Přejít na výpis diskuzí
To nejlepší z Games.cz - v Kingdom Come: Deliverance až po uši
18.2.2018 | Redakce Games.cz
153 příspěvků
-
Par let jsem se koukal na gameplay a kroutil u toho hlavou jak s tim vubec muze nekdo travit cas..
Pak jsem nad tim proste zlomil hul, protoze uz mi to nestalo ani za ten cas na to koukat, hrat hru kde mas nakreslenou linku na zemi, nebo vidis zakrouzkovanej cil v prostoru jak u lockonu ve stihacce....
To jsem radsi nainstalloval starou Baldurs Gate kde jeste clovek musel trosku premejslet.. -
O sebekontrolu tady přichází vavrovo stado
-
To je ten pravý role-playing, kdys čekas, až se načte dialog, to pravé hardcore hrani
-
Za tohle mate v sekte nejakou pochvalu nebo diplom?
-
Tak tak koukám, ze tady se tvoří trosku elitari, mám trochu strach říct, ze hrají i jiné hry než Vávru v současnosti.
-
Po deseti letech? Tak jak můžeš UBi hry hodnotit jako sracku?
-
ma tak hlubokou naraci, ze penetruje mozek hrace, ktery pak prijde o sebekontrolu a zacne spamovat diskuze na games pod multinickem
to uz tu dokazujes dlouha leta, to vidime, to psat nemusis -
Protoze ten moloch si chce napred najit cestu, jak mit pod kontrolou modovaci scenu. Doslo jim, jaky to ma trzni potencial, a ze bez modu by jejich hry zdaleka nemeli takovou oblibu.
Staci se podivat na jejich nedavne kroky kolem toho a clovek si zbytek muze domyslet sam. -
dodám, že narace v KC je na úrovni Tetris oproti Bloodborne *3*
-
herní logika v Bloodborne je samozřjmě hodně vysoko, je to hra, která je domyšlena do posledních detaiů. je hluboká v příběhu, v naraci, v architektuře, v combatu. Sry ale zahraj si to.
https://www.youtube.com/watch?v=KWplFVGn5HI
Tady video o naraci v Bloodborne. -
Jedna z nejhezčích na starou PS4...
-
ono bude spousta lidí který si užili skyrim (nebo jiný otevřený RPG) a teď si užívají KCD ....akorát si právě užívají to hraní a nemají potřebu si honit ego tady v diskuzích (který jsou pod KCD teda fakt počteníčko *1* ...a příspěvky od lidí jako walltar tu pak působí jako zjevení)
já si užil spoustu různých RPG (fantasy, scifi, first person, third person, akční, tahový, jrpg, izometrický ...) včetně skyrimu (tam něco přes 300 hod) a počítám že KCD si taky užiju až si ho po pár měsících koupim (po x zklamáních jsem se už konečně zařek že po vydání hry už kupovat nebudu).
zázrak jsem od toho nikdy nečekal (byl jsem teda spíš skeptickej a pořád jsem zvědavej jak se hra bude líbit po nějakých 50-60 hodinách), ale zatím to vypadá že to prostě bude další dobrá hra (a snad úspěšná) ...nic víc, nic míň -
Fuha ty si snad uzivas aj kazdy loadning pred rozhovorom.
-
To je ale docela rozdíl, jestli hra používá 100 textur nebo 1000 v jedné scéně.:) Nemluvě o tom, že to tvoje Bloodborne má herní logiku složitou asi jako Tetris ve srovnání s KCD.
-
Já to myslím doslova. Napsal jsem, že ta hra je technicky ve stejně ubohém stavu jako ME Andromeda a můj komentář už neexistuje.
-
Dam Vam malou radu, protoze na KC jste vsichni strasne rychli.
prestante tam behat jak silenci, predstavte si ze i poklus tam bere staminu (jako v modovanym skyrimu).
Caps lockem si prepnete na chuzi a par hodin se bez ohledu na questy jenom tak prochazejte. Ja jsem se takhle zabavil treba na hodinu kdy jsem si trochu pokecal s mistnima, natrhal nejaky bylinky a prosel jsem se se strazi s loucema.
Proste hrajte role-play... semtam se najist, vyspat, nejakej ten quest... Tohle mi tolik let chybelo!!! -
moc pěkně Walter, líbí se mi, že jsou tu ještě lidi, co jsou schopni si užít Skyrim i Kingdom Come a jsou to schopni obhájit. Tleskám *3*
-
https://vignette.wikia.nocookie.net/fairytailfanon/images/4/40/Lost_Nightmare.png/revision/latest?cb=20160729204011
Sleduj kolik je tam načtených vzdálených textur a kolik je tam budov, to vše na mrzké PS4 bez nějakých lod apod. Jen je škoda, že se tam asi nedočkáme supersamplingu, který teď Pro bude podporovat, to u Bloodborne bylo nutné. -
Omez davky : )
-
ne, nevypadá, pořád jedna z nejhezčích her, co existuje.