Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ja bych jeste ke konci clanku pridal, ze lara si vypujcila vzhled chlapce treba od ******* ac se herni napln muze zdat zajimava jak chce, tak ke jmenu tomb rider patri hezka holka s velkejma ****** a ne fesny hosik, ktereho boli brisko.....na druhou stranu treba do serie CoD by mohla podobna novinka prinest svezi vitr, kdy zbaveni vsech smyslu kosite porad dokola nekonecne se repsawnujici nepratele ze stejnych mist a najednou vase postava dostane z toho vseho prujem a bude se muse vy**** uprostred boje :D
    • jsi mně teď LAru znechutil, nemůže mít přece pořád makeup. Chtějí drsňačku tak bude drsná (i s bolavým břichem)
  • Core
    Mně to zní v uchu velice dobře... *4*
  • Lara se ocitna sema na ostrově a s bolavým břichem? Že bychom se konečně dočkaly menstruace? Úplně si to dovedu představit - Lara to dostane v ten nejnevhodnější okamžik, krev stéká po stehnech a láká vlky, takže prvním úkolem bude výroba tampónů z přírodních prostředků. Použité tampony půjde asi používat na tvorbu pastí - vlci půjdou za pachem krve, a pak je Lara dobije posílená Menstrual cramp a Hormonal boost combem. Konečně někdo pochopil kolik možností poskytuje v herním designu ženská postava...
    • MrSanta
      *1* *1*
    • Core
      He...he.
  • Cajk
    Quick time eventy už jsou s námi od Legendu, což je můj nejoblíbenější díl série. Crystal Dynamix umí dělat Tomb Raidery, takže ani tentokrát nemám strach, i když se vydávaj dosud neprobádanou cestou..
  • Presne. Ja ked som to videl prvy krat v tomb riderovi, tak som pozeral cut scenu a zrazu tam bola sipka a ja som len cumel WTF? a potom musel loadovat. *7*
  • Bliss
    Nechci někoho kritizovat, ale to "...o novém Tomb Raiderovi" zní tak blbě, proč to neni "o nové Tomb Raider"?
    • ucho
      možná proto, že to zní ještě blběji?
      ale ne, ať chceme nebo ne, Tomb Raider byl vždy TEN Tomb Raider.
      • Masa-san
        Možná pro Čechy neznalé angličtiny, ale nebyla tím(tou) Tomb raiderem(kou) právě Lara Croft ?
        On má pravdu ten chlapec *5* (Bliss)
        I když to zní blbě fak je, že všichni to říkáme už 15 let blbě *1*
        To vede k zamyšlení *2*

/Tomb raider > vykradač hrobek apod. /
        • Spades
          takže bys Laře řekl vykrádačka hrobek ? :D
  • Urug
    Jestli mě ve hrách něco fakt točí, tak to sou quick time eventy... a nechápu proč to v poslední době cpou do všeho. Co na tom má být zábavného: "...a teď zmáčkni tenhle čudl a teď zas tenhle..." co to je prostě za gameplay? Mi dycky připadá, že se ze mě někdo snaží dělat idiota..."Umíš zmáčknout tlačítko, když tě o to požádáme?" A nejhorší je, že se jim to často daří...takového RE5 sem málem vyhodil oknem, když už jsem po desáté koukal na tu samou animačku abych si tipnul, co to po mě chcou za čudl, protože jim prostě nedochází, že klávesnice není gamepad. Nehledě na to, že často ani čék netuší, kdy se po něm bude něco takového chtít, takže sleduje cutscénu najednou baf - ....a game over. Jednou se ta hra nějak ovládá, tak se tak má ovládat celou dobu. Vždyť o to v těch hrách přeci jde - že tam je nějaký mechanismus a ten se člověk snaží ovládnout aby tou hrou prošel.
    Nebo ty všemožný ručkování, lození atd...jednou se pohybuju W-čkem dopředu, tak proč při ručkování mám najednou střídat L-R mouse button. Dyť to je jak kdybych mačkal dvě tlačítka při běhání jakože střídám nohy. Prostě zábavu si představuji jinak.
    • Tak to hlavne nepis u vsech clanku o tomb raider uz to pises u druheho ale jinak s tebou souhlasim *4*
      • Urug
        Kdybys nebyl uplné veménko, tak by sis všiml, že to je ten samý článek akorát aktualizovaný, a že ta diskuse pod ním, jak taktéž pořád ta samá.
        • Tak me nemusis hned urazet za to ze sem si toho nevsiml a normalne mi to rict ale to te asi bohuzel nenapadlo *3*
    • Mě to až tak neotravuje. QTE dle mého vznikly tak, že si vývojáři řekli "Hele, a proč by měli hráči jenom čumět na animačku? Ať se do toho taky trošku zapojí, ne?"
      • Urug
        Když chtějí abych se do toho zapojil tak proč tam je animačka? Tak to mají udělat jako v HL..
    • Mne nějak ani nevadí, v RE5 to byly stále čtyři tlačítka. Myslím, že tohle odstartovala adventura Shenmue od Segy. Ta vyvíjí arkádové hry no a v dnešní době se to všechno plácá páte přes deváté. Jinak u Mass Effectu 2 to bylo docela povedené stisknout v danou chvíli tlačítko miši a ovlivnit tak situaci, avšak nebylo to nutné a trestané GAME OVER. Celkově jak píšeš si myslím, by se to obešlo i bez toho :-)
      • Masa-san
        Mass effect 2 to bylo dobře využito a nebylo to v animačkách, navíc to vždy upozornilo zvukem a jěště většinou se shepy 3x podíval na něco, co prozradilo, že uprostřed rozhovoru se může udělat něco navíc. Tohle tady je něco jiného, tady to bude rušivý element :)
    • No tem quick time event bejvá většinou zpomalenej ... aspoň poprve .... a já stejně hraju hry na gamepadu, protože to je pohodlnější na ovládání, když to jsou většinou konverze z Xka.
  • Na tohle se dost tesim, ale ta znimka o QTE mne teda prilis nepotesila *9*
  • ucho
    je to hrůza louskat tu španělštinu, škoda, že to není lepší scan. tak píšou tam, že začínat se bude s lukem a pistolí. postupem času ale prý bude mít i další zbraně. kladou prý rovněž velký důraz na otevřenost prostředí.
  • Spades
    Dekonstrukce mýtu ? To je něco jako to, co dělá Scooby-Doo?
    • claymen
      Ne to dělá Adam a Jamie :D
    • ales.smutny
      Ne, to je když se vezme ikonický hrdina jako byl Batman, Beowulf nebo Lara a zbaví se oné hrdinské aureoly a ukáže se, že je to jen člověk. Takže Batman začíná/ Batman: Rok jedna, islandský film Beowulf a nebo snad právě tahle Lara.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit