Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pete.palis
    Mám rád velké mapy a "čas" na taktizování....takže pro mě ne, díky;)
  • Originalni je pro dnesni hrace asi to, co tu jeste nikdy nebylo, nikdy nevyslo, neni to kombinace niceho znameho a je to tak originalni, ze ani sami nevi, co to vlastne ma byt:-)
  • lol, no Quake live to jistí...
  • Ta suma není nijak obrovská, zase tak moc peněz to není. A za dva za tři roky už budu hrát doufám jiné hry a nebo už nebudu hrát nic a věnovat se rodině, když budu mít štěstí:) Nepotřebuji hrát jednu hru 5 let v kuse:) Stále jsi mi neposlal zdroj o počtu a ceně DLC. A hru neobhajuji, má své chyby. Nicméně jak jsi se pustil do počítání peněz, tak tím jsi upoutal moji pozornost.
  • Ronox
    I tady se učíš tyhle situace. Většinu hráčů odhadneš, protože to jsou pomatený "kiddos" zvyklý z CoD na "shoot n spray". Já už se od začátku učím s tou základní puškou a ta mi maximálně vyhovuje. Famózní killy můžeš dát i tady například, když se "vystřelí" pilot z titána. Jako jasně není to CS, ale proto tu je i to CS, ale jak vidíš už to tolik poslední léta netáhne. Jsou stále prestižní turnaje, ale všechno to vytlačily MOBA hry a CoD. Jinak něco pro nostalgiky :) - https://www.youtube.com/watch?v=dAXnBQsCHrI
  • Dnes existuje už jen jedna FPS, která je jen o skillu - Shootmania Storm.
    Tam je ta "oldschool" hratelnost dokonce osekaná až na kost (nechává jen to podstatné) a přináší nové herní módy, které jsem ještě nikde jinde neviděl (Storm, Elite). Doporučuji vyzkoušet. Škoda, že se to za hranice Francie moc nerozšířilo.
  • celoush
    Originální je podle mne ta kombinace, ze které se Titanfall skládá... (mechy, parkour, grunti,...)
  • celoush
    vždyť byla možnost zahrát si "betu" před nedávnem a hru si osahat....
  • ano bylo, v Battlefield 2142, shodou okolností od té samé firmy, ale to už je dost dlouho co to vyšlo, v posledních letech mě jiná hra s těmito prvky nenapadá
  • NEbude nejake F2P ukazka/ demo?? recenziam sa dnes moc neda verit.
  • Originalna?? Takze co podla teba tu este nebolo? Jetpack?? Mech??
  • Povaha ti vytvoří onen čas, protože čas je jediná věc co skutečně máš a je jenom na tobě (povaze) jak s ním naložíš.
  • Hystericke reakcie zahrnujuce smart pistol su naozaj prehnane. Ano, ked si clovek obcas neda pozor alebo ma smolu, smart pistol ho dostane. Ale to sa da povedat pre akukolvek inu zbran. Osobne sa nijak zvlast necitim terorizovany touto zbranou, skor si vybavujem opakujucu sa situaciu, ked pri charakteristickom zvuku smart pistol sa otocim a protihraca poctim plnou davkou brokov priamo do drzky ;)

Ludia zabudaju ze zvuk smart pistol pocut na kilometre daleko. Tato hra vyzdauje hromadu skillu, aj ked to nie je zprvu badatelne..
  • Já jsem 26 letý, ne-hráč online fps (za posledních 5 let jsem z online stříleček hrál jen Mass Effect 3 MP, což ani není fps a trochu ještě Battlefield 3, když ho dali za slušnou cenu na humble bundle) a skvěle se u Titanfall bavím. Výborná hra na odreágování.

Zatím peněz do něj investovaných nelituju - i když o Season Pass v tuto chvíli rozhodně neuvažuju.
  • Pokud myslel smart pistoli, tak ta opravdu není zárukou úspěchu (mě osobně se daří mnohem více s Spitfire LMG a nebo třeba R-101C Carbine)..stačí být v pohybu, zneviditelňovat se a třeba jen na chvíli se ztratit z dohledu. A mezitím do střelce samozřejmě dávkovat zdraví škodlivé množství olova *15*
    A ani ji nepoužívá moc lidí..víc OP mi připadá brokovnice, kterou já osobně nepoužívám, i když mám občas choutky na ni přejít, když vidím že to ve spustě případů znamená 1 zásah brokovnicí = smrt (což u ostatních zbraní - teda s výjimkou Kraber-AP - neplatí).
    Silnější je i Kraber-AP, ale ten má zase nevýhodu, že je to odstřelovačka a ta není ve většině map moc praktická.

No a pokud myslel cheatery, tak já si za cca 140 her ještě žádného nevšiml.
  • Jason_dinAlt
    V článku autor píše:
    "... fakt, že Respawn podcenil cheatery a až teď řeší jejich existenci. Když jsem viděl, že se prodávají (!!!) aimboti už pro betu,..."
  • to jo, na vyšším levelu je to dost o skillu, na publicu kde je 15 lidí na mapě stačí spawn u raketometu a pálit všude kolem sebe, chaoticky běhat a skákat u toho jak zajíc po lajně speedu a úspěch se dostaví *1*
  • Origin je vcelku v pohode... nevadi mi co mi ale vadi je, ze neni jednotna knihovna her a musi mit clovek v PC naistalovany padesat programu a prohrabovat se v tom kde co je a spravovat vsechno oddelene.... Nicmene co mi vadi a je total sh*t je Uplay to uz nevim zda je to adware,spyware nebo nevim jak to korektne nazvat...
  • C-BEAM
    no ale to je práve problem tejto doby keď chcú všetci všetko a hneď, bez vlastného úsilia. Ale nič proti, pokial je tu alternatíva nech si každý vyberie to svoje, v hre napokon o nič nejde.
  • To že se to hodně prodává a miliony lidí to stále hrajou ještě není známka toho že je to oduševnělé kvalitní a komplexní dílo. Dám příklad, na diskotékách taky hrajou samý sr*čky a taky tam táhne drtivá většina konzumní společnosti. Tím nechci nijak hanit Titanfall, tomu se nějaká míra originality upřít nedá. Ale jestli to bude jako s CoD kde je už .. kolik že ... 7, 8 dílů a téměř bez jakýkoliv změny od MW1, a který nám cpou každým rokem tak potom se určitě podobnému "hejtu" nevyhne.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit