Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Přesně toto mě napadlo mu napsat, když jsem si přečetl jeho skvostný komentář a jeho skvělý nick :D
  • stejne nepoznas zadnej rozdil ve vyssim rozliseni, mozna kdyz si obraz zastavis a zacnes ho studovat, lidsky oko na to proste nema, tak se s tim smir.
  • Kozy
    obyčejnej pěšák
  • celoush
    Jaký je český ekvivalent pro "grunt"?
  • Veskoslav
    Nick odpovídá blábolu, co jsi napsal.....Ti také mleli 40 let blbosti.
  • Tomuto odpadu, ktory je kompletne skopirovany z uz tak vyzmykaneho a vysuchaneho COD dat za 8 si ziada vskutku vysoku hladinu omamnych latok v krvi. Ale AAA z gigantickou reklamou jednoducho nemoze klesnut pod 8.
  • Souhlas s tebou. Mato v této diskuzi nemá zrovna nejlepší argumenty.
  • Nehral si to a places ze je hra blbost. To uz aku inteligenciu chce ?
  • Bohužel tady na tomto počítači mám jinou klávesnici a není tu kamarád word s kontrolou pravopisu :(
  • Jó to i/y je na výprask. :D
  • kosadlo tebe bych tu ani necekal, ale jak rikas ty mladi musi mit take sve modly a prece nebudou hrat hry co hrali jejich fotrove a kdy byli hry delane jen na PC bez jakykoliv konzoloidnich omezeni a hlavne nebylo zadne zamerovani skrz musku a stacil jen tecka uprostred monaku a hura nato
  • Omluvte prosím gramatiku *facepalm
  • Všem Anti-Hype pánům kteří se tu pozastavůjí nad hodnocením není to tak důležité je nutné si tu přečíst celý text recenze správný recenzent vám pový například že ve hře je jen 10 zbraní a kampan' má 4 hodiny a nebude hru jen oslavovat. Samotné hodnocení neznamená nic vy jako zákazník musíte hledat ve hře to co vás zajímá a co vám naopak vadí a zda nepočkáte na nižší cenu pak tyto faktory porovnat a rozhodnout se. Například já jsem o Titanfallu uvažoval takto :
    Negativa
    Předobědnávka = Moc riskantní netuším jak se hra hraje počkám na BETU. V betě mi vadilo že je tam málo obsahu, ale to se dalo předpokládat, ale hlavní hra toho neobsahuje o moc víc což je dobře i špatně. Sice máte vše otevřené relativně rychle, ale pak už ve hře zbyde jen čistý požitek z hraní a ten by musel být mnohem lepší aby vyrovnal nedostatek zbraní a titánů. Hra je puze 6vs6 azbytek jsou body takže je to svým spůsobem spíše MOBA kde je každý z 6 hráčů vašeho týmu důležitý větší počet hráčů by byl fajn, ale vzhledem k designu map si nejsem jist zda by to fungovalo. Dalším trnem v patě je tzv. Smart Pistole která funguje doslova jako Aimbot (je tamkvůli konzolím?) chudáci boti už s tak dost špatnou AI jsou zaměřováni touto pistolí rychleji než hráči a je na ní i upgrade ketrý rychlost zaměřování zrychluje. Hráč se Smart Pistolí co předpovýdá váš pohyb vás múže zameřit během 2 sekund a pak je po vás. Kampan' je naprosto zapomenutelná s několika momenty kde si říkáte že to namluvil snad nějaký amatér v garáži i když je konflikt ze začátku zajímavý kampan' spočívá jen v tom že na začátku a konci je puštěná cutscéna žádná z postav nevyčnívá stylem ani osobností takže je budete brzo ignorovat a soustředit se na boj. Perků je k dostání celkem dost problém je však že není moc na výběr protože ty lepší prostě pomohou víc a zbytek tak něják ztrácí smysl.
    Pozitiva
    Pohyb čistě a jednoduše pohyb vás jako pilota je úžasný a intuitivní můžete se vješet na stěny odrážet se od nich a připádáte si jako že můžete kamkoliv na mapě což je pravada. Skákání s jetpackem je v této hře udělané výborně není to jen že by si váš voják poskočil namístě nahoru, ale múže se odrazit přitáhnout nebo dokonce skočit na záda nepřátelskému titánu. Tento aspekt je jeden z nejsilnějších tahounů hry a opravdu oděluje hru jak od COD tak od Battlefieldu. Titáni na druhá straně jsou pomalejší a citíte se v nich bezpečněji a bez pochby mocně s výzbrojí jako granátomet Automatický kanon nebo Obloukový kánon (Tesla gun) raketami nebo štítem co odráží palbu na nepřítele. Být tím co vyhraje duel nebo boj v přečíslení což vám oznamuje počitá je fakt nádhera a uspokojující zážitek. Stiná stránka je že piloti vás stále mohou zničit bud' Raketometem nebo tím "skokem na zádá" a rozstřílením slabého vedení nahoře takže je boj vybalancovaný pro obě strany. Zbraně jsou né moc unikátní máte ve svém arzenálu kalsický výběr útočná puška pistole sniperka karabina brokovnice a různé pistole musím uznat že odstřelování je v této hře je fuška vzheldem k mobilním cílům které rozhodně postávat nebudou.
    Závěr
    Celkově mě Titanfall nepřesvědčil že stojí za objednání hned ted' kvůli nedostatku obsahu a nejspíš přicházející záplavě DLC v podobě dvou zbraní a jedné mapy. Je třeba mít více map na kterých lze otestovat pohyb a titány třeba mapu kde útočíte na nepřátelskou lod' ve vesmíru. Až ale cena spadne doporučuji si Titanfall pořídit protože je to opravdu unikátní zážitek který jen tak někdo nenapodobý a i přes nedostatky kampaně malý zbraní a titánů to stojí za to.
  • Fakt jeliman k smichu *1* Titanfall nemuze za to, ze nemas prachy na Xbone + Live *5* Tak si kup pc a nejakou zabavnou single kampan, ale bacha, ty dneska maji 5-8 hodin a pak je konec. U MP hry se muzes bavit stovky hodin. Celkove jde videt, ze se snazis najit jakykoliv duvod, aby hru shodil.
  • Jason_dinAlt
    Co je ti špatného na Originu? Já osobně s ním nemám nejmenší problém. Naopak je to spíše přínosem.
  • Na steame som to kupil (CS) za 2e :D
  • dostanes minuska.. protoze mas stare nazory jako ja :) tak to musim vedet ne? :) btw quaka hravali lidi kteri se bavili pc jako takovym.. dneska je spousta gameru only a ti jedou na konzum.. nejaka pistolka s automatickym mirenim je proste cool a nic s tim nenadelas ;)
  • Jason_dinAlt
    Třeba to, že se na začátku oznamovací věty píše velké písmeno a na konci tečka?
  • Ronox
    Mě to teda královsky baví. Tempo tý hry je supr a po dlouhý době mě opět baví hrát MP hru. Doba wannabe progamingu a CS 1.6, UT a Quaka už je podle mě pryč. Poslední MP, co mě bavil bylo MW 1 a pak už to bylo všechno jedno a to samé. Za to Titanfall vytváří skvělé wow momenty. Doporučuju přečíst tuhle "nerecenzi" (http://spacejunker.wordpress.com/2014/03/17/nerecenzia-titanfall/) se kterou se úplně ztotožňuju. Možná bych tam přidal ještě něco jako kapitánský mód, kdy by šlo ovládat ty boty, že by měl každý svůj squad nebo tak, ale jinak je to paráda. Jen bych přidal ještě pár kravin jako je high-five s robotem na výsadkový lodi a gesta titánům, když dáš s kámošem dalšího titána, tak si ukázat palec :D Navíc pokud máte slušný fps základ z minulosti, tak se hrozně rychle přizpůsobíte a většinu těch lidí si "povodíte". Například už v diskuzi hodně zmiňované CS:GO taky místama hraju, ale už to není ono. Nevím jestli to je věkem nebo tím, že jsem se už za těch pár let v 1.6 a sourcu přejedl, ale Titanfall mě zatím hodně baví.
  • bohužel zkoušel a nelíbí

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší