-
Bože vy ste prijebaní :D tak nejakému crysisu dáte 8 a tejto hernej pecke 7? Vaše hodnotenia nemajú už žiadnu hodnotu. Majte sa
-
Osobně zatím opět jenom odzkoušeno někde v půli hře. Ale ty "hádanky". No buďto měli udělat pořádné nebo raději žádné....IQ nepřátel je opět brilantní, obzvlášť, když zastřelím někoho lukem, druhý mě vidí, schovám se za kámen a slyším: "Where is she?!"
-
-
http://youtu.be/uau5lhQODxU . V prvním klipu ve fullscreenu vlevo nahoře.
-
clovece, ty hras kazdu vacsiu hru, ktora vyjde a to hned v den vydania, az je to podozrive *3*
-
-
Mám k tomu přístup:) Ale to až poslední dva-tři roky:)Nebudu říkat, jak a proč, ale mám:)Není to vychloubání, jenom konstatování.
-
-
Šťastných deset a šance milion? *8* *1*
-
Jasně kdo by k tomu přístup něměl když má internet že... *1* *1* *1*
-
-
-
-
Dejme tomu, že mám takové dilema, zda-li si TR koupit či ne. Pokud bude mít tenhle příspěvek do zítřejší půlnoci víc plusů než mínusů, tak kupuju hned a pokud víc mínusů než plusů, tak nekupuju a čekám na slevu.
Jen ať čtenáři rozhodnou o mých penězích. Teď za 1300,- nebo za dva roky za 400,-? Begin! -
-
a co když skončíš na nule?
-
-
tak si ju potom niekde stiahne :-)
-
-
Na PS3 to zas taková sranda neni. Kor když člověk chce hrát multiplayer u her :)
-
-
Už od ohlášení multiplayeru u téhle hry mi to přišlo jako zbytečná feature navíc... měli radši vylepšít puzzlení
-
-
Tady je multiplayer fakt hroznej, hlavne technicka stranka. Ale myslel jsem multiplayer jak otakovej, u jakykoliv hry
-
-
-
-
Tak půjdu na pivo.
-
-
Na jakou platformu to chces? :) Aha, PS3... ja ted koupil PS3 Xzone edici (steelbook + dlc) za 790kč na Aukru, nová, nepoužité kody (včera, dnes to přišlo). To přeci neni moc :)
-
-
Neni, kdybych měl stejnou možnost, tak to koupim taky. Takhle ale holt smůla.
-
-
Musíš to tam omrkávat často, já tam koukal každou hoďku jednou a měl jsem na to štěstí... Sám to tam během příštího týdne budu vystavovat :)
-
-
-
Za dva roky? To už bude na podzim v akci za 400:)
-
-
Myslim PS3 verzi. U originálek ty ceny tak rychle neklesaj. Na podzim to bude se štěstím možná tak preowned.
-
-
-
Chtěli dát 8, ale protože byste jim zase pěkně vynadali tak tomu radši hodily tu 7:D
-
Jak se vám to hejbe? :)
-
Hra nebo adept na hru roku to asi nebude, ale je to pořád kvalitní 3rd person hra.
Rozhodně lepší jak např. MP3 :)
S hodnocením se moc souhlasit nedá, což je bohužel dáno autorem, který se specializuje v jiném žánru :) -
-
tohle že je lepší než Max Payne 3? Tak to sněte opravdu dál.
-
-
Já vyjadřoval svůj názor, ne tvůj :)
MP pro mě byla nudná hra bohužel.Ale tak dejme tomu, byť jsem to nedohrál, že za těch 13e to stálo. :) -
-
podle mě byl MP3 skvělá hra. Dál se držel stylu původních Maxů a všechny ty efekty a "filmovost" byli zasazený perfektně. Příběh na poměry dnešních masakrálních stříleček byl také dobrý a Max Payne zase předvedl parádní výkon pesimistického masomlejnku
-
-
Mě teda bez urážky přišel "příběh" naprosto tragický.Ale je to jen můj názor.Věřím, že se to lidem líbilo, střílet desítky protivníků, držet šipku dopředu atp.
Já věřím, že kdybych si nainstaloval MP1 baví mě víc než MP3.
Ale tak 100 lidí 100 názorů :)
-
-
-
asi tak, MP byl proti tomuhle pecka *15*
-
-
-
Nic moc. Pekna grafika a totalni zruseni toho co byl kdysi Tomb Raider. Nejapne hadaky , tuny qiuck time eventu , je to kratke snadne , proste pro prilezitostne hrace kteri si zahopsaji s peknou pajdulkou..rest in peace Tomb Raider (po 3 hodinach hrani bych tomu dal tak 5/10,dal nemam silu)
-
-
vidím to úplně stejně jako vy. Je to neskutečné, urážka Tomb Raideru.
-
-
Hrál jsem zatím jen asi hodinu, ale i tak se mi to hodně líbilo. Bohužel hra tuhne u Nvidia 6xx karet, takže budu muset počkat na vydání patche/driverů. Nvidia už na tom dělá. Každopádně vlasy s TresFX vypadají skvěle :-)
-
-
TresFX funguje jen na AMD procesorech, chápu to správně?
-
-
Fungovalo mi to i na NVidii. Na AMD to bude mozna jen lepe optimalizovane. Nezkousel jsem benchmark, jen nastavil ultimatni detaily a hra se hybala plynule.
-
No já jsem s nimi (až na příšerné FPS) problémy neměl a mám i7.
-
-
-
ruku na srdce, že kdyby Martin místo 7 dal 8, hned by tu vylítly komentáře typu, " jééé zase 8 to tu má každá průměrná hra" :D
-
Uff, já věděla, že to dobře dopadne... Mám dohraný skoro všechny díly Tomb Raidera a ani tento si nenechám ujít! Můj osobní adept na hru roku... *4*
-
-
no nedělal bych rozsudky tak brzy... třeba na E3 ohlasí Žabí zlomky 2
-