Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Spíše bych vsadil na osud Destiny v tom dobrém i špatném.
  • To si nemyslím. Evolve mělo absurdní nedostatek obsahu (jen 3 monstra v základní hře, navíc celý nápad té hry byl udělaný už v Dying Light jako malé DLC) a navíc bylo už pár měsíců před vydáním jasné, že půlku obsahu rozdělili do DLC, které potom nabízeli asi v 10 různých edicích. Division sice není žádná revoluce, ale pokud tenhle typ her ala Borderlands člověka baví, tak z toho v pohodě dostane pár desítek hodin zábavy, zvlášť z přáteli.
  • No jo. Obsah. To je těžké. Jaký obsah mají příběhové hry ? Zabij bosse, grinduj na další level. Dones 10 zaječích ocásků. Zabij dalšího bosse a grinduj. *3*
  • KrPa
    Tahle hra dopadne stejně jako slavné Evolve.
  • Ty ses taky moderní kec prosim te... Tahle nedodělanost mě už dostává
  • To se pletes, Gothic 3 byl taky nedodelanej, a rikal jsem to uz tenkrat, takze zadnej moderni kec..jenze tou dobou si tahal ještě gumového kačera po piskovisti :)
  • Ty ses taky nedodelanej prosim te. Tenhle moderni kec me uz fakt dostava
  • Tak proto mají jiz naplanovano 5 DLC, samozrejme ze ta hra je nedodelana a nemá dostatek obsahu, normalka.
  • Ano podle me tam nebude hrac mit co delat.sam mam lvl30 a vidim ze krome daily ukolu ktere jsou v tech "instancich" a Dark zone tam vlastne nemas nic jineho.muzes jeste pobihat a sbirat echa atp. ale tom asi moc lidi delat nebude :)
  • Veskoslav
    Tak si najdi skupinu, co zabíjí a není jich v DZ málo. Minimálně dvě skupiny jsou teď v T03, obě jsou po 4m a vidíš 8 padlých agentů, jak zabíjí úplně všechno.
  • Beta me bavila ale do Live jsem nesel protoze tam podle me nebude po par tydnech(mozna min) co delat.
  • walltar
    Taková otázka: Jak myslíte, že to bude s longetivitou? Protože většina lidí co zkoušela nebo hrála mě řekla, že ve hře nebude za chvíli co dělat a obecně že má málo obsahu.
  • Dotaz:Průchod hrou, je vesměs střílení? neznám, nehraju, líbí se mi, ale nad koupí, váhám.Děkuji za odpověď.
  • Hral resp. Jeste to hraju a tezko rict jestli doporucit nebo ne.Kdyz jste aspon 2 tak je to urcite super jako kooperace.Ono se to da hrat i jako single ale neni to ono.
    Pribeh by mohl byt rozsahlejsi.MMO to neni.Problem kazdopadne vidim v tom co delat po dosazeni lvl30.Ty daily a DZ mohou pak omrzet docela rychle.
    Kazdopadne me to stala PC verze 800 na aukru takze tech odehranych 30h za to staly :)
  • Nechápu proč to má 8/10. Po přečtení je jasné a stejně jsem ten názor už měl od dříve, že kromě pěkného technického zpracování ta hra nestojí za moc a je to těžký průměr. Takže nechápu 8, snad tam mělo být 5-6/10 ne?
  • Konečně recenze mého gusta. Díky Honzo!
  • BoB.2
    Ach diky pěkné počtení.
  • archie777
    Krása. Tak nějak vnímám většinu áčkových her. Nedávají hráči žádnou hlubší motivaci je hrát, ale snaží se být zábavné tím nejpovrchnějším způsobem. Pod hladinou nic není. Typické takové Far Cry. Proč by mě mělo proboha bavit bez jakékoliv propracovanější, hlubší vrstvy čehokoliv, jezdit po horách na slonovi od otazníčku k otazníčku.
  • Týden před vydaním jsem zrušil předobjednávku a dobře jsem udělal *1*
  • presne, vtom je DZ uplne o nicem.MIsto toho aby sly hraci proti sobe tak spolecne tam grindi.. pak se najde jeden chudak bez skupiny kterej by chtel trosku pvp, ale ma smulu pac je to v pomeru 15/1 ...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit