Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nesouhlasím i na ostatních webech se tato hra pohybuje od 7 do 9.... Hodnocení je adekvátní... (Zas člověk projevuje svůj názor sniž by to vůbec hrál...)
  • nevravim ze je to uplna hovadina ale kopia cod s robotmy bez kampane s par mapami+modmi za 30e+ dostane 8?:D ako fakt ze cs go ponuka ten isty engine mp only lepsie lobby a stoji 12e to v ea tazko fetuju...
  • Vždy lepšie ako video - ide prehrať každé desiate aj to v stredovekom rozlíšení 720.
  • moc
  • U me to zase bude ignorovani kvuli vydani neceho, co dle preview videi nevypada ani zdaleka tak cool/unikatne, jak se prezentuje. Ale co, medialni masaz urcite vsechno spravi...
  • Možná to moc lidí neví, ale když klikneš u miniatury obrázku na lupu, zobrazí se ti klasický náhled, když klikneš na obrázek, přesune tě to do galerie. Myslím si, že je to víc než skvělý kompromis.
  • ktomu neni co dodat na obrazky uz taky radsi neklikam, abych se vyhnul te hruze a to jsem vzdy nane klikal rad *11*
  • joj, zase nekdo obejvil ameriku, kdyz chci hrat adrenalinovou strilecku, kde rozhodujici je pohyb dam si Quaka a ne nejaky ptakoviny s NPC a RPG vyvojem jako CoD a BF a ted todle, to ze tam pridali roboty nemeni nic natom, ze je to porad to same, vzdyt to plati EA za rok tu budeme mit dalsi dil a pak dalsi a dalsi....
    ja proste nechapu ze to ty lidi porad zerou, misto aby se vydala hra a ta se ladila k dokonalosti jako jiz zmineny Quake tak radsi budu chrlit porad "nove" a dalsi ptakovyny, ktere nikdy nebudou vychytane, ale hlavne ze mi zato lidi plati...
  • Malo? Moc? Aspon to trochu rozved kdyz te to tak rozesmalo.
  • 8 z 10 *1* *1* *1*
  • Ty jo,je to az k nevire jak ja nesnasim tu vasi galerii. Od doby kdy jste to zmenili(z perfektne fungujici galerie) jsem se nepodival snad ani na jeden obrazek. Cekal jsem ze si zvyknu,ale jak dlouho uz to je? Minimalne rok a je to spise horsi a horsi *9*
  • Přiznám se, že některá gameplay videa mě docela navnadily, dokonce jsem i chviličku zauvažoval o koupi, ale jak jsem se dozvěděl, že tuhle hru dělají CoDuťáci společně s největším darmožroutem zvaným EA, tak mě okamžitě přešla chuť se jakkoli angažovat ... Prostě k těmto firmám je můj odpor větší, než jsem si dokázal představit, byť by se jednalo o sebelepší kousek.
  • p.s.
    nakonec jsem na to kliknul, myslim že ta aplikace ma lepší hratelnost nez titanfall, zitra to budu parit *4*
  • neklikam n akazdej link ale co se tim snazis dokazat? ne vzdy se da vec resit bombardovanim, napriklad kdyz je pechota zaleza v horach nebo lesich (priklad afganistan, vietnam) nebokdyz se bojuje v meste, o strategicke body a pod. nebo kdyz tam nemas tu bombu jak dopravit protože ma nepritel dobrou protivzdusnou obranu
  • Pro anglicky mluvící: recenze od AngryJoea, který to myslím vystihl moc pěkně :)
    http://angryjoeshow.com/2014/03/titanfall-angry-review/
  • Tady někdo řešil, proč to není věrohodně apod...

Zde je aplikace na simulaci výbuchu bomby. Tam je vidět, jaká by to bylo nuda. Kdyby to bylo věrohodné.
    http://nuclearsecrecy.com/nukemap/
  • Jack1947
    I kdyz me absence singleplayerove (offline) kampane trochu mrzi, zase na druhou stranu pokud se tento model ujme mohli by takhle uz jit i o statni radoby MP hry... COD, Bf...

Hru jsem nehral, libi se mi treba nekdy poridim... treba.
  • Klasika Counter Strike: Global Offensive, pro epicke bitvy Planetside 2, pro takovy mix mezi tf2 a quake doporucim Loadout, sice ta graficka stranka a stylizace nejsou pro kazdeho, ale funramentaly te hry nejsou vubec spatne.
  • pekne pekne tak si dajte mincraft borci to bdue nieco pre vas stale noev dobrodruzstva btw 15hodin beta 98games played bavilo *5*
  • Nojo no, frenetická běhačka jak jsem předpokládal. Pro mně bez lákadel. Ale jinak opravdu moc hezká grafika.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší