-
tipuji tu samozaměřovací smart pistoli :)
-
Luky krome toho, ze nedokazes zduvodnit svuj nesmysl, mel bys zacit trenovat cesky jazyk prvniho stupne zakladni skoly. Asi jsem to s temi tvymi 13 lety prehnal.
-
old: tak na nejakem publiku kde jsou novacci asi ano ale co si pamatuju kdyz to bylo na vrcholu sveho progamingoveho vyuziti tak to bylo hodne o skillu zadne drzeni tlacitka nonstop. ale je pravda ze kdyz je mapa plna hracu tak "spam" muze prinest nejakej frag:)
kůl: ja to napsal trosku spatne je logicke ze kdyz hrajes dele tak mas vyhodu stejne jako u cehokoliv i v realite kdo hraje dele na kytaru ma navrch proti cloveku se stejnym talentem ktery zacina. ale to pocitani exp kdy kazdou hodinu mas jinou hodnost, zbrane nemas od zacatku vsechny a jine lidi zabijis npc letadlem je pro me neunose i kdyz asi vetsinu hracu cod to porad a porad tahne k novejm dilum. Ja treba jako opravdu fer hru beru CS 1.6 a CS:GO kde je to opravdu o umeni a ne o nahode nebo zmacknuti jednoho tlacitka. Sice uz to dlouho nehraju ale vyvazenost je v teto hre s kombinaci designu map a hitboxu uctihodna coz se o cod/bf rict neda. ale jak jsem psal to bylo uz v cod2 a rad bych videl napriklad cod2 v novem kabatku bez perku,bonusu,hodnosti.. ciste arkada pro zabavu asi rozumis:) -
Dovolím si nesúhlasiť, ja som argumentoval objektívne a pomerne racionálne, je mi úplne jasné, že ten, ktorý si hru obľúbil bude jednoznačne namietať a snažiť sa negovať tieto pravdivé argumenty, no skutočnosť je bohužial taká, že kupujete mačku vo vreci, ktorá po 1 či 2 rokoch nebude ani zábavná a nebudem mať ani čo ponúknuť z herného hľadiska, či obsahovej stránky.
-
Nemáš pravdu šuplata, aj samotná hra s dlc je extrémne predražená v porovnaní s tým koľko a aký obsah vlastne za tie prachy dostaneš a keď sa nad tým zamyslíš, o čom fakt silne pochybujem tak platíš vlastne 160 dolárov za online multiplayer content, ktorý v podstate nebude mať žiadnu hodnotu keď sa milovaná ea rozhodne vypnúť servery.
Je vidieť, že sa snažíš obhajovať túto podľa môjho názoru odfláknutú "hru", ide v podstate o mod za obrovskú sumu peňazí, no nekúp to. -
v UT i Quake 3 stačí na low tierech neustále držet tlačítko pro střelbu a šipku dopředu a na nule nikdy nebudeš *3*
-
tohle vypadá suprovně, konečně originální střílečka
-
Není trošku zcestné odsuzovat nadržování lidem, kteří hrají déle a opírat své tvrzení counter strikem či UTčkem, kde je nováček bez skillu neustále na nule a tudíž se do té hry nikdy pořádně nedostane?
-
To, že se nelíbí tobě, neznamená, že si těch 8 nezaslouží *3* Wargame: EE tady taky má 8, nelíbila se mi moc, ale taky tady nevidíš jak se směju a říkám, že si to nezaslouží, protože mi nesedla.
-
Strasne mi to pripomina COD nemuzu si pomoci myslim hlavne posledni dily. Nesnasim to odemknuti zbrani po kazdem fragu a v podstate nadrzovani lidem kteri hrajou dele. Chapu ze tohle dneska deti chteji a vedel jsem to uz v dobe BF3, proste je takova doba:( ale je pravda ze nadavat na tento system je ujete protoze vsichni kteri krici po stare hratelnosti mohli hrat UT, dokonce jeste muzou ale na serverech je 5 lidi... a tam jde hodne o skakaci skill bez nejakejch bonusu za tisic hodin.. takze si za to muzeme my a hold deti jdou po tom co ma hype a reklamu po vecernicku to je jasny.
A dodal bych ze COD2 bylo sve doby zatracovano pro arkadovost jez souperilo v te dobe s CS1.6 ale byla to jina cesta kde hodne lidi chtelo zastrelit par lidi aniz by pravidelne hrali jako v csku. Skoda ze nove COD je opravdu hybrid BF/COD/Bonusu a helikopter co si volate na pomoc, docela by me zajimalo jak by uspelo kod bez techto veci s arkadovosti druheho dilu. v progamingu urcite lepe nez aktualni fps. ale prachy jsou prachy zejo a kazdej si spocita investice do hype s jasnym ziskem z prodeju jeste pred prvni recenzi. -
On nehodnoti cenu na Origine (ktora je premrstena samozrejme), len proste nema rad Origin. Ani ja ale, sh1t happens, kvoli dobrej hre to prekusnem :)
-
lol, co takhle zkusit něco jiného? JRC má Titanfall přs eshop za ani ne 1k, což je super cena ...
-
majetek
-
Soudíš dle sebe???
-
Tohle všechno je strašně moc hezký a oběma bývalým zakladatelům IW to opravdu moc přeju.. Jedinej, ovšem dost vážnej problém tahle hra má, víte jakej???
ORIGIN!!!!!!! aneb důvod proč nekupovat (a když už, tak jedině za 4.99$ ve slevě). -
Asi budes jeden z tech co hru koupily, ted ho nebavi, tak se snazis si v tom nepripadat sam. *2*
-
*1* Pochybuju, že tam nějakej bude *1*
-
Taky máte na klávesnici přilepené papírky s gramatickými pravidly? To je pak pech, když jste zrovna u někoho jiného.
-
Jo tyhlety recenze z videi jsou fakt dobry, skoda ze pritom sam pusobis jako trinactilety decko, co se nucene chce vuci necemu vymezit. Tak ti tleskam, jsi pravej rebel, co to vsem natrel. Tech 700 000 hracu co si to koupilo hned prvni den to urcite moc mrzi. A to jsou jen krabicovky, digital prodal minimalne dalsich 300 000.
-
Statek