Přejít na výpis diskuzí
To nejlepší z Games - království naše přišlo
11.2.2018 | Redakce Games.cz
510 příspěvků
-
To máš za dopoledne stažený
-
Lovely. No takže ty disky, co mi v sobotu dorazily si můžu tak maximálně strčit mezi půlky. Ještě že se dostanu k hraní až v sobotu. Do té doby už snad budou venku všechny potenciální první opravy a hra už bude aspoň maximálně hratelná od počátku. Tak snad to aspoň bude stát za to.
-
tak to je stahovani tak na 1-2 hodky
-
Tedka aspon vím, že to ani zítra hrát nebudu. Protože dneska žádné předběžné stahování nebude, prej na tom ještě dělaj a nechcou abychom stahovaly milion patchu. Takže počítám stím, že to budeme moc stahovat až 9:00 okolo 32GB. Super no
-
Já jsem si to nevymyslel. Na svém backer účtu vidím odkaz na digitální plakát a screenplay a making of mam ve stavu coming soon, takže to bude dodáno později. Někde se to snad i tweetovalo, že to bude k dispozici později.
-
Tak tedka jsem se ptal vývojaře přes email. Ten velký patch se bude týkat fyzických kopií, tedy DVD kde je ta stará verze asi 3 měsíce. My co to máme přes steam tedy digitálně, tak tam bude už aktuální verze takže počítám do 35GB.
-
Asi tě odkážu na tu diskuzi, kde to backeři už několik dní řeší. Můžeš jim tím odpovědět a vyjasnit tak celé nedorozumění. Za tvé inside informace ti budou vděční, když se zatím k objasnění nikdo z Warhorse nemá.
-
TURBO: Máš pravdu, ale já ke Kingdom Come přeci jen mám jiný vztah, než kdyby to byla třeba nová hra od Bioware. Dana Vávru si pamatuju od jeho prvního dopisu do Excaliburu někdy v roce 1993 - už tehdy mě zaujal. Čtu jeho sloupky, Fight Cluby, kde se handrkuje s partou z games.cz znám nazpaměť. Zrovna tak jsem prožil dospívání hraním Dračího Doupěte, rád jsem hrával Flashpoint, takže mě i zajímá, jakou hru udělalo duo Klíma + Bocan atd. Prostě Kingdom Come je pro mě svým způsobem zásadní hra, a proto se na ní těším. Jestli bude dobrá - to se uvidí už brzo.
-
- Making of video on DVD - bude digitálně
- Screenplay of Act I in pdf - bude digitálně
- Digital high-res Map - bude digitálně
- Special edition metal box - chybí
- Signed poster - chybí podepsaný
- Wrong t-shirt size - co vím, tak velikost měla být jednotná
- Additional digital version of the game - kliče dodají
- Printed manual - asi chybí ?
Takže krom té bedny a podepsaného plakátu tam všechno nějakou formou je nebo bude. -
Tohle prý chybí. Myslím, že je to víc než polovina slíbeného:
- Making of video on DVD
- Screenplay of Act I in pdf
- Digital high-res Map
- Special edition metal box
- Signed poster
- Wrong t-shirt size
- Additional digital version of the game
- Printed manual -
To je přehnané tvrzení toho člověka. Píše, že tam chybí polovina věcí, což je blbost. Jde vidět, že takhle přispíval poprvé, jinak by nebyl tak rozhořčený. KS neznamená, že se vše dodrží do puntíku. Prostě klasický syndrom KS backerů, který už to byl několikrát a potýká se s tím skoro každá hra, která nedodá 100% odměň.
D:OS2 backeři taky nedostali trpasličí korbel. -
A já jsem třeba viděl několik gameplay z ps4 tak pc a bez bugů super grafika atd. Lepší je jsi to ověřit.
-
Většina, nejvíc to prý odnesl "Duke".
-
A teď uhraď poplatek parchante! :)
-
Beru, ale tech twitch streamu bezi asi 10 prumerne, z toho uz si clovek pomerne obrazek udela
-
Já bych si pro tu kovovou bednu do Warhorse došel :)
-
recenzí bych se nebál. mezi 7-8 by se to mohlo pohybovat. osobně čekám úspěch. na hře odvedli kus práce a bude tam jistě dost zajímavých detailů, které budou stát za prozkoumání. uvidíme jen, jak to bude s bugy, ale to nemusí být překážka.
-
GoR kdyby ojebali tebe tak bys asi mluvil jinak nebo jestli jsi takovej dobrák a necháš si všechno líbit to je tvoje věc. Dobrý jméno to té firmě nedělá a jestli zase bude Vávra brečet u další hry o KS tak se může jít klouzat, alespoň u mě.
-
Jo Zikmund byl dobrej zloduch. Akorát se mu nevedlo, pokaždý stáhl ocas a jel hezky zpátky do Uher :)