Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Za mě 6/10, zklamání. Hlavně kvůli nedostatku obsahu.
  • Díky za tip, po tom kuponu se zkusím podívat.
  • Ale to nic. To je jen náš Honza "8/10" Olejník.
  • eStar
    Pro tebe to třeba přínos nemá, pro mě ano a pro někoho dalšího to může mít přínos také. Já se rád dozvím o tom co má hra za chyby než(pokud) si jí koupím.
  • Díky za recenzi, ale zrovna Angry Joe bytostně nesnáším. Ten chlap na všem hledá jen to špatné, do videí jen řve a nebo nadává...přínos nula...
  • Mám zakoupeno, ti kdo zde tvrdí, že cena je přemrštěná...dá se koupit kupon od NVidie...třeba mě hra vyšla na 500,- teď jsem koupil Season pass. Dojedu hru na singl bez party a poté až opadne první vlna, zkusím najít český klan a pak celou hru dojed v partě na vyšší obtížnost... Už teď mám nahráno 15 hodin...přesně 50% příbehu, tudíž na 30 hodin to dá....Jsem pracující a je to pro mě oddechovka. Za tu cenu dobrá hra....
  • eStar
    https://www.youtube.com/watch?v=MTBcuZTPIEk
  • ChyrenCZ
    Já jsem z hry zatím nadšený. Užívám si každej úkol, každej obraz, každou scénu. Nehraju moc střílečky. Ale tahle mi zaujala hlavně tím, jak dokáže odměňovat, dávkovat radost z úsilí, které je pro mně docela nesnadné. Souhlasím s recenzí. Je to z pohledu hráče, který má lecos za sebou. Ale já do The Division vlezl jako někdo, kdo se chtěl odreagovat z MGS V. Pokud střídám tyhle dvě hry, zlepšuju se. V MGS V. mi trochu chybí zvuky zbraní. Nejsou podle mýho příliš reálné ve vztahu k okolí. A intenzitou hlasitosti. Divize mi to vrací. A i když vím, že spousta hráčů to zhltla jako malinu, nevděčně, nenažraně ... i když vím, že se tím budu prokousávat, plním každou vedlejší misi co najdu, zkouším každej doplněk, co najdu atd. atd. Já jsem spokojenej. A co se bude dít po levelu 30 ví Bůh. *1*
  • Kozy
    Fakt jsem nečekal, že mě to bude takhle bavit, od oznámení jsem viděl asi jenom jedno video tak jsem do toho šel naslepo. Je to zábava jak v partě, tak i sólo. New York je krásně zpracovanej a ty detaily mě až překvapily, je na tom vidět obrovskej kus práce. Nejlepší jsou ovšem nářky lidí na fórech, co do toho vrazily hned první týden 40 a víc hodin a teď brečej že nemaj co dělat *1*
    Je jasný že hru čeká ještě hromada balancování, podopření PvP v DZ atd, ale to už k mmo hrám patří.

Jinak příští týden byl měl být první update, a jeden hráč objevil glitchem, lokaci kam se v budoucnu podíváme (Incurions?) a tou je USS Intrepid.

Vcelku by mě zajímalo kolik mínuskářů tu hru vůbec hrálo.
  • Mozno u pracujucich je to ine - hier je tolko, ze ich nestiham(e) hrat, cize si pokojne Division so vsetkymi DLC kupim na Steame v zlave za 5-10 eur
  • Veskoslav
    A co to je?
  • Všechny hry od Ubisoftu jsou RPG to ses ještě nenaučil? *1*
  • A tobě přijde cena 1000kc ta hru jako "pálka"? Nebuď socka.
  • kdo mi naklikal plusy tak by se měl stydět, no tak jsme v diskusi a ne na soutěži kdo umí používat proxynu, sice si vážím, když někdo souhlasí s mým příspěvkem ale ne takhle
  • Od kdy je dlouhá hra dobrá hra? Pokud tě hra bude bavit intenzivně 30 hodin, tak to může být lepší než natahovačka na 100 hodin. Division se nezastávám, nehrál jsem ani neplánuji, ale soudit kvalitu her podle toho, jestli v tom utopíš 100 a více hodin, je trošku mimo.
  • Chceš příklad dlouhé hry? Might and Magic VI. Hra na 2 CD, kterou pod 100 hodin napoprvé dohrát nelze. Shodou okolností vlastní práva na tuhle hru také Ubisoft.
  • Přesně tak, a s tou optimalizací, je za poslední dobu v Division jedna z těch opravdu hodně dobrých. Mám stoletý stroj a hraju to na Vysoké detaily a svižně 40-50 FPS a hra vypadá luxusně po grafické stránce, tak nevím jak si tu někdo může stěžovat na optimalizaci. To možná jen ten kdo tu hru nevlastní a závidí, tak napíše takový blábol.
  • Základem je RPG systém a na něj naroubovaná "realistická" grafika, setting z reálného prostředí a prvky z TPS. Celkově ten mix evokuje "akci -> RPG" ale výsledek je "RPG -> akce", proto to tolika lidem vadí. To ty tu nechápeš o čem ta hra vlastně je.
  • Mě se hra moc líbí, je zábavná a chytlavá, člověk si říká, že si to pustí jen na půl hodky a za chvilku koukne na hodiny a tři hoďky pryč. Ale mrzí mě, že ten NewYork na měpůsobí tak plasticky, nemyslím vzhled, ale to chování těch lidí (NPC, cizinci a nepřátelé) v něm. Pokud by se město chovalo jako v GTA serii bylo by to mnohme lepší, takhle prostě potkám cizince, maximálně mu dám jídlo a pití, pak už asi stokrát jsem viděl stejné situace jako že se chce cizinec dostat do zamčeného auta, nebo přetahování o kabelku, zkrátka ty situace chování lidí ve městě jsou stále stejné. Dále pak mě mrzí, že to není více survival. Ano je tam sice jídlo a pití, ale vůbec ne proto, že by měla postava hlad či žízeň.
    U mě si však hra osmičku zaslouží už pro její zpracování a velmi chytlavou Dark Zonu.
  • Až na to, že The Division není RPG...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit