Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Alex81
    Dik, za vycerpavajici odpoved, to se mi docela zamlouva, cervik hloda cim dal vic:-)
  • Dark Zone funguje tak, že tam dojedeš s partou nebo sám, rozhodí to nějaký počet hráčů v rozmezí nějakých 4 level které tam potkáváš jako v MMO. Random se tam spawnujou docela tuhý NPC ze kterých padají ty nejlepší věci ve hře. Ty nemůžeš brát do batoho ale do omezeného vaku na nakazený věci. Tyto věci je potřeba v Dark Zone odvést na přistavácí plochu vrtulníku, vystřelit světlici kterou vidět daleko, a počkat tak minutu a půl na vrtulník kdy začnou otravovat NPC, pak naložit vak s předmety na vrtulník. Ty pak najdeš v hlavní základně ve své truhle. Počas těchto aktivit tě může kterýkoliv hráč co se nachází v Dark Zone (mimo tvoje partáky) sejmnout. Když někoho sejmneš, dostaneš status Roque na dvě minuty, ktokoliv tě zastřelí dostane odměnu a ty postih. Pokud zabijete 5 hráčú tak se na mapě ukáže vaše pozice a můžete počítat s tím že po Vás pujde půlka mapy, nebo naopak se Vám hráči začnou vyhýbat. Obsah tvého vaku na nakazené zbraně po tvé smrtu padne na zem.
  • Alex81
    Ta dark zona funguje tak, ze se v ni pohybuji hraci (mmo) co me muzou zabit? Nebo prijmu misy v dark zone naberu partu a ta me muze zabit ale jiny hrace nepotkame? A mimo dark zone nejde PK?
  • A kdyz mas rad modrou barvu, tak se ti bude libit modra barva.. Ma tvuj komentar nejakou skrytou pointu? Mam rad Diablo, Destiny a ted Division, tak mi asi tenhle herni styl sedi.
  • kennyB
    A navíc se tam oplatí jít až na 10 klasické lvl.
  • Ronox
    Ne. Ten nejlepší loot ti začne padat po dosažení max (30) úrovně. V DZ ti zkušenosti jdou pouze do DZ ranku.
  • archie777
    Chci se optati. Pokud je v dark-zone nejvíce lootu atd, je možné hrát Division čistě přes dark zone?
  • *8* dat grammar doe *8*
  • Souhlas hlavně celí příběh v Destiny byl jak prolog
  • tak hru mam uz sem ji dohral super hra ale porat tomu neco chybi ano dlc hra je super ale po nekolika desitek hodin prestane bavit proste tam jeste neco chybi a doufam ze to nak udelaj v pridavkach jo a DESTINY taky stalo za velke H az kdiz pridaly par dlc tak to bylo super hra jinak zakladni Destiny taky stalo za starou backoru sorry za cz
  • 22 let. Division je extrémně průměrná hra ve všech ohledech, možná kromě grafiky, ale to mě prostě nedonutí cákat blahem. By mě zajímalo co myslíš těmi "vymakanými principy", na kterých hra stojí. I to "postavení charakteru" by mě jako zajímalo, protože jsem ve hře nenarazil na žádnou organizační strukturu. Srovnáváš to s diablem a borderlands, ale tyto dvě hry měli, když už nic jiného, aspoň velkou variaci prostředí a nepřátel. Narozdíl od The Division. "Temná zóna je megalibovka." Eh, co je na ní tak megalibového? Jsou tam tužší nepřátelé, kteří vydržej víc tvého "trrr"? Mazec. Jak můžeš porovnávat příběh Division s Bad Company? :D Vyjmenuj mi jediný charakter, který ti z division ulpěl v paměti. (pamatuj, že je to rpg). Rozměry této hry mi přijdou velmi pofidérní. Prolézat jde tak 15% budov apod... Takhle bys chtěl fallouta nebo GTA? Prázdné ulice, 0 rozhovorů, 0 dopad na příběh hry? Docela čumim.

btw. games.cz zakazuje psát slovo S T Ř Í K A T..................................................... achjo
  • Stejné jako u destiny xD Jasný, že pokud máš rád donebevolající grindfest tak se ti bude líbit donebevolající grindfest xD
  • Tom Clancy? *1*
  • To je luxusní jak se diametrálně liší názory lidí ne jen člověk od člověka ale i web od webu
  • Hraju od dětství je nicneříkající blábol. Takže už hraješ celý 2 roky? :D Fakt sranda.
    Division je pecka. Kdo se nesrovná s RPG prvky (hitpointy=10 ran do hlavy, lootění, grindování atd..) ať si zapne třeba Battla na HC. Tahle hra stojí na vymakanejch principech a postavení charakteru a hledání lepší výbavy je tu základ jako v Diablu. Mám DPS 140.000 a zbran s 38.3K na ránu s fire ratem 917 a to je teprve hukot. Temná zona je megalibovka a příběh taky nebyl zlej. Nic převratnýho, ale Borderlands příběh si taky nepamatuju a stejně jsem v tom napařil stovky hodin. Vy si někdo pamatujete příběh BC2 nebo Battla3 nebo Diabla? A to byly řežby. Smekám před grafikou a hratelností. Hezčí hra takovýchto rozměrů zatím neexistuje. Takhle bych chtěl Fallouta nebo GTA. Libovka
  • Když tak pročítám ty komentáře, tak se celkem bavím. Lidé, kteří to nehráli to kritizují a lidé co to hrajou to chválí. Stejné jako u Destiny. Já mám v The Division nahráno něco přes 20 hodin a už mě tak dlouho žádná hra nechytla.
  • Rejsek
    S tím dropem jsi mi připomněl jedno staré video :D https://www.youtube.com/watch?v=8lZlQNsbmeE&list=PL0QrZvg7QIgrjTWQU8qooMxK9GX4DyZg8
  • Tilwaen
    Náhodou, správné trollí NPCčko.

"Přines mi burrito!"
    *Hráč projde sedm galaxií, proseká se hordami krvežíznivých nepřátel, hrdinsky zabije arcidémonského bosse z jiné dimenze, dropne burrito, přinese burrito NPCčku*
    "Eh, už nemám hlad, díky. Nech si ho."
  • ~pika pika!!!

Kdybych se chtěl zabít já, stačilo by mi přečíst si tvůj koment ještě jednou :(

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit