Přejít na výpis diskuzí
To nejlepší z Games.cz - v Kingdom Come: Deliverance až po uši
18.2.2018 | Redakce Games.cz
153 příspěvků
-
to nejlepší z Games, hnusný, 10 let starý design webu zesraný vyskakovacíma reklamama, clickbait články homofobní cenzor
-
-
Doporučuji přejít k amaterum.Tam budeš jako v ráji.
-
Tak proc sam sebe trapis ? Bez jinam, cus :)
-
-
Ja tady chodim jen z toho duvodu, ze tady prispevky uzivatelu nejsou slunickarsky a kde pokud cenzor nema zase sve naladove chvilky se clovek v ramci moznosti muze svobodne vyjadrit, oproti konkurencnim webum. Navic Dvojka Pavel a Honza aka Retro aka Takovy Dark Souls mezi hrami a Vse je podle pravdy = super dvojka na kterou se dokazi divat.
Co se tyce aktualizaci, desingu webu, reklam (ktere stejne blokuji, ale i tak) a moznosti prispivat jako anonym (opravdu nechapu....) tak je toto jeden z nejhorsim webu co jsem kdy videl
jo a P.S. Jeste tady prispiva par jedincu, kteri trolluji ostatni a maji svuj vlastni nazor, ktery ne vzdy koresponduje s mym, ale je to funny. Takze tak -
-
TADY? Tady je většina sluníčkovská a ten, kdo ne, tak mu bude smazán komentář, jak se to mnohokrát stalo i mně.
Design webu mi nevadí, reklamy se dají vypnout a i když ne, tak třeba ta Evropa 2 reklama byla tak legendární, že to tu všichni kdysi v komentářích řešili, já jsem se tak smál nad tím, že tolik lidí nemá nic jiného na práci než řešit jednu reklamu. -
Máš poněkud nízké preference, chodíš na web, kde celá redakce je sluníčková včetně tvévo oblíbence Pavla. Takže tady chodíš kvůli pár trollů, co si sotva umí utřít sama zadek bez maminky, kteří tady propagují Zemana a Vávru. No, kdo chce kam...
-
-
-
-
Dam Vam malou radu, protoze na KC jste vsichni strasne rychli.
prestante tam behat jak silenci, predstavte si ze i poklus tam bere staminu (jako v modovanym skyrimu).
Caps lockem si prepnete na chuzi a par hodin se bez ohledu na questy jenom tak prochazejte. Ja jsem se takhle zabavil treba na hodinu kdy jsem si trochu pokecal s mistnima, natrhal nejaky bylinky a prosel jsem se se strazi s loucema.
Proste hrajte role-play... semtam se najist, vyspat, nejakej ten quest... Tohle mi tolik let chybelo!!! -
-
Fuha ty si snad uzivas aj kazdy loadning pred rozhovorom.
-
-
To je ten pravý role-playing, kdys čekas, až se načte dialog, to pravé hardcore hrani
-
-
Tak jsem to včera začal hrát, zjistil jsem, že ten loading před rozhovorem je fakt krátký, cca 0.5s tmavé obrazovky. Podle longplay videa se mi to zdálo už docela neúnosné, ale je to v pohodě.
-
-
Zalezi co mas za HW, me to taky zily netrha, ale prestal jsem hrat protoze si ten dej chci uzit rekneme na podzim na plno az to trosku poladej..
-
-
s 16gb ram mas uplne jedno jak rychlej mas disk, takovy veci jako preloady vseho do pameti musej bejt u ty hry vyreseny
-
I5-6600K@4.3GHz, 16GB RAM, GTX750, low detaily v 1650*1024-cca 40FPS. Ale nejdůležitější v tomto případě myslím bude, že hra je nainstalovaná na SSD Samsung 840Pro.
-
spis nechci narazit na takovy chyby jako jsem videl na nejakych zaznamech
-
nuda co ?
-
-
-
-
-
-
Tu hru si vyloženě užívám. Po celou dobu vývoje mě KC nechávalo chladným, ale teď se ze mě stal fanboy :) ... Hraju to pomalu a užívám si atmosféru a nikam nespěchám. Steam mi píše, že mám nahráno 18 hodin a já mám pocit, že jsem teprve na začátku... Pitka s farářem byla opravdu epická!!! Questy jsou skvělé a napadité - a různé řešení problémů není jen reklamní slogan (hru má i můj kamarád, a včera jsme si docela dlouho porovnávali různá řešení a docela mě navnadil na druhej průchod hrou)... Mám štěstí, že si můžu dovolit velmi vysoké detaily ve 4K (1080ti, intel 7700k, 32gb ram) nejhorší frame dropy jdou ke 40 - což je velmi slušné. Loading před rozhovorem netrvá tak dlouho aby to nějak rušilo (mám to nainstalované na normálním disku, ne ssd). Nebudu lhát, na bugy/glitche jsem narazil, ale zatím nic co by mi výrayně zkazilo hraní. Nejhorší bylo, když mi přestalo v mapě fungovat levé tlačítko myši - vyřešil až restart hry... Kingdom come - za mě super!
-
-
v uzicich je vtipnej quest i se zoufalyma manzelkama, co chtej vyvolat satana, aby s nima obcoval
bohuzel se mi to nepovedlo vyresit, aniz by nekdo umrel... ale predpokladam, ze nekdo trpelivejsi na reseni prijde -
-
Taky se mi to nepodařilo udělat mírumilovným způsobem - a to hraju jako klaďas :)
-
-
A jde je jen pozorovat z povzdálí, nebo Jindru vždycky vyhmátnou?
-
-
to jsem nezkousel, ale dobrej napad...
pak strizlivej zastavit ty certy *5*
ja si to dam nekdy znova za kvetinovyho rytire, takze pak to budu chtit udelat bez ztraty, ale ted jedu takovej ten pragmatickej pristup, ze se snazim vytriskat, co nejvic, ale s minimem namahy
-
-
kdyz jsem s nima boxoval, tak umrely, kdyz jsem je vzal kladivem, tak umreli...
napadlo me namazat se nejakym kontra elixirem, ale mazat jdou jen zbrane a stit
-
-
-
-
A jak se ta jeho fobie přesně projevuje, to by mě zajímalo.
-
-
Maže a banuje i pozitivní zmínky o gayích, například když napíšeš u DA: Inquisition, že je dobře že Bioware šíří osvětu a ukazuje světu že gayové jsou normální lidé a že na tom neni nic špatného. Tam to navíc bylo i k tématu. Dále mu vadí faktické zmínky neutrálního vyznění, třeba že hrdinka Life is Strange je le*ba. Z toho usuzuji, že s lidmi s touto orientací má nějaký osobní problém
-
-
v DA:I Bioware propaguje i zoofilii, kde si hlavní hrdina nechá nandavat zezadu od bejka.
-
-
-
Docela sranda počteníčko.
Vůbec nezáleží na tom, co se bude psát tady na fórech. Jediné na čem záleží, jsou čísla prodejnosti. -
Tak tak koukám, ze tady se tvoří trosku elitari, mám trochu strach říct, ze hrají i jiné hry než Vávru v současnosti.
-
-
co je na tom elitarskyho, hrat docela dobry rpg?
navic cesky, coz nepamatuju
-
-
To je úžasný, tady nesmí být ani špetka kritiky na tuto hru.
-
-
Po pravdě mi to také přijde. Za sebe jsem moc rád, že něco takového od nás vyšlo, budu velmi rád, když to bude mít úspěch a jednou přijde pokračování. Ale jsem realista...zatím je tam dost nedodělků/chyb, které se pravda ne každému zobrazují stejně, ale před koupí jsme sledoval dost streamů a viděl jsem jich opravdu dost, od chyb, po "glitche", nelogičnosti apod... Něco se opraví a bude to lepší, ale je fakt, že některé věci se tam nikdy nezmění a zůstanou tak jak jsou.
I tak, pár jedinců zde vykřikuje něco o tom, jak je ta hra ultrainteligentní oproti jakékoliv konkurenci, nadává ostatním do pitomců že hrají ty méně inteligentní hry a na druhou stranu když jim někdo oponuje, tak vykládají něco o tom, že ti druzí zase neumí uznat cizí názor :) Takže jsem se tomu až musel smát... Ani jsem se do diskuze nechtěl pouštět, protože vidím, že je to boj s větrnými mlýny... -
-
Já to myslím doslova. Napsal jsem, že ta hra je technicky ve stejně ubohém stavu jako ME Andromeda a můj komentář už neexistuje.
-
-
-
No je to super hra a povedla se. http://www.metacritic.com/game/pc/kingdom-come-deliverance?ftag=MCD-06-10aaa1f
Už 8,2. A re-play 9/10 bodů. To mluví za vše. -
-
Uplne ne. Vetsina profi recenzentu dnes bere PS4 verzi a tam je hodnoceni 67 procent.
-
Re-play dal novymu NFS osmicku, to mluvi za vse.
-
Ale hate musí bejt. Za mě uznání, že se do něčeho takového vývojáři vůbec pustili a za středověký feeling. Podle mě není tak těžké udělat fantasy hru někdy až atakující fantasmagorii než hru opřenou o fakta, realie a hlavně ten feeling!
-
-
Včera to bylo i ve střepinách už se bojim otevřít plechovku s majkou at na mne nevyzkoci KCD *13*
-
-
Tak ted jeste cerny ovce *4*
http://www.gamebro.cz/kingdom-come-deliverance-delal-oficialne-jeden-zamestnanec-chtel-zdenek-bakala-usetrit/ -
-
Hra má u většiny hráčů a recenzentů úspěch, tak je potřeba najít nějakou další hovadskou záminku pro hejt. Well done!
-
-
Ja ji chvalim kde muzu *4*
-
-
Já myslím ty lidi z toho webu.
-
-
-
-
-
To byla slast sekat mečem pana Racka ty naivní lapky