Přejít na výpis diskuzí
Tomasz Gop opouští CI Games - nechce dělat Lords of the Fallen 2 pro širší publikum
23.7.2015 | Aleš Smutný
74 příspěvků
-
Typicki souls fans, jedno z najstarsich klise, vztah pan a jeho verny hafan az za smrt, povazuju za skvele "lore". To uz London vo Volani divociny pred x rokmi to klise len opakoval ;-)
-
Troufám si tvrdit, že kdyby nevznikla dvojka, tak se nic nestane. Ano, pořád je to fajn hra, ale to co dělalo jedničku vyjímečnou, tam prostě chybí a Bloodborne bych obecně moc do do série neházel. Ta hra se hraje úplně jinak, to je agresivní, rychlá hra. Ano, zase má BD výborné lore, art, level-desing, npc, movesety, zbraně a každá zbraň a attire jsou krásně propracované, ale u Dark Souls šlo často o pomalé, taktické kroužení okolo bosse, Bloodborne tě žene pořád dopředu a je to fajn změna oproti Dark Souls.
-
...medzi nami trollmi - keď už si taký slohový guru, mal by si vedieť, že sa používa výraz štylistická chyba...
-
" Vzhledem k tomu, že samotná Souls série v posledních letech vydává jednu hru za druhou, prostoru pro další titul stejného ražení tu už moc není. Vzhledem k tomu, že Zaklínač 3 ukazuje, že tradiční fantasy RPG stále fungují, je celkem možné, že se CI Games pokusí dostat původní soubojový systém do hry, která se bude opírat o klasické příběhové RPG."
He? Jednu hru za druhou? Za 6 rokov 4? A to ma hracom co ten zaner maju radi stacit? Tak ze nie je miesto pre nikoho ineho? Potrebovali W3 na to aby videli ze fantasy RPG funguju? Fakt kvalitna analyza all around.
A BTW dve vety za sebou zacinajuce na to iste slovo? Zakladna spisovatelska chyba?
Uzasna uroven clanku -
Určitě, jenom nečekej tak dobrý příběh jako v Dark Souls. Pro zkrácení čekání na Dark Souls 3 je to určitě dostačující. Ale nekupuj to na steamu(leda tak ve slevě), kup krabicovku za pár stovek. A bacha PC verze má zhovadilou DRM.
-
to moc zjednodušuješ, treba ja DS nedohrál protože mne to začalo nudit. jinak kdoví kolik lidí z tech co to dohráli prišlo na taktiku na bosse skutečne sami, nebo jen googlili.
-
no neviem z akej slovanskej kultury? ked je tam nieco opisane, tak to vychadza prave z keltskej historie
-
A co jiného má být motivace pro posilování než fakt, že se tím bude moct jít večer chlubit do diskuzí na games.cz ? :D :D
-
Milý akatosh, ty ešte nevieš, ze všetky namakané bobuloidné no-body-fat-muay-thai monštrá sa chodia chváliť svojími proporciami do anonymnej diskusie na games.cz? A sú to citliví jedinci, ktorí rozbíjajú tlamy, lámu kosti a potom...potom prídeš na games a zistíš, že ti niekto napodobňuje tvoj nick! Chápeš? Nick, to jediné, čo ti v tvojom smutnom živote osamelého bojovníka ostalo...a môžeš drieť vo fitku 3-4x týždenne, aj tak ti každý vyhodí na oči len tú neziskanú trofej...prekliatu trofej...z DS...
-
@Vogon Hážeš perly sviním...
-
Legend of Zelda má minimum slov(A fungovala by i naprosto dokonale bez nich) a je jedna z nejlepších akčních RPG(Ano je to RPG, jelikož její tvůrce ji za RPG považuje) všech dob. Samozřejmě, najít RPG bez jediného slova je velmi obtížné, jelikož je to žánr, který byl v začátcích velmi spjatý s podřadným médii,i a kvůli nedostatečné technologii, ale můžeme se zamyslet nad tím, které RPG by fungovalo bez jediného slova(V dnešních dobách, kdy už je možné mít ve hrách lidský hlas, si klidně můžeš místo slov dosadit nesrozumitelné mumlání). Dá se toho dosáhnout dobrým využití hudby, vizuálu, hratelnosti a dabingem(Dobrý dabér dokáže vyjádřit i ty nejhlubší emoce v nesrozumitelném mumlání, viz. Sotfc, Ico)Jedno takové RPG určitě znám a je to Final Fantasy IX, když jsem ho hrál poprvé tak jsem neznal ani jediné slovo anglicky a přesto mě jeho příběh naprosto dojal a doteď považuji FFIX za jednu z mých nejoblíbenějších her. Dějová linka o Sifovi je jedna z nejznámějších dějových linek v Dark Souls, je bez jediného slova a je považována za velmi emotivní zážitek. Zde je její začátek/konec: https://www.youtube.com/watch?v=fkyi8aLgq_k
-
a pak je tu namakaný borec Del0. Teď ho cituji z minulé diskuze: "Prej nadváha. Sure... 90 kilo, 8% body fat, posilka 3-4x týdně, thaibox 2. " Tak přátele to je on člověk, který smrdí u každé diskuze, trollí vše, co může, brečí jako malá holka, že má kdosi podobný nick, a s tím zasírá kompletně celé diskuze, diskutuje na úrovni třináctileté nanynky, která poprvé zapla facebook, a přitom je to namakaný borec bez bázně a hany.
Prý hraje už 25 let, má černý pas z thaiboxu a takovému borcovi přece musíme věřit, že Dark Souls je přece sra*ka. Jsi borec Dele. Hrdina. Vzor. Legenda. Budoucnost i minulost herní scény i Games.cz. Kvůli tobě jsem změnil názor na Dark Souls, teď lituji těch 100ky hodin, u kterých jsem se královsky bavil, jelikož když říká herní legenda s 25 letou zkušeností a s černým pásem z thaiboxu, že je to hra o ničem, tak je to hra o ničem. Jdu hrát Divinity: Original Sin. To je temná hra pro namakané chlapy s černým pásem z thaiboxu... -
Hrozné tieto večné hádky okolo DS. Celý problém je nasledovný - sú 2 skupiny ľudí: tí, ktorí DS nerozdýchali a sú n@sratí, že tí druhí to dali. Tých druhých zase baví n@sierať n@sratých, že to nedali. Skupina n@sratých podnikne odvetu a šiahne tým druhým na ich modlu (veľa z nich to považuje za svoj životný úspech) - a zatne do živého. Tí druhí sú n@sratí. A začne hromadné n@sieranie, ktorého výsledkom je...diskusia plná @@@@@@@@.
-
Witcher 3 je hlavně herní klenot v této pošahané době.
-
No říkalo se to, jako marketingový tah.. ale moc podobnosti tam nebylo.
-
nechce dělat Lords of the Fallen 2 pro širší publikum
Ehm? Nebyl už náhodou LoF1 takovej D... Souls pro širší publikum?
NAvíc to teda byla velka slabota. -
DS mě nebaví, LotF jsme nehrál, ale líbí se mi přístup pana Gopa, sice neznám jeho životní podmínky, ale opustil práci, protože se mi nelíbí jakým směrem se ubírá vývoj chce odvahu, a já doufám, že najde to pravé ořechové a něco na čem ho bude bavit pracovat *4*
-
Asi před měsícem jsem opět dočetl ságu. Divil by ses, kolik je tam politiky.
PS: Ano, taky myslím, že Zaklínač 2 neměl úplně vhodně zvolený příběh. -
Nemyslím si, že je LoF odpad...hra mi za celou dobu spadla jednou (tutorial) a jinak jsem problem neměl..Líbil se mi dost system levelování, kde musíš riskovat, aby jsi dostal víc XP...Je to prostě takový víc otevřený DS pro ostatní lidi se sytějšíma barvičkama :)
-
Hra nekladie na hraca ziadne naroky, len memorovanie prostredi a utokov, dokonca ani len tie reflexy a gamepad skill netreba, pretoze na vsetko je tam more casu. Dokonca aj ti bez trpezlivosti ju prejdu ak pouziju yuotube poradcu. Hra co vyzaduje skill by bola narocna aj vtedy keby tam existoval quicksave. A to nie je pripad souls ;-)