Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav
    Pokud jsi nehrál otevřené bety a koupil sis to jen tak, tak sorry, ale tvoje blbost s prominutím....A co je renomovaný youtuber? AngryJoe?
  • Jack1947
    Primal, tak na to jsem zvědaví to odložíme po 13 hodinách tohle se bude hrát dál je to onlinovka... nesnse srovnání...
  • Jack1947
    Tak to se divím že za tu kritiku, jestli dostane další hru... nebo mu to dávají s tím aby jim to zkritizoval protože to patří k jeho Mottu -. *7*
  • eStar
    Hrál to už v lednu. Dostal press verzi přímo od vývojářů.
  • Že tam bude něco víc než běhání a nudné střílení ta hra je totálně o ničem... Mnohem zábavnější bylo farcry
  • Jack1947
    Že tam nebudou stejní lidé na metr čtvereční asi... nicméně, tam mohlo být aspon nějaké vozítko takhle tamm dost hodin člověk naběhá no.
  • Still
    Jak si představuješ město, vyhlazené pandemií? Jako že tam budou karnevalové průvody?
    *1*
  • Chodíte prázdným NY kde fakt nic není. Občas nějaký tupý nepřítel.... Na ně není třeba Coop.... Litr a půl v hajzlu... 4/10
  • hral sem betu a stacilo mi to kracite ulicema kde dlouho nic neni a pak jsou nekde nepratele kteri zmateni pobihaji.
  • Jak jsem již napsal v recenzi na steamu,když jsem hru po 1 hodině vrátil : "taková blbost jako division mi nestojí ani za to,abych o ní psal recenzi"
  • Velice směšné jak přední herní magazíny hodnotí takovouto sra*ku hodnocením 8/10. Hru jsem si koupil v den vydání a nestačil jsem se divit. Takto hroznou hru jsem dlouho nehrál, rpg prvky budiž, ale to nevynahradí tupí nepřátelé, neustále se opakující nudné mise. Kooperace s ostatními hráči proti tupým robotům? To snad ne. Tak přiznejte se Games.cz, kolik jste vyfasovali za hype recenzy této ukrutné sra*ky. Renomovaní youtubeři tuto hru hodní 5/10 a i to je moc. *7* *8* *11* *12*
  • Jack1947
    Jestli on to nedostal ještě před vydáním... kdoví odněkud.
  • Prostě ta hra je těžce průměrná a jedině ten ukrutný hype zblbnul tolik hloupých hráčů... *10*
  • Still:
    Proč to dříve šlo a dnes ne?
  • AngryJoe je podplacený agent od CD Projektu, aby záměrně hatoval hry od Ubisoftu... Fuj, hanba. *16* *16*
  • Hru mám na PS4 A teda žádnej zázrak to není. Obyč COOP cover to cover střílečka. Nevím co z toho každej děla. Dal bych tomu tak 7/10. Je to hrozně moc osekaná hra. A že to má obří New York? yep, ma atmošku a je hezkej ale není v něm žádnej život a všechny místa mají většinou pouze jednu cestu. Působí to přímočaře. Mohlo to bejt mnohem lepší ale tak chápu že hra má obří reklamu, tak velkou že zlákala i mě jen fakt netuším co na tom každej vidí. Je to dobrá hra ale nejlepší fakt ne. To mě víc bavilo coop borderlands 2.
  • kennyB
    Angry Joe je trapák a je to vidět hned na začátku jeho review na The Division. Určitě byl jeden z těch, co dali 30 level hned v den vydání hry...
  • Tohle podle me nikdo nevybira, proste se tam hodi příspěvek co ma hodne plusu, a jelikož tam pode mnou diskutoval veska, tak dorazil klikac a napalil mu minusy a me plusy, jak uz to byva když nekde tenhle clovek zacne diskutovat, ma holt hodne zarputilých nepriznivicu, ja za to fakt nemuzu:)
  • Angry Joe dal 5/10.

Zajímavý, jak moc se můžou názory hráčů lišit.
  • The Division Angry Review na youtube hned v prvních minutách krásně ukazuje, kolik toho mělo ve hře být a najednou "záhadně není". Myslím, že by si měli vydavatelé rozmyslet, jak stavět své reklamy/upoutávky na hry a přestat lhát o obsahu ve hře, když ještě vlastně neví, kolik toho obsahu je. Ovšem četl jsem, že ve hře lze běžným gameplayem strávit přes 30 hodin, což je podle mě dostatek. Obsahu je tam tedy z tohoto úhlu pohledu dost, ale není tam zdaleka tolik, kolik mělo být.

Já jsem rád, že vychází takové hry. 90 % her není prostě pro mě a jsem tomu rád, protože mám čas na hry, co mě zajímají. Myslím, že i tohle stejně jako Destiny prostě není pro každého. Není to must have hra. Není to něco, co by člověk nutně musel zahrát, pokud je hráčem.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit