Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jak může být někdo takhle blbej? Prosím o vysvětlení. Děkuji
  • No 140k a 85k je snad jen ten zaklad itemu co jdou vyrobit. Co jsem videl u tech lepších výbav tak maj lidi i 250k a 200k takze myslím, že na zlepsování je dost prostoru. Taková top výbava se ale asi bude shánět blbě. Za celou dobu co chodim do DZ mi padnul jen jeden zlatej item. Ale příští měsíc má vyjít neco jako Raid, takze zase bude co dropovat a určitě hranice pujde zase vejš.
  • C-BEAM
    v tom případě tam mohou hráči rovnou létat nebo šplhat po budovách jako pavouci, vždyť proč ne když je to všechno vymyšlené.
  • Je si pán vědom toho, že se jedná o počítačovou hru, která je zcela vymyšlená? *13*
  • Zapomněl jsi zmínit Zaklínače, ten měl nejhnusnější hype masáž ever.
  • Zatím nejvíc vyhypovaná hra co jsem viděl. To ani Inquisition neměl tak vtíravý hype a technicky vlastně šlo taky o průměrné mmo *1*
  • kennyB
    To víš, jsou lidi, kteří hry hrajou a baví se u nich a pak zase ti, co na ně jen nadávají aniž by je hráli...
  • v com je to jasne??? ze ho to bavi sry ale radsej ti netipujem vek lebo nechcem urazit co su mladis alebo starsi ako ty a maju v hlave viac uvazovania ako ty. nech sa ti dari v zivote vydiet ze ho mas este dost pred sebou a dost od neho este dostanes pod drzke.
  • ako prepac ale nazaivat hracov ze su hlupy len preto ze sa im hra paci je trocha kach nie. kazdeho bavi nieco ine mna napriklad nebavi maincraft a sport hry ale nenazivam hracov ktorych to bavi ze su hlupy skorej premislaj ked pises a ked to nedokazes tak radsej ani nepis. o tom co ktora hra ponuka sa da bavit kvanta ako tu vela ludi pise ze neni tam co robit ale uprimne vo vedisne mmo hier ked das max lv skoncis iba chodenim a ziskavanim high EQ stale je to dokola. mozete si vraviet co chcete ale aj GTA V je dokola to iste ked sa chceme bavit o hrach vsade kde dosiahnes top je to o nahanani za niecim.a ked ta hra nebavi nehraj ju ked ma nebavi film nepozeram ho. ale neurazm druhych. *16*
  • Neotočil sis to hodnocení náhodou? Singl je právěže strašnej, nudný boss fighty a je to pořád dokola. V Dark Zone je naopak dost napětí, protože nikdy nevíš kdo ti vrazí kudlu do zad
  • Veskoslav
    Mě se furt nedaří vycraftit pořádné talenty u zbraně, valím na přesnost 30-35% a na kritiku/léčení po zásahu hlavy a ani za boha. DPS není problém, ale ty talenty dělají svoje a raději se nedívám, kolik surovin na to padlo *1*
  • Ale mit kamarady, co to hraji (minimalne 2), urcite bych to paril i multi. Spis na to neni cas. Kazdopadne hra, ve ktere si kazdy najde sve, az na ty, co by to chteli parit v multaku sami.
  • FansLunacy
    V recenzi se o tom mluvilo ... já jsem to pak poznal ve hře, bylo pro mě dost divný, že třeba modrá 20lvl rukavice je lepší než fialová 23lvl, protože nejde jen o hlavní staty, ale taky o ty bonusy pod tím.
  • Ja mel stesti na drop zbrane..padl mi cadeceus kde jsou uplne uzasny talenty na te zbrani + ma poskozeni 9300, takze max spokojenost.Ja vim ze ty itemy v DZ jsou asi top, ale myslim, ze takovy rozdil to nebude oproti tomu co mam ted
  • za mne singl 9.5/10, coop jsem nehral a Darkzone 6/10. Ale to tim, ze me to obcas na ps4 crashlo, jednou teleportovalo do saferoom, vyjmecne vypadl server. A v klanu nejsem. Na koho narazim, narazim. Vetsinou tam moc lidi neni. Popravde mne to moc nelaka.
  • Veskoslav
    Silnější předměty jsou na DZ 50. A ne vše, co se zlatem třpytí musí být nejlepší viz zbraně některé:)
  • Hra je skvela..v parte je to skvela zabava a mise na vyzivavou uroven jsou uzasny...trochu se bojim toho, ze to po nejake dobe prestane bavit..uz nebude co vylepsovat..jsem na 30 levelu a 38DZ vsechny itemy zlaty..140K dps a 85k zivota..kazdopadne jsem si hru skvele uzil a ten kdo tu na hru nadava je hloupej
  • Veskoslav
    Pokud člověk nehrál 3/4. díl, tak je to dobrá hra.
  • Kozy
    Proc? Jestli nehral predchozi dily, tak mu to i verim
  • Jak jsem řekl, děkuji za názor, tvých myšlenek již bylo dost.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší