Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Shaker
    K tomuhle mam jen jedinou odpoved - Zahraj si armu... BF neni realny zadnym aspektem svyho gameplaye.
  • Shaker
    Je to feature z BF2... tzn v BF3 odebranej a v BF4 opet vracenej s fanfarama, jak je to uzasna novinka.
  • Tushan
    řeknu to takhle. ZLATEJ Bad Company 2
  • Shaker
    Teamplay v BF nepotrebujes od doby autohealu, to ze se zazracne uzdravujou i vozidla to jeste vic dosi*a. Ta hra je jen o tom, kdo ma v tymu vic lepsich solistu a jak znamo z 10i solistu kapelu neudelas. Arma ftw...
  • Shaker
    Zajimavy, ze pred 2ma rokama rikali, ze to nejde, protoze by se tim znicil gameplay... A pro tvoje info, BF je daleko vic podobnej Quake 3, UTcku a Doomovi 1 a 2, jediny, co to ma spolecnyho s pocitem nejaky realny bitvy jsou skiny a modely prostredi.
  • Shaker
    A co treba pristup, kupte si tu hru ted a az vyjde nova konzole, tak ji tam budete mit taky a bez placeni, protoze to bude porad stejnej predrazenej datadisk? To, co si napsal by si mohli zkusit na lidi vytasit jeste v roce 2000 a sli by do haj*lu, jak by je lidi hnali...
  • Ano, ale vem si ze vetsina lidi prahne vic a vic po realicticnosti a myslis, ze kdyz je valka nebo takovyhle boje, ze v tom nemas chaos pokud takhle utocis? Pokud sedis na miste a mas cas si to vse probrat, tak zjistis kde se co deje a neprijde ti to chaoticky, ale na to proste cas neni.
    Nehlede na fakt, ze kdyby odebrali vsechny vymozenosti jako byvaji Hardcore mapy (zapnout friendly fire, zadne vyznaceni nepritele) tak az tehdy se dostanes do reality a tam je teprve chaos pokud nemas nekoho, kdo ti potvrzuje cile (viz u sniperu).
  • Na hry tohoto typu uz asi nemam vek. Stacilo mi zkouknout to video a uz me boli nohy i ruce. *1* Je to takovy freneticky poskakovani pro hyperaktivy. Jako kondenzovany mix tech najakcnejsich scen z beckovych hollywoodskych military sr.... kde se vystrili tuny munice na nepritele v bezprostredni blizkosti. Valka takto nevypada.
    Nerypu, je to jenom hra, udelana je dobre a autori se sluvkem "simulace" nijak neohaneji. Je to sice koncert scriptu ale ten mainstreamem zadany wow efekt to produkuje dobre. Vsechno kolem lita, boucha a pada... Jenom nevim jestli ta premira adrenalinu neni kontraproduktivni a nevytraci se z toho napeti. *4*
  • A cekal nekdo u Call of Duty 15 ze to nebude vlastne jen Call of Duty 1.15? :) Cislovani hry je ciste na vyvojarich, pokud tam daji nejaky pridavek tak muze byt a nebo nemusi byt videt na prvni pohled. Treba zminovany commander vypada zajimave, ze je to takovy koordinator. Ten podle me byl hoodne potreba, jen je otazka jakou bude mit pravomoc a jak moc lidi ho bude poslouchat. Pokud to bude zajety tym tak nejspis ano.

EDIT:
    (edit: ano mozna je to stara fuknce, ale znovu pridana a neni jedina, coz znamena, ze tim navysili cislo, porad si myslim, ze je tam vic zmen nez v cislovani u CoDu).

PS: Prispevek je pouze o cislovani, at je to 3.1, 3.2 nebo 4. Je to jedno, proste takovy novy dil nebo cast vytvorili vyvojari.

Vsiml si vubec nekdo treba cislovani u hry LoL? Nebo jak se delalo cislovani u modifikace W3 Doty? LoL mel cislovani 1.000643ab, a Dota mela klidne 6.8b
  • Uz mne to nudi tyhle chaosy na obrazovce, kde si kazdy dela co chce. Dyt to vypada jak ZOO a ne jako multiplayer kde lidi spolupracuji... O tom priblizenem FOV ani nemluvim, kde to vypada jako by ste byli nakloneni 3metry dopredu a periferne nevideli prakticky co se deje vedle vas. Tohle je neco jako DOOM v porovnani s BF2. Takove CoD chaos... ale kdyz se to nekomu libi... ja radsi BF2 styl, pripadne ARMA
  • Grafika je hezká a kdo říká, že není , tak by si měl zajít k očnímu. Po dlouhé době tu je střílečka , která posouvá hranice hratelnosti ( commander mode , cross play ) , i když to může znít jako blbost, tak právě tohle bude za pár let standart. Levoluce je podle mě skvělá třešnička na dortu , protože místo abych bojoval celou dobu ve stejném prostředí, tak můžu zaplavit ulice vodou , udělat ve prostřed mapy překáždu , či se prostě změní počasí. Na konci dne ale bude záležet hlavně na hráčím a týmové spolupráci , protože o tom battlefield vždycky byl... o pocit , že jsem v BITVĚ .
  • Lukyz
    To co mi právě na MP u her jako CoD nebo BF vadí zmínil týpek ve druhý nebo třetí větě - chaos.
  • promitac
    uhh uhh... planetside 2 ... uhhh uhhhh
  • Ač nemám konzoli, tak se mi líbí přístup typu - kupte teď hru na starou konzoli a až pořídíte novou konzoli, můžete hru upgradovat za 10 babek.
  • promitac
    ...series of unscripted moments...
    http://i.imgur.com/oMUD93N.jpg

ále co, uzite si novu next-gen hru... na 8 rokov starom hardware *3*
    http://i.imgur.com/MsXjKKe.jpg

bzzzzzbzzzprrrd bzzzbzzzzprrrd
  • Čekal vůbec někdo něco víc než BF3.5?
  • Dej si to na plné nastavení (pokud máš na to železo)a pak uvidíš ten rozdíl *2*
  • To fakt někdo věří, že je to "unscripted" ? *1*
  • Jsem to jen já, nebo oproti BF3 nevidím prakticky žádný markantní rozdíl?
  • Vypadá to moc dobře a bude to moc dobré *1* Každopádně jdu to toho,protože takovou zábavu neposkytne žádna jiná střílečka *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit