladu zbraně z UT/Tribes měly ledasco do sebe).
Celosvětově TitanFall přináší velice pozitivní kritiku? Ale za co? Co má tato hra, co takový PlanetSide 2 ne? Z mého úhlu pohledu zadupává PS2 tuto hru dva sáhy do země, je zdarma, nabízí po akční stránce daleko více, otevřenější prostředí....
Není chyba nás hráčů, že nechceme po vývojáří zkrátka víc? Ono by to jistě šlo. Jsme to přeci my, kdo ovládá trh. Pokud akceptujeme takové hry, kde skončíme? PS2 je jen příklad. Jako by se vrchol MP hraní FPS titulů zasekl u BF2 a BF2143 a od té doby vše z vrcholu zklouzává kamsy hluboko do údolí. -
to vyzerá na nejakú poruchu vyjadrovania...
-
U MP her, je dobré počkat nějakou dobu jak to dopadne. Jestli člověk nespěchá.
Ale jestli tam jde někoho sundat na ránu a není to raketomet, tak to je dobrý. Něco jako v Unreal Tournament, kde na to byly některé zbraně ale šlo to i nastavit aby každá rána byla smrt.
A šílené tempo bylo taky v UT, zejména v malých mapách kde byly vozidla. Co jsem viděl, zde to je naprostá divočina. V UT bylo dost místa a šlo si odpočinout i když tam bylo dost hráčů. Tam se líbil poměr akce s nějakou volností.
Btw jaké jsou zde statistiky? Další věc, kterou jsem miloval v UT byla perfektní statistika na webu, kde bylo snad vše. -
No vlastně ono těch map je celkem 15 což si myslím že je docela dost na základní hru bez DLC :) Pokud DLC přinesou něco nového tak do nich jdu...
-
To nemá ani Max Payne 3 a to má 35 GB kvůli texturám pokud vím. *8*
-
Ač to vypadá lákavě, vadí mi tam ten Origin a čistě fakt, že tam je season pass. To se rovná dlc a v mp hře jsou to mapy. Takže ti co nebudou kupovat pass(u kterého ani neví co dostanou) to mají pár základních map co se ohraje a pak budu muset pořídit dlc pro další hraní. Ono dlc v zásadě není zlo, ale poměr obsah/cena u dlc je většinou špatný(což mě nutí v zásadě nic takového nepodporovat). A pak taky EA už mě déle štve, jedině možná udělám výjimku u nového Dragon Age.
-
tvůj negativistickej komentář, recenze je fajn
-
Já jsem také spokojený,líbí se mi to více než Battlefield 4 u toho jsem těch peněz litoval na začatku ale tady ne:) strašně mě to baví:) ale asi 100 lidí 100 chutí no :/
-
Nesouhlasím. Oboje je součástí hry. Pokud se snažím splnit kampaň a neustále mi padá Origin, musim opakovat to samé pořád dokola (protože ty nové titány chce každej žeano :-)
A 50 GB je šílená velikost i na AAA hru. Tolik nemá ani WoW! 50 GB je opravdu hodně místa. Mám podezření že se vývoj hry musel urychlit, protože v té instalaci musí být přebytečné nebo nezpracované soubory. -
Velice děkuju autorovi, za to, že mi do hlavy nasadil Tři Čuníky od Nohavici -.-
-
Tak Origin a velikost instalace se podle mě berou velmi zřídak do úvahy, při udílení hodnocení. Nehledě na to, že Origin mi nespadl už asi půl roku a to na něm pravidelně knedlím.