-
IMHO herní doba je jen jedním z kritérií, podle kterých by se hry měly hodnotit, a pokud jde o mě, rozhodně není na prvním místě. Superhot je možná krátká, ale zase nabízí poměrně unikátní pohled na střílečku z pohledu první osoby.
-
Takže klasické MMO... což je supr každej měsíc update. DKo chce koupí DLC kdo nechce nekoupí nic.
-
Cim clovek napise vetsi pic....nu, tak tim ma vetsi sanci, ze jeho prispevek redakce vybere pod clanek. Tohle je best troll web ever *1* *1*
-
Něco má být už příští týden, a první větší update, kterej přinese pravděpodobně něco jako raidy bude už příští měsíc.
-
Zasa tu vypisuju lamy dookola prazdne keci *14*
Hra je to na pána v podstate diablovka krizena so stylom gears of war
za 2 mesiace pridem prvy update sa tesim -
Nemluvim o Division. To je optimalizovaný parádně a nároky jsou více než adekvátní vzhledem k tomu, jak hra vypadá.
Totéž se ale nedá říct o spousta předchozích her- Unity, FC 4 (který nešlo bez emulátoru rozjet na dvoujádru CPU), HoMaM 7, Syndicate má taky šílené nároky... -
Kazisvět: Super nápad, srovnávat dnešní hry s těmi z minulého tisíciletí *1*
-
a ti sami si pak stěžují na nedostatek obsahu v Division. Jinak cena Superhot je taky dost přestřelená.
-
to teda je, lidi porovnávají neporovnatelné *7* *15*
-
superhot trvá hodinu a na MT to má vyšší hodnocení než Division. Fakt dnešní doba je divná...
-
za tu cenu je to celkem ok hra.. bavi me to a vydrzi to dyl nez prumerna pribehovka za stejny penize. jedu to na ps4 a krome horsi grafiky nez pc k tomu nemam vyhrady, pokud to jedu s kamosema. z hate na firmy jsem uz vyrostl a tohle se jim celkem povedlo. takze doporucuju. :)
-
Replay ted byla recenze.Hra dostala 8/10 hned na to superhot taky 8/10 :-D :-D :-D :-D
-
Já jsem hrál Betu a chystám se na plnou, takže já vím o čem ta hra je. RPG vypadá jinak jsem rád že to není RPG ale jen akce s rpg prvky.
-
tady je zase natroleno od lidí, co to ani nevidělo. Hlavně že je to od UBI, takže hate na vše. Samozřejmě jenom svatý CDP může lhát o všem a nikomu to nevadí...
-
Beru zpět a omlouvám se, teď jsem koukal na recenze Joe....byl jsem ovlivněn hlavně jeho yt nejhorších her za rok atd. Recenze má vážně na úrovni, takže ještě jednou se omlouvám za svůj chybný názor a za odsouzení recenzenta po "pár" videích....
Ohledně Divisinu...já jsem se hrou spokojen (asi to je i tím, že ještě nejsem level 30) . -
Je to zase jenom hate od cloveka kterej pravdepodobne zadna jeho videa nevidel.
Je to takovej texaskej buran co se na kazdem streamu ozere, ale recenze ma prekvapive kvalitni a objektivni.
Vsechno co tvrdi tak hned na pozadi podlozi videem ze hry
Zivi ho komunita takze nemusi lezt do zadku vydavatelum a vasnive mluvi o nedostatcich ktere ostatni recenzenti zamlci Zapalene mluvi i o kladech takze to rozhodne neni jenom nejakej rant.
Jako jeden z mala si kupuje pc verze a nema problem odlozit recenzi zatimco ostatni vyprodukuji cokoliv hlavne aby to bylo venku v den vydani.
Witcher od nej dostal max hodnoceni ale presto vypichl spoustu nedostatku kterych sem si ja bud nevsiml nebo je ignoroval. Pokud hru strha tak je to na zaklade podlozenych argumentu a nezapomene zminit ani klady (pokud nejake jsou) ............ ma proste dobre recenze. -
Hra je pro mě zklamáním . čekal jsem od ní daleko víc .. Beta mě přesvědčila o tom že si hru nekoupím .. I když se často dívám na gameplaye vždy když přemýšlím o koupi , ale nakonec když to vidím tak mě to přejde :(
-
A asi k tomu má dobrý důvod. Nesnaž se nám tu namluvit že Joe na všechno jen nadává, Nedávno dělal recenzi na xcom 2 a ta se nesla ve velmi pozitivním duchu s výsledkem 8/10 - awesome. Každý s ním nemusí vždy souhlasit. Ale v případě Division po tom co jsem tu hru sám vyzkoušel mi přijdou jeho argumenty validní.
-
O tom žádná, jen myslím, že aby byla recenze alespoň trochu objektivní, chce to mít náhled z obou stran. Čtenáři říci chyby i klady...Joe se hodně zaobírá zápory a lidem hru zhnusí...toť vše :)
-
kdo chce psa biti, hul si vzdy najde.