Přejít na výpis diskuzí
Tohle je multiplayer, vysvětluje tříminutové video z Battlefield 4
17.9.2013 | Petr Poláček
63 příspěvků
-
skvela hudba na konci, me to vratilo do dob battlefiledu 1942.
-
be lone wolf or play in a team... hm, tak to si nekoupim, nezminili muj playstyle - zabijeni vlastnich sniperu sedicich na antenach a podobnejch ho*nech
-
Ač nemám konzoli, tak se mi líbí přístup typu - kupte teď hru na starou konzoli a až pořídíte novou konzoli, můžete hru upgradovat za 10 babek.
-
-
A co treba pristup, kupte si tu hru ted a az vyjde nova konzole, tak ji tam budete mit taky a bez placeni, protoze to bude porad stejnej predrazenej datadisk? To, co si napsal by si mohli zkusit na lidi vytasit jeste v roce 2000 a sli by do haj*lu, jak by je lidi hnali...
-
-
V roce 2000 by hra byla podstatně dražší už v základu, a to ani nemluvím o inflaci a nákladech na vývoj her v roce 2000 a teď. Zas si sundej růžový brejle, tenkrát se PC (=nedotovaný) hry pohybovaly kolem 1500 Kč. Pamatuju Age of Empires 2 za 2.200 Kč...
-
-
Tady ale mluvime o konzolovych verzich hry, na cenu sem nekoukal, ale jestli je to zase kolem 1300-1400, a konzole mezi sebou nemaji zpetnou kompatibilitu, tak nevidim jedinej duvod bejt na microsoft nebo sony slusnej...
PS: nehlede na to, ze v ty dobe bylo hrani daleko min rozsireny, takze prodali min kusu
-
-
-
-
řeknu to takhle. ZLATEJ Bad Company 2
-
-
A v com presne bol Bad Company taky unikatny? Asi mi to po tych stovkach hodin zrejme nejako uslo. Ja v BC vidim B4 len v mensom a s menej ficurami :\
-
-
právě v tom že to bylo v menším to mě osobně vyhovovalo mnohem víc. člověk nebyl jen jeden z mnoha a zdalo se mě to víc taktické . ale to už je věc nazoru
-
-
A to je takovy problem v BF3 hrat mapy pro 16 lidi? To jste lidi vazne tak hloupi, ze napisete zcela nesmyslne argumenty, proc je neco lepsiho?????
-
mě se hlavně líbilo že když jsem střílel tak kulky lítaly kam chci a ne někam doprdele..
-
-
-
-
Když to vidím, tak mi Project Reality přijde mnohem zábavnější.
-
-
zkus Red Orchestru, taky celkem fajn
-
-
To mi nemusíš říkat dvakrát. *3* *15*
-
-
-
bohuzel, jen kopie 3ky. nezajem.
-
-
Snad si necakal, ze s toho spravia simulator rybolovu?
-
-
Já doufal, že to bude simulátor popeláře..
-
-
-
by mě zajímalo, kolik z vás bylo už v opravdovém boji, že tu mluvíte o realističnosti.
-
-
V antickém Řecku jsem taky nebyl a stejně poznám, že film 300: bitva u Thermopyl realistický není. *1*
-
tak mierne odlisnosti sa najdu, mas len jeden zivot a pri vybuchu nedaleko od teba sa mas tendencie pos*at, ani ten autoheal nefunguje
-
-
Mě autoheal funguje, když se třeba říznu o papír chilku je to červený a za nějakou dobu jsem zase 100 %
-
-
vymen papier za sekeru a ohlas vysledky *15*
-
-
-
Stará mi občas vyhlašuje válku, takže jsem pár operací už osobně zažil a můžu porovnat - hlavní je dobrý krytí, moc nevystrkovat hlavu a vhodně hodnotit situaci. Rozhodně do toho nelze jít po hlavě a prášit kolem sebe nevidím - neslyším, to by mě z takovou rychle stahovali z pole. Ještě mi něco utvělo v paměti ze ZVS, ale některý ty střety jsou fakt tvrdý. Ale nic takovýho jsem v BF neviděl, a jsem za to rád, rád si po skutečné válce odpočinu u něčeho míň uřvanýho.
-
-
http://freesteamkeys.scanndownload.com/?id=234814 ...
-
-
Už s tím jdi do (!)
-
-
Zase jsem tam zahlédl stíhačku, jak letěla šedesátkou. Jinak jsem zvědav na ten "nový" commander mode. Jeho odstranění v BF3 byl jeden z důvodů, proč jsem o BF3 ani nezavadil.
-
vypadá to slušně.
-
-
Dobrý frenetický trailer.
-
-
To co mi právě na MP u her jako CoD nebo BF vadí zmínil týpek ve druhý nebo třetí větě - chaos.
-
-
Ano, ale vem si ze vetsina lidi prahne vic a vic po realicticnosti a myslis, ze kdyz je valka nebo takovyhle boje, ze v tom nemas chaos pokud takhle utocis? Pokud sedis na miste a mas cas si to vse probrat, tak zjistis kde se co deje a neprijde ti to chaoticky, ale na to proste cas neni.
Nehlede na fakt, ze kdyby odebrali vsechny vymozenosti jako byvaji Hardcore mapy (zapnout friendly fire, zadne vyznaceni nepritele) tak az tehdy se dostanes do reality a tam je teprve chaos pokud nemas nekoho, kdo ti potvrzuje cile (viz u sniperu). -
-
K tomuhle mam jen jedinou odpoved - Zahraj si armu... BF neni realny zadnym aspektem svyho gameplaye.
-
-
Bludy... v BF a CoD se lidi neboji umrit, protoze za to nejsou zadny postihy, v realu jo, takze v BF i ten chaos je nerealnej.
-
Ten prispevek nebyl o tom, zda je to realny moc nebo malo, ale snazi se o to v posledni dobe spousta her a podle me zbytecne. Ano, arma je znama realisticnosti, neodsuzuji ani armu ani BF. Ja jen sdeluji, ze ten chaos tam takovy proste je, jelikoz na malem miste bojuje hodne vojaku, kteri ani nejsou nijak koordinovani.
V realne valce, kdyz se zrovna bojovalo, a tim myslim, ze litali kulky, granaty atd. tak dotycny vojak kolikrat ani netusil, kde pomalu je a co se deje = chaos.
Muj prispevek tedy byl na slovo chaos u BF (nesoudim jen prirovnama k realite, kde ten chaos byl tez). Samozrejme nepocitam nejaky maly squad (tym), ktery profesionalne jde vykonat nejaky ukol. -
Stačí Project Reality. *3*
-
-
-
-
-