Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • další Golden Axe klon?
    Ale tak nebudeme soudit předčasně. Když k tomu přidají solidní příběh, tak to třeba bude dobré.
  • tomocz
    Není to odpad, pokud za to dáš pár stovek, tak neprohloupíš (za předpokladu, že už odstranili padání). Ale já jsem si hru až na to padání užil. Gameplay byl super, některý bosové dost zajímavý (ač oproti Dark Souls blbě vyřešený prakticky jen tím, že měli spoustu HP a proto byli těžký).
  • No, ja osobne bych si to po prohlednuti tech retusovanych screenshotu na steamu nezahral ani zadarmo.
  • hlavně že ma avatar PC Master Race. Tady jde vidět, co za hloupé idioty se k nim hlasí...
  • jo, tak to urcite znamena ze je to odpad no :D tvle, presne lidem jako ty bych na miste usek hlavu a nabod ji na kul. I kdyz to bych se ti pak nemoh smat ze si kaput a to ja chci.
  • Vojta_Ilavsky
    Ty DS funboyové jsou fakt pošahaný.
  • Vojta_Ilavsky
    Pár milionů kusů říká něco jinýho, a to se bavím jenom o dvojce.
  • co přesně není na W3 netradičního? Dyť je to jen řádové high fantasy vychazející z Tolkiena...
  • Zaklínač je pro masy, Mass Effect je pro masy ale Dark Souls či Bloodborne rozhodně pro masy není a nikdy nebude.
  • moje verze nefungovala a nemel jsem chut to resit, takze jsem to refundnul...
  • Vogon
    Naprosto dokonalé shrnutí této hry v pěti minutách: https://www.youtube.com/watch?v=bzaEa3DzYHY
  • Draken69CZ
    lords of the fallen je odpad...

Co konkrétně chtěl jsem si to koupit až bude komplet za pěknou cenu.
  • A to ako Lords of the fallen nebola pre masy? Podobna masovka ako Souls hry, akurat o dost lahsia.
  • witcher 3 je vsechno, jenom ne tradicni fantasy...a mimo to, lords of the fallen je odpad...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit