-
Chudak joe takhle znechuceneho jsem ho jeste nevidel
-
Ja bych ani nerekl ze je to dobra strilecka protoze se mi nelibi ze nepratele funguji jako "bulletsponge". Proste ve hre ktera se tvari realisticky nevypada dobre ze jeden bandita vydrzi cely zasobnik. Ani tam neni model zraneni. Ted jsem koukal video z 6 let stare fps Singularity, tam slo ustrelovat koncetiny.
Proste i ten pocit ze strileni je tady spatny. -
Test
-
Zalezi jak hru zaškatulkuješ. Jako strilecka je to dobra hra obohacena o sbirani a tuneni zbrani. Jako online je to bohuzel trosku slabsi.
-
Joe je dobrej. Jinak koukám ani po takové době mínusování nepřestalo. O.o
-
To si nemyslím, jestli má valnou většinu hjeho recenzí v negativním duchu - tak je to až přehnaně moc negativní člověk ten se v úvahu taky nedá brát protože recenze by neměli ovlivnovat nějaké autorovy myšlenkové pochody a pocity... nebo nějaké jiné nesouvisející věci. Měli by podat fakta, negativní/pozitivní. Nic by nemělo převažovat co se týče těhlech tak ted jsem mrkl na jejich kanál hmm... to jsou nějací komedianti takže to dělají spíše pro zábavu no...
-
Teď už jen doufat, že si Division vezme na paškál BirgirPall s jejich zaměřením "We Broke: ***" Rád bych se zase pobavil.
-
Angry Joe jen říká co si myslí a většina jeho názorů na velké firmy jsou bohužel pravda. Velcí vývojáři a jim na ruku přispívající recenzenti si akorát z nás dělají srandu. Dnešní doba je jen grafika a herní mechaniky nebo náplň většinou stranou.
Těším se, až Division zkusí testnout BirgirPall -- ty jejich videa We Broke: *** jsou úplně super. *4* -
To je jako špatně, že vypíchne negativní věci, které skutečně kazí hru? Práce kritika je hledat i to špatné, ale zrovna AJ dokáže ocenit i dobré herní prvky, zaklínačovi dal maximální hodnocení, ale taky poukázal na dost technických problémů. Radši přísný recenzent, než někdo, kdo se nadchne pro každou blbost a sází samá vysoká hodnocení, netvrdím, že to je zrovna případ Honzy Olejníka, ale třeba takový eurogamer, to je jiná káva....
-
Taky myslim ze hra trpi stereotypem a 8 si nezaslouzi.
-
AJ tomu dal 5/10, to bych rekl ze je adekvatni. Propracovane RPG :D
-
Prostě to nební hra pro tebe ale s grindem taky nesouhlasím, už vůbec ne aby to byl hlavní motor.
-
Jo tak 13 hodin jo? Tos hrál demo? I kdyby to trvalo hodin 7 tak je ta hra mnohem zábavnější než stereotypní chození a střílení fakt. Řekni mi jedinou aktivitu kterou tam dělaš krom střílení a chození....
-
a ted tu o karkulce
-
Ok to beru no... ale když tam je tolik aut mohlo by tam bejt nějaké to přibližovadlo no *7*
-
Přebíhat mezi dvěma bunkry není kdovíjaká dálka. A hlavně je tam Fast Travel na delší vzdálenosti..
Nejvíc jsem se naběhal, když jsem sbíral všechny nahrávky a podobný kravinky (stejně mi asi 4 chybí kua nevím kde!). -
Ne všechna ale už od toho nicku -AngryJoe (pak ten obrázek kde je vyobrazenej jako né moc pozitivní člověk) potom tak nevím 80% videíí? ... hlavně to tam má vždycky hezky barevně a všelijak dané na jevo jak moc to stojí za prd. Tedy co jsem viděl, neřikám aby byl pozitivní ale tahle negativita je už přehnaná. Takový TB je o třídu někde víš (to nesleduji) ale aspon tam rozebírá všechny aspekty hry... Joe hraje hlavně na všem TB ne...
Špatná reklama je sice reklama ale vyvojáři nechtějí zrovna úplně strhanou hru, teda pokud si dobrovolně nepodřezávají větve. což pochybuji. Navíc Division si kritiku tolik nezaslouží, to tu hru nijak extra nehájím. Aspon doufám. -
I špatná reklama je reklama, přeci jen Joe má dva a půl milionu odběratelů. navíc jak už jsem psal na stránce předtím, zdaleka ne všechna jeho videa jsou negativní.