Přejít na výpis diskuzí
Tomasz Gop opouští CI Games - nechce dělat Lords of the Fallen 2 pro širší publikum
23.7.2015 | Aleš Smutný
74 příspěvků
-
Ale no tak. Každý přece ví, že nejlepší příběhy a lore jsou v leporelu a pantomimě. Kam se hrabou knížky...
-
Je pravda, že třeba u takový logický hry, strategie, simulátoru nebo nějakýho skutečně HC RPG (Ultima, Wizardry) může člověk zakysnout víc, než u DS. DS zvládne i cvičená opice, když u toho vydrží dost dlouho. Základem jsou reflexy, trpělivost a umět to s gamepadem. Prostě jako v každém kvalitním RPG. *1*
-
Ptali se mě, jestli už sem dohrál DS. A já jim řek, no jasně... *1*
-
DS je jednoznacne lepsi. Pokud ale od toho nebudes moc ocekavat tak i lords of the fallen zabavi, na chvili.
-
Cize 8,5 mega serie souls nie je masovka? ;-) Ta hra je pristupna uplne pre kazdeho , nemusi vediet ani len rec, staci, ze ma trpezlivost.
-
aha, takze i kdyz hra korektne nefungovala, jako ostatne spouste lidem (viz steam recenze), tak jsem ji mel dat 10/10 proto, ze se podoba zdejsi modle dark souls?
-
Když ti napisu ze stoji, tak se tu hned vyskytne někdo kdo napise opak, tak se radsi rozhodni sam a neptej se.
-
Vážně.... uvažuju pořád o té hře jsem milovník DS, myslíte, že to stojí za koupi ? Pořád mě to láka...
-
sice s tebou souhlasím, ale jak ty se vytahuješ, že ti není blbě... *7*
-
V tom pripade ma asi DS o 200 normostran vice slov, nez by melo mit, kdyz je to podle Tebe dobra hra. Samozrejme jeste zalezi, co si kdo predstavi pod pojmem dobra hra. Co se tyce another worldu nebo prince of persia - tak je to uz nejaky ten patek, co jsem je dohral, ale a) nejednalo se o RPG a b) nebyly bez jedineho slova. Takze, please, enlighten us a jmenuj par prikladu dobrych RPG bez jedineho slova.
-
Ne, to jsou hipsteriny, a hipsteru jsou miliony....
-
Tak to ses skutecne velkej kluk. *3*
-
Dobrá hra dokáže vyprávět dobrý příběh bez jediného slova.
http://boingboing.net/features/morerock.html -
Knížky vycházejí ze slovanské kultury a jsou hlavně o vztahu Geralta a spol. , ale hry toho vůbec nevyužívají(až na jedničku ta měla atmosféru naprosto super) a hrajou si na blbost typu hra o trůny.
-
Ty asi budes expert stejneho kalibru jako hnisavec, rhulad nebo theggg, ktere text obtezuje a staci jim prostoucke dialogy, ktere nepresahnou 200 normostran. Nic proti mlatickam, jako oddychovka dobry, ale clovek si to jako poradne RPG neuzije.
-
Aha, takže podle tebe jsou hry jako Hotline Miami, Super Meat Boy, Stanley Parable, Papers Please,atd. pro masy, protože prodaly pár milionů kusů.
-
jo ještě bych dodal, že Dark Souls je těžké a na NG++++ je to občas výzva, a když jsi nastavíš hardcore obtížnost s tím prstenem, tak je to ještě těžší ale itak znám ještě těžší hry *3*
-
jasně aji bych ti to věřil, kdyby jsem neviděl ty tvoje histerické přísvěvky včera. Hra je škvár, jelikož jsem 50 umřel a nikam jsem se nedostal. POMOC MAMI!!! Ono je to moc těžké *15* *15* *15*
-
já tu hru časem zahraju/dohraju. Jak říkám, mám ji pořád na disku, ale letošek byla velká uroda her a mám momentálně atraktivnější tituly. Rozhodně tu hru ale posoudím objektivně podle svého nejlepšího svědomí. Přiznávám, že první dojem nebyl moc dobrý a že vůči ní mám určité předsudky, ale dám jí víc šancí. Je mi jasné, že nejde hru hodnodit po pár hodinách.
-
už jsi dal prvního bosse v Dark Souls? Včera ses dobře odpálil *15* Po včerejším fiasku bych se tu týden neukázal...