Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kubi-wan
    Tu hru si nezahraju, ale recenze je skvěle napsaná, dobře se to četlo. *3*
  • Veskoslav
    Akorát, že jsi zapomněl napsat, že zamíření živého hráče trvá cca 3 vteřiny, což pokud nejdeš zabíjet zezadu znamená většinou tvou smrt, když mají SMG či brokovnici. No pokud sis nevšimnul, nestřílíš do kapoty, ale odstraníš kryt elektroniky a do té střílíš. Navíc tato věc šla i v betě. Nabízí se pak otázka, proč sis hru pořizoval, když je podle Tebe tak hrozná?
  • Nevím kde si přišel na hned?! MP s pár krutopřísnými kecy a trapnými animacemi s předem daným pořadím map a módů není kampaň. Nemluvě o absenci jakéhokoli matchmakingu kde se na straně jedné běžně sešli hráči s levely 1 atd. proti hráčům s prestigemi. Můžu tě ubezpečit že sem nebyl jediný kdo z "kampaně" neměl ani ň a hleděl na ní v němém úžasu a max. nas.nej. Kdyby místo této zhovadilosti přidali dvě tři mapy udělali by lépe. Kdyby nebyla povinná k odemčení zbylých typu Titánu tak se na ní z vysoka ...... Titána bych stavěl minimálně na ůrověn tanku a dělal ródeo na tanku a střílet mu brokovnici do korby by nikoho ani nenapadlo, takže samo o sobě je to dem.ntí chujovina. Zbraň která míří sama a nejspíš by zvládla i vyprat a umýt nádobí k tomu není třeba co dodávat. Jak sem řekl v betě hráči ochutnávali něco "nového" a nebylo dost času to zprznit v CoD stereotyp.
  • Keyz
    Stačí částečně jako v BF4.

Tam lze hodně věci logicky prostřelit a občas spadne něco velkého.
    Zde by stačilo to samé.
  • Odulin
    Dobrá zpráva, diky za info.
  • Veskoslav
    Ten, kdo Tě nechá střílet do svého Titána i přes to, že mu řve systém, že má na korbě člověka je jeho problém. Jinak hned asi sotva, když potřebuješ dva zásobníky z kulometu, z pistole dokonce 4;) A Smart pistol ti vadí v čem? Cheatera jsem nepotkal. Kampaň takto byla dopředu ohlášená samotnými tvůrci.
  • Za mě zklamání. Příšerná lobby kde je zcela běžné že se nehraje ani 6 vs 6, nemluvě o obrovské migraci hráčů před každým kolem protože si nemohou zvolit mapu. Titáni jsou jen chodící kulisy kteří mimo Last Titan Standing mají jen podružnou funkci. Nemluvě o tom že na jejich neutralizaci zcela postačí naskočit a pár ranami ruční zbraně odrovnat. AI naprosto příšerná, jen překáží a odvádí pozornost od náhodných setkání s živými protivníky. Kampaň je špatný vtip. Herním módům zcela chybí špetka originality. Cheateru mraky, Smart pistol k zblití. Bohužel v betě mi ta negativa nepřišla tak palčivá, samotní Titáni mě oslovily. S tím jak to mnozí hráči "prokoukli" se to ubírá směrem který mi absolutně nesedí.
  • michaliuz18
    call of duty s titanmi , ..cod fuj ale suboje mechov, skakanie po strechach rychla a dynamicka hratelnost, otazka je dokedy by ma to bavilo , pri code ci bf 3 som zaspaval po dlhsom case
    ale ja zaspavam pri kazdej takejto online hre, nejsom zapaleny hrac co to hra nonstop len aby mal najlepsi rank najlepsiu zbran a najlepsi skill
    naspoledy co ma fakt ze bavilo na dlhsie bol tribes ascend a trackmania 2 stadium ..ale aj to po par tyzdnoch omrzelo :D takze kaslem na to asi
  • Veskoslav
    Nelze. Jenom když hodíš granát a jsou tam nějaké barely, tak je to rozstřelí. Jinak kdyby bylo zničitelné prostředí, tak asi po 5 minutách máš rovnou plochu:-D
  • Sehnat větší disk, anebo jak jsem už napsal výše exterňák na všecko co nejsou hry je podle mě levnější než stavět novou mašinu ;) A to tvoje pozastavení mi přišlo jako jeden z důvodů proč by mělo hodnocení být nižší, proto se já nad tím tak pozastavuju
  • Keyz
    Lze tam nějak demolovat prostředí?

Nikde jsem to neviděl.
  • To je tak humorné od člověka, co prakticky vždy píše mimo diskuzi. Asi těžká porucha nikdy nenapsat nic k tématu, co? *3*
  • jonatan.hanzlik
    I guess...starší stroje zase nemusím mít tak velké disky :-D
    Ale to je spíš takový pozastavení nad něčím co mi přišlo divné, Titanfall je dobrá hra
  • prosím uveď odkaz na to, že budou 4 DLC, každé po 25 dolarech, děkuji...s touto informací nejsem seznámen
  • Velikost není čistě o optimalizaci, byl tady článek, že je to tak velké kvůli nezkomprimovaným audio datům, aby to rozjeli i pomalejší stroje.
  • jonatan.hanzlik
    Well...Steam mi funguje, proč ne Origin? Není moc nastavení která se dají zpackat...vlastně žádná.

Co se týče velikosti, poukazuju tím na fakt, že ta hra se mi nezdá připravená, dodělaná. 50 GB ta hra rozhodně mít nemusí, nemá tak masivní mapy jako Battlefield nebo Planetside a nemá takovou grafiku jako přinejmenším ten Battlefield....tak proč tolik? Prostě to vydali brzo, mohlo to bejt mnohem optimalizovanější.
  • je to arcadova zalezitost takze ne
  • Ne, ale když stratí štít (pasivní) tak maj zóny do kterých když je zasáhneš tak dostávají asi o 100% větší damage.
  • Porovnávat PS2 a Titanfall/CoD je jako porovnávat Age of Empires a Hearts of Iron, obě jsou to strategie přece! Ale co se týče přímého porovnání, tak třeba Titanfall NEmá nekonečnou bitvu o biodómy. Taky je podstatně rychlejší a vertikálnější.
    Prostoru pro skill je dost, ale taky pro reflex. To i recenzent psal.
  • Mato1987
    Výjdú 4 platené DLC, každé po 25 dolároch, to dáva dokopy 100 dolárov, hra stojí 59,99, zaokrúhlime to na 60, to je dokopy 160 dolárov, čo je v prepočte 3100 českých korún, čo je fakt jednoduchá matematika a je to aj pre PC hráča fakt neštardantne vysoká cena za hru, ktorá obsahuje len multiplayer a nič iné, beží na 10 rokov starom hernom modifikovanom engine, obsahovo je na tom tiež biedne, čo sa týka zbraňového arzenálu a optimalizácia je otrasná, týka sa to najmä vysokovýkonných PC kde má problém hra ísť plynulo na zostavách s SLI a ešte k tomu zaberá tak obroský priestor na disku, že to je fakt nenormálne.
    Som rád, že si jeden z tých čo majú v oblube RAGE, lebo tá hra nemá až takú veľkú fanúšikovskú základnu ako niektoré tituly, ktoré si to z väčšej časti ani nezaslúžia (cod) a práve preto budem rád ak prijmeš ospravedlnenie za predošlý výraz ktorý som použil o kakaní si do huby :) Ak sa ti titanfall lúbi a bavíš sa hraním tej hry, tak je to len a len dobre, o tom majú hry byť, ale ako som napísal ja fundamentálne odmietam tento systém aký nastolila EA, kde v podstate dostaneš málo muziky za naopak veľa peňazí, kde ti predávajú hru za plnú cenu, ktorá obsahuje len multiplayer a ešte k tomu majú tú drzosť ozámiť drahé platené DLC prídavky, ktoré majú vyplniť obsahovú stránku hry.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší