-
Tak pro mě to znamená, že hra nevzbuzuje emoce, co se nákazy týče. Boj s armádou bezdomovců prostě ty feels nevyvolá.
A vzhledem k tomu, že hra se ohání Clancyho jménem, tak by ten příběh rozhodně nějaké emoce vzbuzovat měl. -
Samozřejmě to větší smysl nedává, ale o tom ani můj příspěvek nebyl.
-
Občas mi přijde, když kritizuji nějakou hru, že to lidi berou jako útok na ně a na jejich názory, ale tak to fakt není.
Tohle by mělo viset připnuté nad každou diskuzí. -
Jde o o to ze vsichni nakazeni uz jsou davno mrtvi, tak je tezko muzes potkat. Nechci tu hru slepe branit, vim ze endgame prakticky neexistuje ale to me zatm netrapi, nez se tam dostanu jiste uz nejakej bude.
-
:D :D :D Dobrej pokus miláčku :*
-
Lopata - to sem napsal já a je to pravda...
Hype is real - bič please.... -
A proč se radši nevyjádříš k tomu, co napsal? On má totiž, kamaráde, dost pravdu.
K tvojí demagogii ala nelíbí se ti tahle hra, tak určitě pomlouváš i Zaklínače, Skyrim, DA atd... se radši ani nevyjadřuju. -
o příběhu píše fanboy Zaklínače, kde příběh je na úrovni Sněhurky *15*
-
Jestli to byla reakce na mě, tak já to opravdu nepsal *4*
-
Tak ty hry co hrajes jsou pekna m r d k a :) Division je pecka o proti nim ...ses lama a nerozumis hram :)
-
http://www.metacritic.com/game/pc/tom-clancys-the-division a za uši snad už dostávaj - 6,5 user score na metacritic asi nebylo vysněným ubisoftím cílem :)
-
Ach promiň. Konzistenci příběhu a jeho prolínání s herním světem, bych u hry asi hodnotit neměl.
-
Myslíš ten tvůj komentář o "0 nakažených ve hře o zlé nákaze (WTF :D :D :D :D)."??? Opravdu kvalitní důvody...
-
Přesně o to právě jde :) Občas mi přijde, když kritizuji nějakou hru, že to lidi berou jako útok na ně a na jejich názory, ale tak to fakt není. Mám za sebou celej život hraní her a občas sem fakt nesmyslně trpkej z toho, jak neoriginální hry si velké společnosti dovolí vydat... A poslední dvě hry, na které sem se těšil (The Division a Battlefront) mě v tomhle ohledu vážně zklamali. Když se pak člověk podívá na hry jako jsou například Crawl, Rocket League nebo Lethal League, kde jde o čistou zábavu ze hry... :)
-
Tak přesně takhle si představuji rozumnou diskuzi :) I tak se to dá, bez zbytečných nadávek apod. Ale když se musím věčně probírat hromadou blbostí co vyplodí kdejaký ňouma, aby jsem se dostal k nějaké rozumné informaci, to by jeden brečel.
Jinak hype byl obrovský a na to co z toho nakonec vzešlo se nedá říct nic jiného, než je to škoda. Ale chápu, že to baví. Hra v partě je určitě super a ten endgame není prostě pro každého. A jestli dostane Ubi od hráčů za uši, jak zmiňuje kolega nade mnou, tak jenom dobře...třeba se ty kluci ušatý vzpamatují a příště to bude lepší hned na začátku *5* -
Wau takovýho textu s 0 informační hodnotou sem už dlouho neviděl, smekám.
-
Fanboys xD Dobrá hra je dobrá hra, s tim se nedá nic dělat, hňupe :)
-
u hry ktera sama sebe oznacuje jako mmo, to rozhodne mimo neni
-
Uvidíme, co budeš říkat po pár týdnech hraní :) Mě to přijde za 50 éček dost šílený a pokud zascrolluješ níže, najdeš důvody proč ;) Grindfest je grindfest a neříkám, že někoho nemůže bavit, i mě občas chytne, ale šedivý grindfest bez nějakého speciálního koření, je na mě prostě už moc nuda.
-
" A sranda teprv prichadza ked to hrate ako partia."
Každá hra je zábavnější, když ji hraješ s bandou kámošů.