Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hele GGG sem přitáhl, když mu smázli příspěvek z jeho účtu....
  • Komu to cpeš? Jedeš na nějakých drogách?
  • Můžeš si je psát na nějaký blog *1*
  • Říkám, Origin mi nepadl už dobrého půl roku, tak jestli není chyba u tebe. A ano, velikost je to šílená, ale jak bylo poukázáno níže, fakt to není až takový problém, pokud neplatíš za přenesené data. Stačí nechat zaplé přes noc a ráno hraješ. A ještě co se týče té velikosti, já jsem zistil, že jakmile jsem přeházel filmy, seriály a takové (co se nemusí instalovat) na exterňák, tak mám sakra dost místa na disku a ten není zrovna největší.
  • Blbouni co si koupi vec a nechaji ji vlastnenou nekym jinym si nic jinyho nezaslouzi.
  • Nic takovyho tam neni, vzdyt by to lowzole nezvladla. A ty dva spelly musi byt kvuli konzolistum, vic by si nezapamatovali. A paskvil kopie codu pak dostane 8/10.
    Trololol. *15*
  • Jinak season pass bude obsahovat 3 placená DLC v hodnotě zhruba těch 25 dolarů celkem. A jinak je oznámeno, že několik DLC vyjde i zadarmo.
  • Proč 160 dolarů proboha? Hra za 1000 kč a season pass se všemi DLC za 700 kč zhruba. Každej kdo si pořídil xbox, tak musel počítat, že se tam platí za online účet. Takže to sem netahej. Mám PC i Xbox. Prostě do dvou tis se vejdeš. Do pusy si si určitě nekakám :) A nikdo nikoho nenutí si kupovat DLC. Jsem fanoušek RAGE a na Wolfa se taky těším pro jejich singl. Grafika Titanfallu se mi líbí a optimalizace je velmi dobrá.
  • nechceš se pripojit na smrtibabku? *1* *1*
  • Mato1987
    Ja som si zahral len to demo čo bolo dostupné pár hodín a po 2 či 3 hodinách som to unudený vypol a vymazal a do plnej hry 100% nepôjdem, je to fakt odpad, nechcem sa opakovať ale fakt sa to hrá ako cod, vyzerá to ako cod, je to v podstate cod s mechmi.
  • Veskoslav
    No někde jsem četl, že mají přibýt v dalším větším patchi další dva módy, ale jaké a kdy to netuším.
  • Mato1987
    nesúhlasím, máš to nejako matematicky popletené, keď si myslíš, že 160 dolárov je 2000 KC a to do toho nerátam ročný poplatok xbox live gold. Dokopy aj s xbox live to je 210 dolárov to je cez 4100 KC a to vôbec nie je bežná cena AAA hry, aj keď sa dá silno polemizovať či titanfall je vôbec triple A hrou. Môžeme začať trebárs herným enginom a pokračovať optimalizáciou a obsahovou stránkou hry.
    A na margo sp kampaňe u moderných hier, pozri sa len na posledný rok a zhodnoť kvalitu sp kampaní fps hier ako bf4 alebo cod ghosts a dospeješ k nie veľmi pozitívnemu výsledku. Svetlejšie výnimky predstavujú crysis 3, metro last light a shadow warrior, čo je fakt málo keď len 3 hry obstoja z hľadiska kvality sp kampane za jeden herný rok.
    Takže si si v podstate nakakal do huby ale na druhej strane som rád, že si to dokázal aspoň rozviesť aj keď reakcia bola viacmenej taká akú som očakával.
    Mimo iného na nového wolfensteina sa mimoriadne teším, už len preto že to beží na rovnakom engine ako Rage a podľa posledných ukážok to vyzerá, že aj gunplay a samotný gameplay bude na rovnakej úrovni, čo je len a len dobre, možno to prekoná aj kultový RTCW alebo aj wolf 3D, nechajme sa prekvapiť
  • Odulin
    Asi spokojenost. Čekal jsem trochu větší revoluci, ale hraje se to fajn. Škoda, že tam není něco jako ve starym UT Assault nebo nějakej signature mod na míru týhle hry.
  • Veskoslav
    Přidaná atomovka to v 2003 vyřešila rychle:-D Ale Head hunter! Je moje neoblíbenější hláška.
  • Veskoslav
    kdyby dopadl jako Unreal Tournament 3, tak raději ne. Jo kdyby vzali 2004 a předělali do nového kabátku:)
  • Prosím o smazání mého zbytečného příspěvku. Děkuji *9*
  • Veskoslav
    No Steam se zase potýká s DOS útoky....Evidentně se někdo hodně nudí a snaží se ničit Steam.
  • Odulin
    Myslíš Redeemera, treba v Deck 16 nad vytahem ?? :D To byla v UT taky lahudka. Nový UT bych bral okamžitě.
  • Všímáte si, že jakmile sem dorazila zrůdička GGG, tak se ihned začalo měnit hodnocení příspěvků? To jenom tak na okraj.
  • Steam je o vcerejska zasekany, mozna je to tim...jinac ja mam v ranked 0 serveru ale ve favorites vsechno bezi jak ma.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit