-
Momentálně nejlepší.
-
Tak to je škoda noo...
-
Takovéhle komentáře jsou jedni z nejlepších - na něco se někdo zzeptá a vzápětí si odpoví sám, více takových (i kdYby se jednalo pouze o ot)!
-
Tak už nic, přišel jsem na to. Sorry za OT quest. Jsem nap**u NPCčko já vím :-)
-
Tak nasavej. Slysel jsem ze jako simulator chodce po NY je to docela solidni hra
-
Zdar borci. Abyste si odpočali od těch hádek, mám pro vás quest :-) Vytvořil jsem hierarchický diagram ve smartartu ve wordu. Jelikož je teď stránka na šířku, ale vytištěná bude ve vazbě na výšku, dal jsem textové pole s popisem tak, aby bylo horizontálně až se celá stránka jakoby postaví na kratší stranu. Při převodu do pdf ale textové pole nezůstane na tom samém místě a chová se jako by byla stránka orientována na šířku. Už jsem ze školy pár let, takže mám ve wordu mezery. Byl bych moc vděčný za radu, jak při převodu do pdf udržet popisek ve správné poloze. díky ;)
-
Rak to záleží spíš na tom jestli máš štěstí se sbíráním součástek a jinejch blbostí na to abys sis je vyrobil. Zelené -modré nemusíš kupovat ty vypadnou z řádovejch protivníků ne ?
Dobré je ty méně důležité rozebrat na šrot, třeba z toho něco člověk vyrobí no. Nj ale co mi vadí že mám třeba několik stejnejch zbraní které se lišej jen o dmg třeba maj 1904 a druhá 1924 *1*
To je fakt syndrom Borderlands ale né tak velkej. Navíc Borderlands mně žádné nebavilo tohle je jiné, docela mne baví i plnt vedlejšáky, tech misí tam je spoustu.Nebudu lhát když se do toho zaberu nevím kdy přestat.To že si můžete pozvat, partáky random lidi na ulehčení práce v misích... je zase třeba naopak dobré... no uvidíme jaké to bude dál.
Jasně je to Tps akce a tak by seto mělo chovat no ale to se úplně mnechová, chybí mi tam větší možnosti krytí, někam se jen nalepit a pak dělat kotoul není úplně nej hodně to znevýhodnuje.
Jinak by mně celkem zajímalo . na které zbraně bych si a vybavení měl dát pozor abych měl dobře nakombinováno třeba mám rád ve většině hrách hodně brnění, když má postava vydrží více ale je sice pomalejší o to odolnější... takže počítám že nějakou fialovou výbavu bez ní se neobejdu.
Zelenou atp potom začnu vyhazovat... asi noo. Zachvíly příjde UPDATE lol... a nějaké raidy toho mám dost předsebou - dá se říct že to moje vůbec první větší MMO (Ty F2p hry nepočítám). -
Není to jedno, jestli to koupím, nebo vyrobím nebo sesbírám?
-
Betu som hral tiež a práve kvôli nej som to kúpil. Dúfam, že ma to chytí. Aj Borderlands ma zo začiatku nudilo, až keď som trochu polootoval, tak to bola tá pravá zábava. :) Musím ale ešte nalákať zopár kamošov. V jednej osobe je to fakt nehrateľné.
-
Já hrál jen betu a ta mě celkem navnadila takže až bude čas tak to určitě kupuju, neříkám že ty vedlejší mise byl nějaký skvost, ale ty hlavní si myslím že jsou celkem v poho. Tak mě v DayZ baví jen tak se procházet a nasávat atmosféru a tady mi to tou atmosférou dost připomnělo.
-
Jj s Angry Joeom súhlasím. A nedal som si povedať a kúpil som to :)
-
Možno sa to zmení :) Ja ju ešte neodpisujem! Som level 8 momentálne, ale fakt ma to zatiaľ netrhá nejak. A je to len môj názor, ktorý sa pochopiteľne môže kedykoľvek zmeniť. Zatiaľ to tak ale nevyzerá.
-
Jj takovej jako ty je a pak člověk koukám on tam má nahráno 50+ hodin a skoro každý den to zapne jj šeď a nuda *15*
-
Len by ma zaujímalo, kam sa tá časť "prepracovaného RPG" predo mnou skrýva :) Zatiaľ zo svojho hrania môžem povedať len nuda, šeď, šeď, priemer...
-
Emoce z nahrávek? To asi ne.
-
Kdybych se chtěl zabít, tak by mi stačilo vyšplhat na tvoje ego a spadnout na tvoje IQ.
-
Ja tam nevidim ani ten potencial. Jinak jak tady nekdo psal o stereotypu tak ten je umocnen tim ze NY je cely vlastne postaven do mrizky. To se lehce modeluje protoze delate prakticky jen ctverce. Lehce se tam zabloudi a pokud by se nekdo pohyboval v NY delsi dobu tak hrozi ze zesili.
Potencial by tam byl kdyby vyhodili cely singl a nechali hrace at se zabiji. Taky odstranit hitpointy a pridat zombie nebo nejake mutanty. To by pomohlo -
:)
-
Na to jsou dobry ty echa, telefonni nahravky a tak
-
Prej Borderlands není při hře pro jednoho hráče žádná hitparáda *8* To mi stačilo...ba ne, recenzi jsem přečetl celou, ale v tomto případě věřím spíš Angry Joeovi, že nejde o nic jinýho než o průměrnou hru s nevyužitým potenciálem...a Dark Zone je prej strašná chujovina...radši si počkám do 12. dubna na DS 3