-
made my day :D tragikomicky pravdive, vic takovych
-
Zelený a modrý vůbec nekupovat, vyhozený peníze. Vše potřebné si můžeš vyrobit nebo sesbírat. *6*
-
0 nakažených ve hře o zlé nákaze
Kdyby jsi tu hru doopravdy hrál, místo tohohle zvratku, tak by jsi nic takovýho nenapsal. -
ani ne v DZ se vrážet kudlu dozad těžce nevyplatí , a zatim jsem moc lidí nepúotkal co to zkouzšeli
-
no ja nevim me se to v nekonecny grind zvrhlo celkem rychle a to jsem ani nedojel celej příběh jestli se to dá příběhem nazvat
-
"Much wow"??? Co ty jsi za trotla? Jsi na českém diskuzním foru.
-
Já s 8/10 souhlasím naprosto. Ale ne z těchto důvodů.Hra je další krok evoluce. Mnoho lidí, co ji hraje rádo je v tomhle světě spokojená natolik, že plní všechny mise, všechny vedlejší úkoly, všechny ještě víc vedlejší drobnosti a doslova ujíždí na na "sběratelským" syndromu. To, jak tvůrci dokázali zacílit na určitou skupinu lidí, kteří na jednu stranu teprve s něčím podobným začínají a na stranu druhou, tedy těch co mají hory stříleček za sebou...je naprosto unikátní. Dal bych i 9/10 za sebe, ale cítím ve starých kostech, že další DLC nabídnou takovýho materiálu, až se mi budou protáčet panenky. Za sebe taky můžu říct jedno zcela s jistotou: Není větší radosti, když člověk jde na bossáka s pořádnou výbavou. A pak ho po 30-ti minutách boje slavně udolá. Ty hlášky z vysílačky jako " Hele, kámo za tohle se ti podepíšu třeba na tričko, čepici nebo do nějakýho denníku Division" jen dokreslují atmošku do chvilkový euforie, kterou jsem dosud neznal. Mimochodem každej větší úspěch se nese napříč celou NPC komunitou. Takže není výjimka, že si to člověk štráduje po ulici za dalším dobrodružstvím a je z něj na chvíli málem celebrita. *1* Mimochodem, ti kdo si stěžují na různorodost úkolů to nehráli, nebo se narodili a hejtovali mámu, že je poslala na tenhle zatracenej svět.
-
JDOU DOKONCE ZAVÍRAT DVEŘE co sou otevřený.... co takhle znovu je otevřít a vytvořit si tak COVER v novém směru? Nejde :D
To by teda byl bytelný cover. -
Pan Clancy se obrací v hrobě *7*
-
K dnešku level 13. A můžu říct, že kdykoliv jsem začínal mít pocit, že něco "neupižlám", tak mi hra nabídla okamžitě nějaký řešení. Dokonce mám pocit, že mi plní taková ta tajná přání, jako např.: Hele, ty bundy jsou modré, hnědé, nebo červené. Hodila by se mi černo-bílá. A co se nestane? Po bitce s bossákem ji za pár minut mám a ještě pořádně nabušený "modrý" zbraně. *5* A za další dvě až 4 hodiny, si je můžu kupovat. Ouuu jééé, tohle bude dlouhýý.. *1*
-
Těch 250k ale mají samozřejmě na úkor zdraví...s podobným dps se běhá tak na 30k HP. Ostatně proto je v partě pak support.
-
Vrať se zpátky do spermabanky nebo odkud si sem přišel, takový jako ty nadávají i na Zaklínače,Skyrim,Dragon age a další hry a co teda takový lemplové jako ty hrají ? kreslené blbosti a 2d srance ? no vlastně ani nic jiného hrát nemůžete že ? když má každá hra Denuvo ...
-
Gahhhh, osm z deseti za takovej nevochucenej, nedopečenej, hnusnej šajzeštych! Yuuuuuuuhuuuuuu koukejte jak se dá střílet do auta, to čumíte co a koukejte JDOU DOKONCE ZAVÍRAT DVEŘE co sou otevřený.... co takhle znovu je otevřít a vytvořit si tak COVER v novém směru? Nejde :D
Trrrr trrrr trrrr do toho samýho hiphopera... Trrr trrrr trrrr.... Finální boss je helikoptéra co jenom střílí rakety, který ani neproletěj skrz zábradlí.... Much Wow. Bullet spunges everywhere. Nulová konzistence příběhu. Naprosté nevyužití potenciálu. Extrémně zjednodušenné rpg prvky. 0 nakažených ve hře o zlé nákaze (WTF :D :D :D :D). Nevyvážený lategame, zprzněný systém Rogue, který vás v lategamu donutí sekat dobrotu (např. když vás zabijou na 50+lvl Dark Zone, ztratíte cca 150k kreditů a přitom za přežití Rogue dostanete 5k!!! hahahaha!!!!!!!! :D :D :D).
Blllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh. Je to past. Nedávat prachy nebo to příště bude horší.
5/10 -
Nekrm toho trolla, zaklínač je masterpiece a on to nemůže rozběhnout na tátově toustovači *2*
-
Mně se taky nezamlouvalko ale nicméně, nakonec je to zábava - důležité je aby se to nezvrhlo v nekonečný grind to by mne nebavilo. V žádné hře jsem se nikdy nehonil za co nejlepším vybavením. Jde mi především o zábavu.
-
Tak už taky konečně hraju, jsem Kruger5 kdyby někdo chtěl dát - a už jsem dorazil teprve na 5lvlu do místa kdy musím hrát více postranní mise. Protože ty 7 lvl protivíky ja s 5a půl lvlem prostě neupižlám. Moc hc *1* DZ budu hrát tak až po 8 lvlu pokud se nemýlím a spíše počkám konkrétně až dojedu příběh +nějaké postranní mise noo.
-
smazal 54 tisic hodnocrni na steamu byli vetsinou negativni,nepodareny start, refundace po bete atd.Stejne je videt 35 az 60h hrani a bud te to chytne nebo ne
-
Přesně tak, Division si svoje hráče najde, stejně tak jako Witcher, CSko, Diablo atd...mě se třeba taky Division moc nezamlouvá, ale to spousta her :) Jen je škoda se kvůli tomu hádat...Na té hře je vidět spousta blbostí, ale taky spousta fajn věcí. Každému prostě podle chuti *3* Pro někoho super gameska a pro někoho zase ne *5*