Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Akorát to v tý hře vypadá echt hnusně.
  • ten článek z kotaku osobně doporučuji, pokud jste nečetli...
  • ještě k bloodborne něco:

https://killscreen.com/articles/understanding-sublime-architecture-bloodborne/
    http://www.kotaku.co.uk/2016/12/09/the-artists-and-paintings-that-bleed-through-bloodborne
  • Worhammer
    Celkově mi motorová vozidla v Kingdom Come chybí. Náhodou jsem narazil na toto video a hned jsem si na Kingdom Come vzpomněl: https://www.youtube.com/watch?v=VxWWL0aypPc
  • Worhammer
    Já bych strašně moc chtěl v kingdom come mít motorku, takovou jaká byla v četnických humoreskách! Napadlo mě to včera, když jsem VYŠETŘOVAL případ, tak jsem si opravdu připadal jako četník.
  • To ale neni problem KC ze jste si vsichni zvykli skakat ve stredoveku po hradbach jak spiderman a klikat jak vysinuty. Pro me je KC prvni velka hra po 10 letech. Doted jsem kupoval jenom indie. Na nejaky UBI***čky .... ale viteco *3*
  • Po pravdě mi to také přijde. Za sebe jsem moc rád, že něco takového od nás vyšlo, budu velmi rád, když to bude mít úspěch a jednou přijde pokračování. Ale jsem realista...zatím je tam dost nedodělků/chyb, které se pravda ne každému zobrazují stejně, ale před koupí jsme sledoval dost streamů a viděl jsem jich opravdu dost, od chyb, po "glitche", nelogičnosti apod... Něco se opraví a bude to lepší, ale je fakt, že některé věci se tam nikdy nezmění a zůstanou tak jak jsou.

I tak, pár jedinců zde vykřikuje něco o tom, jak je ta hra ultrainteligentní oproti jakékoliv konkurenci, nadává ostatním do pitomců že hrají ty méně inteligentní hry a na druhou stranu když jim někdo oponuje, tak vykládají něco o tom, že ti druzí zase neumí uznat cizí názor :) Takže jsem se tomu až musel smát... Ani jsem se do diskuze nechtěl pouštět, protože vidím, že je to boj s větrnými mlýny...
  • jamar28
    Každou blbost nelze obhajovat tím, že je to fantasy/sci-fi. I fantastický svět by měl mít určitou logiku. Třeba když si vezmu ten Skyrim, tak tam ty hrady byly občas fakt úlet, třeba stropy z placáků, které nic nedrželo a podobně. Stejně mi vždycky přišly tak trochu ujeté Hvězdné války aneb máme super bitevní loď, pancéřování, štíty, všechno, ale na velitelský můstek flákneme sklo, takže ho zničí náraz blbé stíhačky. A nebo Hra o trůny a ty "meče" těch Mongolů...No dalo by se pokračovat hodně dlouho. Osobně se přes to dokážu přenést, když těch blbostí není příliš, ale vždycky ocením, když něco sedí do posledního detailu.
  • Tak zatial mi KCD pripomina skor seriu Gothic. Rozbeh je strasne pomaly. Co podla mna najviac nezvladli je prolog. Prva hodina hry ma hraca uputat, uviest do hry a ohurit. Nie odradit aby ziadal o refund po dvaciatich minutach.
    Toto fakt nie je pre kazdeho. Treba prezit ten uvod, nieco lockpicknut, vykradnut nejake domy a ponahanat s lukom zajacov v lese. Hlavne plus je, ze sa kazdy zlepseny skill a perk sa realne odzrkadli v hre. Tato hra je pomala piplacka. Zatial ma to relativne bavi...
  • Lukass
    Re-play dal novymu NFS osmicku, to mluvi za vse.
  • https://fextralife.com/dark-souls-architecture-how-the-real-world-influences-the-games-locations-lore/

tady další ovlivění.
  • Ta hra je nedodělaná no, možná na tom ještě máknou, ale moc bych tomu nedával. Ale to rozdíl o proti tomu jestli se na to vykašlali nebo to nestihli.
  • možná hrajete špatné hry, když nevidíte historickou inspiraci ve fantasy.

https://www.reddit.com/r/darksouls3/comments/4p492m/historical_influences_in_the_architecture_of_dark/
  • To je úžasný, tady nesmí být ani špetka kritiky na tuto hru.
  • No pro tebe hrstka vylozene slabych a pro me hrstka vylozene dobrych. A co se tyka vnimani sveta...tak mi atmosferu nabourava milion veci typu - prosti lide vstavaji po 8h, nevidim tam zastupy lidi makat na polich, nevidim tam nikoho past kravy nebo ovce, prat pradlo, kolbiste jsou prazdna a nikdo tam netrenuje, vsichni na me pokrikuji a zdravi me jako blazni...to opravdu kdyz pujde Jagr po ulici tak na nej vsichni budou pokrikovat nazdar Jardo, jak se vede ? Hele Jarda se na nas prisel podivat wtf???? Navic ac jsem popularni jako blazen, tak staci abych se ,,preklikl,, a trochu podrzel ,,E,, = pokus o okradeni a uz na me leti straze s pohledem - mame te ty vtrahu malych deti.
  • Jasně, je to fantasy svět, ve kterém jsou koně schopni chodit vertikálně po skalách a stromy rostou vzhůru nohama
  • v DA:I Bioware propaguje i zoofilii, kde si hlavní hrdina nechá nandavat zezadu od bejka.
  • Porovnávat fantasy se středověkem, no nevím. Středověk se odehrál a tím se tvůrci (kcd) inspirovali, zato fantasy svět je smyšlený a omezuje ho jen hranice subjektivního vnímání.
    Takže když si Vávra stěžuje na nedostatečně věrohodné hrady atd. v tes skyrim, je to irelevantní vůči ostatním. Jak třeba ve skutečnosti vypadá fireball kouzlo *15*
  • @Zednožidář: Máš pravdu - je to celé jen a jedině o lidech, a právě proto je tolik důležité, aby bylo vedení schopné celý projekt dotáhnout ke zdárnému konci. Zdaleka ne každý na takový úkol stačí, a proto si nemohou všichni myslet, že si sednou k PC a udělají hned velké RPG.

V této souvislosti mi dnes připadají všechna ta desítková či stovková hodnocení Skyrimu velmi podezřelá a to už jen proto, že žádný další díl TES nikdy nenásledoval. Proč by nenasytný moloch nevypustil další generický díl série, která měla tak úžasná hodnocení a údajně měla nedostižné prodeje?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit