Přejít na výpis diskuzí
Tomb Raider předvádí jedenáct minut s akční Larou
11.2.2013 | Aleš Smutný
86 příspěvků
-
1) A proto je nejlepší dělat demo třeba jen ze začátku hry, nebo kousek po začátku. Když si vzpomenu, kolikrát jsem proběhl tu základní vesničku v Champions of Norrath... těžko spočítat
2)Základní hratelnostní prvky si ošaháš a už to je více než dost. Například takový Assassin Creed mě přesvědčil, že je shit, po 20minutách. A tak dlouho většina dem trvá.
3)CCleaner a ATF to jistí ;)
4)Nikdo nechce demo z pre-alpha beta omega buildu, demo vydané měsíc před vydáním hry je více než dost.
5)Ok, tak já pujdu na IGN a přečtu si, jak je DA2 a COD:MW3 a Skyrim super. A nebo že bych si skočil na Metacritic a podíval se, jak je Gothic 2 špatná hra? Hmmmmmm! *7* -
http://www.youtube.com/watch?v=Irx74tCQ68Q
-
Klidně bych vynechal i to běhání a skákání
-
Mě teda ne. Volnost tam není žádná, graficky to taky tak skvěle nevypadá, žádné dopravní prostředky. Zatím jsme neslyšeli ani o žádném charismatickém záporákovi. Nemluvě o herní době (to už se vůbec nedá srovnat)
-
Téda... zrovna hraju TR3, tak mám celkem čerstvě zažité jak se to hraje a tohle... no, mnohem to vypadá jako Assassin's Creed doplněný o obrovské množství cutscén.
-
kdyby ti nebylo 10, tak bys třeba hrála demo na half-life a nenapsala bys to ...
-
Tak vidíte jednu "misi" a hned usuzujete třeba to bude trochu jinak a tohle byl trailer pro fanoušky COD
-
stejně tě každej pozná a potáhne se to s tebou už napořád :D:D:D
-
..přál bych si žít ve světě, ve kterym se nebudu obávat, že jediná gamerka na fórech je divnej týpek, kterej si píše sám se sebou. *2* *9*
-
Tam je ten zasadni problem ze Golem je proste cista fikce ale Lara se tvari jako "realisticke"dobrodruzstvi sestnactilete holky co cestou zabiji lidi lukem. Chapu ale ze nekteri lide to proste nepochopi :D
-
A vubec proc se obtezovat s Larou, ja navrhuju aby misto ni tam proste behaly a skakaly jen fakt poradny kozy!
-
Já bych to viděl na možnosti jako při nastavování ostatních detailů - low, akorát tak do ruky, high a very high.
-
Ocenil bych to v menu nastavení hry nějaký posuvník, kterým bych si sám určil velikost Lařiných prsou. Tím by odpadly veškeré dohady a každý by si je nastavil podle svých představ. Já bych šel samozřejmě až na maximumum. *2*
-
Nevm proc ale strasne mi to pripomina Uncharted, vsechny ty on click akce jako otvirani padaku, preskakovani, hopkani, drzeni, styl kamery, animace pri nejakym padu a tak, jen tam je proste kocicak Lara a ne Drake...
-
V CoC si sa nemohol tak sexy napichnúť na trubku ... *4*
-
Z návodu na Call of Cthulhu: Dark Corners of the Earth:
"Pokračujte po rampě vpřed kolem levé zdi, vylezte nahoru po žebříku, nyní vás budou několikrát chytat halucinace, takže se nepolekejte, to je v pořádku."
Len ukazujem, pretože v CoC je strácanie farby pri zranení, absencia HUDu, zbraň až po 1/3 hry, človek si musí počítať náboje sám ...
Čo má táto Lara na viac? KOZY? -
No netuším ako u ostatných chlapov, ale v mojom prípade sa Mirande podaril zázrak, a to ten, že som si radšej začal s emzáčkou Tali *14*
-
mělo to bejt tak, že se tam nikde žádná munice neválela... Lara by prostě měla jenom to, co by upustil spolu se svým kvérem nějakej maník, kterýho by sejmula vlastnoručně vyrobeným šípem nebo vykostila tím svým krásným cepínem... škoda škoda, všude samé špatné zprávy, ale stejně to asi koupím :)
-
Koukám, že původně avizovaná survival hra se nám změnila v copy and paste adventurní arkádu, kterých už máme plno. A že tam hlavní roli hraje vcelku sympaticky vyhlížející holčina celkový dojem moc nezachraňuje. Index očekávání se přiblížil nebezpečně blízko nule.
-
Jsem jedinej, komu to děsně připomíná Far Cry 3? Izolovanej ostrov plnej šílenejch zabijáků, hrdina (hrdinka), který se z vyděšeného měšťáka vypracuje na vražednou mašinu, osvobozování zajatých přátel, luk, lov, sem tam skriptovaná sekvence... Jasně, asi se to bude hrát dost jinak, ale přijde mi, že v tom, na co designéři nejvíc sázeli jako na unikát (psychologie a vývoj hlavní hrdinky), jim Ubisoft tak trochu vypálil rybník.
Mno ale samozřejmě z těch pár ukázek člověk neví, jak se to bude vyvíjet dál, uvidíme.