-
nahráno 15 hodin...přesně 50% příbehu, tudíž na 30 hodin to dá
kde jsou ty casy kdy sem byl taky takle najivni -
Já taky hraju hry, u kterých se bavím a The Division k nim patří. A ty, o které se nezajímám nekomentuju. Nevím na co jsi při hře narazil, ale já tam nic zásadního, za co by měli vývojáři dostat za uši nenašel, nehledě na to, že hra je venku teprve kolem čtrnácti dní.
-
Hraju hry u kterých se bavím. Dělám to tak od dětství a můžu říct, že je to fakt super, doporučuju ;) Nehodnotil jsem hru, kterou Division "může být až to vyladěj potom co dostanou za uši od hráčů", hodnotil jsem to co jsem hrál a to co jsem viděl na záběrech z lategame fáze plné hry.
-
To zní fakt drsně, uplně jakobys tu hru ty hrál a já ne!
Jako taky bych rád zpátky těch pár hodin co sem do ní dal, o tom žádná. No a jestli myslíš těch pár lidí co tam choděj a dělaj že jsou opravdu velmi hobo, tak ti mi nakažený nepřijdou, koneckonců, nemusím kolem nich ani chodit s maskou a celkově můj "agentní systém" nedetekuje žádnou nákazu. Takže smůla, jsou to prostě lidi, kteří jsou na pokraji sil a ne opravdoví nakažení. Honem jim bež dát lékarničku, protože to je to jediné co se s nimi dá dělat - pokud se ti to ovšem podaří, protože když uvidí tvou bouchačku, prásknou do bot. (panebože ten pán co na mě ani nemíří a vypadá jako všichni ti agenti co nám pomáhají MĚ CHCE ZABÍÍÍÍÍÍT!!!!),
Chabej rétorickej pokus o znevážení někoho, kdo říká něco, co se ti nelíbí.... Kozy. -
Jacku ja podle 85% tvych prispevku taky muzu rict ze ses uplnej debi|, ale skutecnost muze byt jina
Ve skutecnosti muzes byt debi| na 100% -
Omlouvám se, nemohu nalézt slovo "trotl" v českém slovníku, elaborujte prosím.
-
:D O copak se tady snažíme, mrmlátko? Zaklínač je pecka jako sviň, Skyrim mám napráskanej 200 módama, Dragon Age Origins je mrda jako blázen. Mám rád hry, u kterých se bavím, víš? Co já vím, třeba je zabíjení stejných NPC neustále dokola a dokola, abys získal pletenou čapku s bambulkou vlastně super. Třeba je procházení naprosto prázdných, detailně zpracovaných ulic fakt pecka - chodit hezky pomaloučku a koukat se co je v téhle výloze a co je támhle za tím plotem, co je napatlanýho tady na té zdi. A navíc ty holografické "důkazy minulosti" - tady v té místnosti jedli! A támhle tomu byla zima! Imerze! :D Líbí se mi jak si naprosto přešel všechny mé argumenty a začal mě hned posílat do spermabanky xD
Hraju Rocket League, Nosgoth, HotS, Dirty Bomb, CS:GO, Crawl, Brawlhallu, MK X, já nevim ty vajco, prostě takové ty hry u kterých je... zábava?
Sorry, to bylo docela hodně písmenek, ale snad to dáš ;) -
Ja som s hrou spokojny. Nelutujem kupu a rozhodne ani seasson pass. Zatial tam mam nahratych nieco malo cez 50h a stale tam je co robit. Par zadrhelov to ma ale nevidim to ako velky problem :)
Pockame aky dalsi bezplatny obsah prinesu do hry a aky ten plateny. A sranda teprv prichadza ked to hrate ako partia. -
Presne kvuli logice vymastenych pak jako ty, vypadaji ty hodnoceni her tak jak vypadaji
-
nevim jestli te mam litovat, nebo se ti smat .. asi oboje vid
-
jeste vsechno lootujes jak ocas, aby si o 100 kupicek lootu nasel neco co ti zlepsi staty o par cisilek a mohl si lootovat zas dal...
ten kdo vtom grind nevidi, ocividne se jeste nedostal do endgame, nebo si proste jen jeste odmita pripustit ze za dalsich 50hodin to bude pekna nuda
coz by u sp hry bohate stacilo, ale dit ma prece divison to ultimatni oznaceni mmo, vtomhle zanru by to meli byt stovky hodin, ale nebudou -
Může mi prosím některý z haterů napsat, co hraje za hry? Když si tak pročítám ty komentáře, tak mám pocit, že podle názorů některých, by jsem neměl hrát vůbec nic, protože vlastně vše jsou hovadiny.
Žádná hra není bez chyb, některé jich mají více, některé méně. Nemyslím tím teď jen technické chyby, ale i nelogičnosti apod. Proto jich je taky tolik her a každý si může vybrat to svoje. Zbytečný hate je taky na nic. Raději bych v diskuzi viděl názory lidí co ji hráli a mají k tomu nějakou konstruktivní poznámku. Klidně i špatné zkušenosti, ale to co předvádí někteří :D
Jinak nechci nijak horlivě bránit Division, podle mě to není nic, z čeho bych si měl sednout na pr*el, ale po pár updatech a DLC by to mohla být slušná pařba :) Počkám si až se to vyladí a trošku zlevní a pak možná koupím :) -
kdyby tam byly vozitka, tak by se to zase zaclo srovnavat s gta, kde by divison odchazelo jako looser
-
divison je mmo asi jako diablo3 :D :D
ale asi pojem Massively-Multiplayer Online kazdej chape trosicku jinak -
Radši kdybys vyvrátil co řekl. Lidi čtou i tvoje komentáře.
-
mmorpg XDDD a pak si jeste napise LOL XDD skoda ze sem si na tudle diskuzi nedonesl popkorn. komedie jak svin
-
PS. CDP si dokonce zaplatitli, aby to hrál Conan O'brien. Ten hype byl opravdu masivní...
-
nepochopili produkt :D :D tak to jo
-
no delas jak kdyby cover ze 2 dveri, kdyz se kryjes za autem daval nejak vetsi smysl..
-
božinku božinku. Tihle fanboys jsou na úrovni rakoviny...