-
nejlepší kombo je to vubec nehrát, a nevim nevim, jestli se tu hodně lidí klepe nato, aby si stebou zahrali a je jedno jakou hru
-
8/10 od volejníka u UBI hry pro mě osobně znamená, že hra je totalní propadák
-
od tý doby co sem odložil krabičku s mařenou si kladu přesně stejnou otázku a hraju hry co maj hratelnost, nicim nerušenou, takže třeba Brutal Doom .) Ale popravdě, UBI "hry" a podobný srajdy mě nebavily ani když sem byl naprach a měl IQ 50 :D
-
Je pravda že bych čekal vícer příběhy lidí, o čem se psalo že se tam bude řešit - např pomíhat ostatním lidem atp nikdo neví ani odkud je nákaza nebo si to schovávají do DLC+updatů kdoví... a je třeba aby byla živá ne že sjedete kampan dojdete na max level a pak už jen nesmyslně lootujete DZ. To by omrzelo no, a ano je to uzavřené jen několik ulic +DZ. Snad nikdo nečekal celý NYC nebo jo ?
-
No jasně, nová hra od Ubisoftu a hned je tu stádo haterů, co hrají hlubokomyslné hopsačky se 30 pixely. Uvědomte si laskavě, že udělat tak velkou hru není stejně snadné, jako splácat kdejakou 2D skákačku. To už chce nějaký ten kumšt a organizaci. Jenže nadávat na Ubisoft je dnes holt v módě a úspěch se neodpouští. Kdejaká zamindrákovaná nula se hned cítí líp, když si může zanadávat na "ten zlý Ubisoft", který toho pro herní svět neudělal zrovna málo.
-
V podtate mas pravdu a je to mozna skoda, protoze z pohledu PC hrace me zadna jina podobna hra z dnesni doby nenapada.
-
No nevím, nevím. Tahleta hra se snaží kombinovat hodně faktorů a přitom z toho vyvhází mišmaš plný bullet spongí s hezkou grafikou a ne moc dobrým příběhem. A srovnávat to s Borderlands je jako srovnávat jabka a hrušky.
-
Škoda, že se tomu ani MMORPG říkat nedá. Kéž by to bylo opravdové MMO s splně otevřeným NY a spoustou lidí kdekoliv na mapě.
Ta hra nemá ani pořádnou atmosféru, jediné, čeho se tam člověk musí "bát" je DZ a jen proto, že si musí dávat pozor na ostatní hráče. Ale to o čem ta hra je, co se tam stalo atd... to na mě v tý hře vůbec nijak nepůsobí. -
Nikdo nebyl v betě jednoduše proto, že žádná "beta"nebyla. Každopádně demo sem hrál a Division je průměrné MMORPG za nadprůměrně přestřělenou cenu.
-
No já ty hatery docela chápu. Ta hra je průměrná, snaží se mít od všeho něco, ale nic nemá pořádně.
-
Máš pravdu a to říkám jako Geralt, který se v takové vyhypované slabotě objevil...
-
"Haters Gonna Hate Ain'ters Gonna Ain't" *14* *14* *14* *5*
Dokud to u někoho nezkusí nebo sami nezahrají, příjdou na to že v tomhle suchém období kdy vychází jedna srajda za druhou - se vyplatí mít i něco odlišného... jenže to je těžké nehráli betu tak jim nezbylo nic jiného než hatovat protože Ubisnoft že? *7* -
Není to dobrá hra, je to průměrná vyhypovaná slabota...
-
Co všichni řešíte a bulíte a vymýšlíte nesmysly? Prostě si to v pohodě zahraju (a je to dobrá hra) a až to dohraju nebo mě to přestane bavit, koupím si něco jiného. U jiných her také řešíte co budete dělat, až ji dohrajete? Prostě ji dáte pryč a hrajete něco jiného.
-
Já nic nevymýšlím... ptám se, jestli to má dost herní náplně aby se to vyplatilo koupit.
-
Co furt všichni bulíte a vymýšlíte nesmysly? Prostě si to zahraju (a je to dobrá hra) a až to dohraju nebo mě to přestane bavit, koupím si něco jiného. U jiných her také vymýšlíte co budete dělat, až ji dohrajete? Prostě ji dáte pryč a hrajete něco jiného. A nezkoušejte keci, že je to online a mělo by to být jinak.
-
tak to můžou v UBI začít chladit šampus a hráči čekat na DLC, který ze hry udělá to, co mělo být na začátku..
-
Jasně. Sarkasmus. Až na to, že Evolve je skutečně slavný tím, jak to dokázal pohnojit.
-
http://memesvault.com/wp-content/uploads/2015/07/Sarcasm-Meme-Sheldon-6.jpg
-
Slavná? To byl propadák už v době vydání.