Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Už mám připravené penízky. *4*
  • Vypadá to moc dobře a bude to moc dobré *1* Každopádně jdu to toho,protože takovou zábavu neposkytne žádna jiná střílečka *5*
    • promitac
      uhh uhh... planetside 2 ... uhhh uhhhh
      • *15*
  • Dej si to na plné nastavení (pokud máš na to železo)a pak uvidíš ten rozdíl *2*
  • na počítač nebo na hru *1*
    • Na oběd.
  • Grafika je hezká a kdo říká, že není , tak by si měl zajít k očnímu. Po dlouhé době tu je střílečka , která posouvá hranice hratelnosti ( commander mode , cross play ) , i když to může znít jako blbost, tak právě tohle bude za pár let standart. Levoluce je podle mě skvělá třešnička na dortu , protože místo abych bojoval celou dobu ve stejném prostředí, tak můžu zaplavit ulice vodou , udělat ve prostřed mapy překáždu , či se prostě změní počasí. Na konci dne ale bude záležet hlavně na hráčím a týmové spolupráci , protože o tom battlefield vždycky byl... o pocit , že jsem v BITVĚ .
    • Shaker
      Zajimavy, ze pred 2ma rokama rikali, ze to nejde, protoze by se tim znicil gameplay... A pro tvoje info, BF je daleko vic podobnej Quake 3, UTcku a Doomovi 1 a 2, jediny, co to ma spolecnyho s pocitem nejaky realny bitvy jsou skiny a modely prostredi.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit