Přejít na výpis diskuzí
Tomb Raider a Sleeping Dogs nesplnily plán, Squeenix čeká obrovské ztráty
26.3.2013 | Aleš Smutný
124 příspěvků
-
Oni vlastně skoro všechny jejich hitovky jsou od Eidosu ne?
-
Tihle japončíci jsou zvláštní. Být jejich akcionářem a vidět to vystoupení na ps4 odhalení. No, asi bych se chytal za hlavu. Věřme, že další deus ex, lara, hitman a (moje tajné přání) legacy of kain nejsou v ohrožení
-
Je zarazejci ze rozdil v obratu je 5 miliard a ztrata je pritom 13 miliard. No jelikoz tohle je ciste o polozkovani, tak je mi jasne ze tam je zahrnute kde co, tedy aspon doufam.
-
Takhle bohužel 99% lidské populace nefunguje a pochybuju že kdy fungovat bude
-
To mě jako hráče mrzí, protože byť ''japonské'' hry jsou mi cizí (Final Fantasy) tak vše co jsem za poslední dobu od nich koupil byly výberné hry !!!! Deus Ex Human Revolution, Sleeping Dogs, Hitman Absolution a Tomb Raider, všechno se mi moc líbílo a nelituji ani haléře co jsem za ty hry utratil !
Snad se vyhrabou *3* -
Dle mne než jiné tržní modely by měli firmy dle mne krotit rozpočty projektů,protože když občas vidím ty čísla tak si řikám že dnes se pravděpodobně snáze vydělává nezávislému vývojaři než těm velkým AAA hráčům na trhu.
-
já jsem skromnej, mně by stačilo dostávat pořád stejně, nemusel bych mít každej rok víc :)
-
A ty se ji divíš?
-
Vychazi kraviny na vsechny blbosti PC PSP PS3 PS4 VITA Wii WiiU X360 iPad iPhone a nic neni poradne dokonceny/hratelny tak se neni cemu divit
-
no jo no, nadržený akcionáři chtěj furt vidět jen růst, jinak hned radši prchaj jinam.
-
Souhlas! Tomb Raider a poslední Deus jsou (alespoň pokud mluvím za PC verze, které jsem hrál a určitě rád někdy zopáknu) velmi kvalitní kousky a za další díly obého bych se vůbec nezlobil. A i co se týče fyzického obsahu sběratelek, obě se velmi povedly. Pokud Square Enix bude v tomto trendu pokračovat, rád si jejich hry opět koupím. Takže držím pěsti, protože jde o jednu (z hráčského hlediska) z těch lepších firem.
-
Škoda, SE patrí k mojím obľúbeným vydavateľom. Čo som od nich za posledné roky kúpil, som bol vždy nadmieru spokojný.
-
Nedivim se tomu. Square Enix se chtěli zavděčit americkému a evropskému trhu, že doposud skvělé hry a značky, typicky japonské, přizpůsobovali údajnému tamějšímu vkusu. A to je právě ta chyba. Square navíc mělo skvělou možnost přivést na PS3 a X360 na západ další JRPG hry, kterých sice v době PS2 už bylo hodně, ale teď nejsou skoro žádné. Kdyby to dělali jako v předchozí generaci konzolí, udělali by líp. (Hlavně zvorali Final Fantasy, že jo...)
-
Celkově ekonomika založená na očekávání neustálýho růstu (tržeb, HDP...) je odsouzená ke krachu. Ne jinak tomu je i u jednotlivých obchodních subjektů. Překvapuje mě, že vedení podobných společností vždycky překvapí, že zisky nerostly podle plánu nebo dokonce klesly oproti předchozímu období...
-
Uz maji Heroes and Generals, Kingdom Hearts a Core Online (coz je cloud gaming).
-
Prostě už jsou lidé maintreamových srágor přejeděni... A konzole nezachrání všechno.
-
Souhlasím, doufám, že se tím nepozastaví nejnovější Hitman.
-
Já bych si tipnul,že ty změny budou směřovat směrem k f2p titulům
-
Ztráty na konzolích? Jsem v šoku
-
jj temná strana (PC) je vždy silnější :D