Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ringmancz
    "při skoku aktuální zranění projeví vyblednutím barev" nj, to jsme fakt nikde jinde neviděli
  • Je super jak sou její prsa naprosto v klidu. Všechny holky by s tímhle nářadím měli vymlácené zuby. *3*
  • Pomůžeš jí, potom poděkuje a rozloučí se s tebou. A pak si už ani sám nepohoníš :D
  • Pete.palis
    yep!..s Larou to samozřejmě nemá nic společnýho! *8*
  • Pampelisska
    To sem nepochopila... *9* Napiš mi na meil, co jsi tím myslel... Ať tady nespamujem! *7*
  • Taktéž nemám na hraní tolik času co dřív, ale když si koupím cca. také 4hry za rok tak chci alespoň trochu inovativní věc a propracovanou. Pro příklad moje novější top hry:
    Zaklínač 2, Fallout New Vegas, LA Noire a i ten Dishonored. Tam cítím vůli po inovaci a chuť udělat co nejlepší hru. Ale jasně každý máme jiné priority a potřeby.
  • Takže jednou vlítnu do diskuze a tady http://www.youtube.com/watch?v=5CfNarCjSHM
    edit: Tak to nevadí :)
  • Pampelisska
    Nebudu... Akorát obrázek si možná občas změním. Celej profil už ne.
  • rozedru si prsty klidne do kosti jen abych ji pomohl. to prisaham!
  • No mocinky moc líbí. Budeš měnit profil pokaždý, když budeš chtít změnu? *3*
  • Pampelisska
    Dala sem na rady některejch diskutérů, založit si novej profil... A taky už sem chtěla nějakou změnu! Líbí? *4*
  • Žejo, taky si řikám. Opuštěnej ostrov kde každej zabijí i pro baterku a všude válej sudy s výbušnou latkou uvnitř, která vybuchuje i pouhym pohledem očividně..
    Jinak proč už ne Trisska?
  • Pampelisska
    Slípky po zahradě?
  • Pampelisska
    Ano, ale je důležitý, aby byl opravdu červenej! Na obsahu už pak nezáleží...
  • Pete.palis
    pohonil sem *5*
  • Prosimvas, nejsem expert tak by me to zajimalo. Prostrelenim cervenyho sudu, napul zaborenyho v zemi normalnim šípem vznikne exploze jako z granátu i v reálu?
  • A.I. nepratel mi prijde hodne tragicka
  • Inšpirácia v Uncharted je zjavná, ale oproti nemu to stejne vypadá ako budget.
  • Vypadá přesně jak má, jako že potřebuje pomoct... *3*
  • Pampelisska
    Stejně jako v 99% dnešních her?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit