-
minecraft měl nějakou kampaň? :D
-
Já nesrovnával Diablo s Division. Já jen vysvětloval, že stejně jako platí, že pokud tě v Diablu, Counter Striku nebo v jiný hře, která ten gameplay má poměrně jednotvárnej, ta core mechanika, ten základ ty hratelnosti nebaví, pak je lepší se té koupě vyvarovat.
-
Jenze v diablu mas ruznorode nepratele, kvalitni bossfighty a taky ma tvuj avatar ruzne ability
-
Já jsem teda na Zaklínače nenarazil nikde jinde než na herních webech a jen pokud jsem si cíleně trailer přehrál. A herní weby o tom psaly z toho důvodu, že to evidentně dost lidí zajímalo. Byla to hra z Polska, pokračování v ČR oblíbené herní i knižní série, nám blízká mytologie. K tomu ne každý rok vychází obrovský RPG. Bylo by spíš nelogický, kdyby se o něm nepsalo. A dopadlo to jednou z nejlepších her historie - což prostě JE realita, protože neexistuje adekvátní srovnání s tak masivním 3D RPG. To, že v tom někdo zase hledal Skyrim a DaD soubojovej systém nevadí - nepochopili produkt.
-
Má pravdu ten chlapec ;-)
-
Celkem se ušklíbám nad tím, kterak tu každý najednou hledá poměr cena/výkon. Chápu, že je to tu samej spořivej racionální otec od rodiny, tudíž si nemůže dovolit rozhazovat za hry kratší než 60 hodin, ale což o to. Division má teoreticky víc obsahu, nežli většina áčkovejch her - musíš být ale její cílovka. Tady na fóru se pořád ve hrách hledá něco, co v nich není. Division prostě není open world MMORPG ani mmo ekvivalent COD. Division je v tomhle něco jako Diablo. Baví tě repetivní střílení/rubání a sběr lootu? Možná je to tvoje hra snů. Nebaví tě tahle core mechanika? Tak nehledej v Diablu Planescape..
-
ne
-
Já zase slyšel v Replay je že postranní úkoly sou jak za trest.
-
*1* *1* Usměvné!
-
FC Primal podle mě zbytečně moc hatovala redakce. Podle mě to není špatná hra.
ESO je teď po delším vývoji dobře hratelná singleplayer hra s coop a mmo prvky. Já to teď hraju a neskutečně mě to baví.
Destiny, teda Division, i když ono je to jedno, není holt hra pro každého. Těžko se to bude líbit všem a na druhou stranu, za ten hate si možná může vydavatel hry sám, když hráčům dopředu lhal o obsahu a když má údajně (hru nehraju) velké problémy v end game, což se ale určitě zlepší. -
Nem nejvíce jednoznačně Minecraft a Destiny.
-
Jak to myslis splachl do zachoda hodnoceni?
-
No me stacil steam a jeho hodnoceni.Vsech 54 tisic hodnoceni splachl do zachoda a ted momentalne je 15k hodnoceni z toho 5k negativnich.Staci me me pustit twich a koukat jak kdo hraje a po 10h muzu s prstem rict kde jakou misi hraje. Chtit za tohle 1000kc + 880kc seasion pass tak si pockam na vanoce a koupim za cenu 500kc.Na netu sou krasna videa tuposti nepratel, úorovnani z ea 2013 a dnes. V kvetnu v lete prijdou neplacene dlc a uvidime co prinesou a srovname s placenyma dlc podzim zima,zda ztoho ubi dela rejzak na love.
-
Za sebe zase musím říct, že mě hra překvapila. Jen pár perliček, dneska si to tak běžím pro úkol a v dálce vidím něco jako šarvátku. Říkám si teda, že nějakej hajzl.k zase přepadl civila, jenže když přijdu blíž, vidím, že to tak není, jen nějaká ženská škádlila nějakého maníka tím, že mu něchtěla dát nějaký balíček. Přehazovala si to z ruky do ruky, zvedala do vejšky, jestli na to došáhne atd. Včera jsem zase viděl dva členy gangu a když jsem se jim potichu dostal za záda, přísahal bych, že se lekli, když se otočili a viděli mě, jak na ně mířím. Tahle hra bude plná takovejch věcí a lituju lidi, kteří se rychle dostanou na max level, že je možná kvůli tomu propásnou...
-
Já u AJ souhlasim ohledně tý licence, technický a gameplay downgrade zmiňuju sám za sebe, jelikož je to prostě fakt, celý to fake, což je dneska už úplně zřejmý, že je to fake video z E3 je prostě podovod, celkově tak hra nevypadá a tim nemyslim grafiku (nepotřebuju mít takovou grafiku, ostatně bych jí ani na svém PC nedal) ale ty různý drobnosti jen aby sis u toho řekl "wtf to vypadá dobře"...který přesně už byly u WD a UBI s tim vyšel u Division...ta hra nemá s tou předváděčkou nic společnýho, a to co se u WD talo akceptovat tím, co jsem psal v předešlém postu tak tady u toho je to opravdu tahání za nos
Hra neni špatná, ale je to prostě daleko za tím co bylo slibováno, ta hra NENÍ MMORPG, prostě není, je to coop s implementovanym mass multiplayerem, LOOT je tam naprosto ale naprosto zoufalej a jestli rozkouskovali původní mapu kvuli DLCéčkům, tak už je to úplný flusnutí do ksichtu všem, co si tudle hru koupili -
Tak to se ti nebudou líbit pojmenovaný eliťáci v DZ. Jsou o dost tužší než bossáci v singlu a já dneska svého prvního pižlal kolem pěti minut. AJ nemusím, internet je plnej těhle "downgrade" youtuberů, kteří tohle říkají u každé hry, která vyjde. Jen řeknu, že při hraní vypadá The Division fakt moc pěkně a já jsem s ní spokojenej.
-
Nic takovýho jsem taky neřekl...dáváš jako protiklad zcela extrémní případ a děláš, jako by neexsitovali ve hrách skuteční bosové, ale neni to vyloženě špatně, protože extrémní případ udělali i tvurci division, kdy vzali generickýho panáka a vyboostovali jeho výdrž do absurdních rozměrů, tak či tak, je to lemplovství a korunu na palici tomu dává právě RPG dané v kombinaci s uber ultra snahou o reálný feeling, jelikož to je "Clancyho" hra...tady má AJ pravdu, ta licence tomu vyloženě škodí a downgrade ve všech aspektech hry oproti E3...to jsem pochpil u Watch Dogs, ok tak si vzali velké sousto, to se stává ale tady už to je vyloženě podvod...
-
Jsem zvědavej co by jsi říkal, kdyby jsi přišel k prvnímu boss fightu a jedinou ranou do hlavy ho složil. Spokojenost by to taky podle mě nebyla...
-
Dlouhé komentáře mi nevadí, Ubisoft nehejtím, konzolisti mi žíly netrhají, na prázdnost světa v The Division si nestěžuji, nemyslím si ani, že by to byl reskin Watch Dogs, na hru nezvracím a ani jsem ji nehrála, ale když tak usilovně pořád voláš o mínuska...
Jinak jestli tohle měl být pozitivní komentář, jak předesíláš v úvodu, tak z něj mám dojem přesně opačný. -
". Vývojaři věděli očividně přesně co dělají, a jaký "feel" chtěly hráčům navodit, a udělali nám, milovníkům postapo, líbivý svět plný zoufalství a strachu, kde lidé něco mektají z oken, na ulici pobíhají psy, lidé sedí na zemi, hledají jídlo, perou se o zásoby, hádají se, pláčou nad ztrátou svých milovaných a to nemluvím o umírajících lidech na nákazu či hlad. "
Jj...a celej tendle postapo realistickej feel je zabitej při prvním boji s "bossem" (rozuměj vůdcem smečky gangsterů) a vysolením 5 zásobníků do jeho palice a jeho následnym nechcípnutím, je fakt, že jsem občas měl strach, jeslti bude 1000 nábojů do hlavy stačit, abych zabil týpka s kapucí na hlavě ale to asi nebude ten samej "feel" strachu a zoufalství co máš na mysli ty
Edit: atmosféru zoufalství a strachu si nepředstavuji tak, že sebou tahám muniční sklad středoafrický republiky